• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce mutlu olabilir miyim ?

mutsuz_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
207
40
48
İlişkimin gidişatına anlam veremiyorum. Sevdiğim adam iyi zAmanlarımızda adeta melek beni pamuklara sarar sarmalar, üzerime titrer, gönülden, yürekten bana hitap eder, bir dediğimi iki etmez, benimle ağlar benimle güler ama en ufacık bi gerginliğimiZde hemen küfür eder, hakaret eder hatta vurma noktasına bile gidebiliyor. Öfke patlaması yaşarken gözü hiç bişeyi görmüyor. Bu durum beni korkutuyor çünkü bu adamla ciddiyiz. Destek alıp tedavi olmasını istedim onu da kabul etti fakat ilaçların işe yaramadığını görünce daha fazla gitmekte istemedi. Ben çok yoruldum. Bu adam değişirmi ? Bundan 2 sene önce de böyleydi 30 yaşına geldi hala aynı. Artık kaldıramıyorum inanın zoruma gidiyor

sunu herkes bir anlasa keşke. İyiyken herkes iyidir. Esas önemli olan kötüyken nasıl. O yüzden hiç tartışmadan evlendik diyen insanlar beni korkutur. Bir insanın tartışma anındaki halini görmeden evlenmek ürkütücü.
Öfke kontrolü olmayan bir insanla evlenip kendinizi yakabilirsiniz de bu adamdan çocuk yapabilir misiniz? Sinirlenince sizin gözünüz gibi baktığınız çocuklara bir tane patlatma riskine rağmen.

hayatınız boyunca adami hep mutlu etmeye çalışacaksınız.en ufak bir gerginlik yapmaya hakkiniz yok.trip atmak küsmek kirilsaniz bile hissettirmek yok.eger hissettirir adami gererseniz küfürü dayagi yersiniz.sonra yine mutlu olup adami memnun etmeniz lazim yoksa üstüne bir hareket dayak daha gelir..yani kisacasi böyle bir hayatta mutlu olursaniz evet mutlu olabilirsiniz..siz iyiyken herkes iyidir kesinlikle kötü aninizda sizi kirmaktan cekinmeyen adamdan nasil korkmazsiniz, üstünede mutlu olmayi düşünürsünüz aklim almiyor.hakkinizda hayirlisi olsun..

Daha evliliğin sorumluluğu girecek araya ve arti zorluklar falan şimdi derede çirpindiran geçince kürekleri kirar arkadaşim biraz ileriyi düşün ben yapabilirim diyorsan her türlü zorbaliğa hodri meydan .Ruh sağliğinin geri dönüşüm kutusu yok malesef hayatini sendeletme.

İki uçlu duygu bozukluğu dengesiz bir durum
Benim oyum hayır mutlu olamazsın

Bencede ayrılmalısın daha evlenmeden bunu yapıyorsa evlendikten sonra ciddi manada şiddet görme olasılığın çok yüksek. Çok da geçerli bir sebebin olur duyğusal olarak etkilenmemen için

hangi sebep sizin icin iliski bitirme sebebidir? bu degilse?

Mazoşist değilsen sana yazık olur. Elin adam edemedğini sen mi adam edebileceksin? Bunjn için uğraşmaya değer mi?

Biz kadınları anlamak mümkün değil.

Arada dövüyor ama beni çoooook seviyor.

Eh olur o zaman hem sever hem döver.

Gibi bir cevap mı bekliyorsun???? Arkana bakma hemen uzaklaş.3o yaşına gelmiş adamın değiştiğini gördün mü

sen hiç?

benim yaşadıklarım ve eski kocam.aynısı.sonuç boşandım
yapma bunu kendine.mutluluğun m sini bile olamzsın

Ya "gülü sevdim dikenine katlanacagim"diyeceksiniz ve onu böyle kabul edeceksiniz ya da cekemem deyip ayrilacaksiniz.
Ama bu şekilde devam ederse size siddet uygular ilerde.

Gerçekten senin eski eşinde mi böyleydi?
aynen böyleydi ama tek fark alkolde alırdı benim eski kocam alkol alıncada çok değişirdi.
ateşe atma kendini hani ilk sayfada bir arkadaş yorum yapmış ya trip yapamıcan yapan dayak yicen gibisinden bişeyler söylemiş evet aynen benim evliliğimde öyleydi.
bir insan neyse odur değişmez değiştiremezsin.
boşandıktan sonrada hayatıma biri girdi ama ayrıldık oda eski kocam gibiydi ama öyle el kaldırma şeyleri yoktu.onu çok sevmiştim küfür ederdi hakaret ederdi ama severdim.evlendi gitti başkasıyla.
sonra biri girdi hayatıma çok iyi mükemmel biri.beni el üstünde tutyor çok saygılı efendi.bence böyle bir insanla mutlu olabilirsin işte diğerleri gibi adamlar sonu hüsran bizler için

Seven insan ofkeliyken bile kırmamaya dikkat eder. Cevap: dengesiz ruh halli insanla mutlu olamazsınız.

Back
X