- 26 Temmuz 2015
- 100
- 60
- 98
- 33
- Konu Sahibi bella-donna
55 kilo boyuna göre az değil mi canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorumki tatlım ben hep 57-59 arası oluyordum gayette iyiydim o zamanlar. 60 a ineyimde devamına öyle karar vercem :)55 kilo boyuna göre az değil mi canım![]()
kac gr vermissinSpora tembellik etmesem iyi,şekeri, çikolatayı bıraktım, hamur işide yememeye çalışıyorum, sadece spor sıkıntı oluyor lavantacım![]()
tartılmadım henüz, tartıya alerjim varkac gr vermissin![]()
hıhhtartılmadım henüz, tartıya alerjim var![]()
Merhaba kızlar,
benim derdimde kilolarım. Boyum 1.70 ve bugün tartıldım tam 67 kiloyum ya nasıl kendimi bu kadar koyverdim bilmiyorumerkek arkadasımda sinir etti beni zaten, kimsenin dediğini takmamda ben kendimi hic iyi hissetmiyorum ya. iddiasına girdik kendisiyle ve Eylül'ün sonuna kadar 55 i görmem Lazım. Bu mümkünmü ya hic öyle diyet falan yapan biri değilim, ilk kez bu kadar kilo konusunda sıkıntı yasıyorum! Verilirmi sizce 7-8 haftada 12-13 kg falan. Cok hırslıyımdır bu iddiayı kazanıp ağzının payını vermem Lazım
![]()
Birlikte yapalım tatlım, gaç cekiyon tartıdahıhhbeni de heveslendirdin kiz
Ondan vazgeçtim zaten, zaten cok sağlıklı sayılmam hemen hastalanırım o Yüzden ilk hedefim 60 :)hmmmm 1.5 ayda 12 kilo... en gerçekçi yorum sağlıksız olacağı. sıkı bir diyet ve çift antrenman ile verilebilir.
onu tam bilmiyom daBirlikte yapalım tatlım, gaç cekiyon tartıda![]()
O zaman basla sende, beni yalnız bırakmayınonu tam bilmiyom daazcik versem iyi olur gibi gibi