aksamlari kafani yastiga huzurlu bir sekilde koyduysan geride hicbir takintin yoksa kul hakkida yemediysen ve esin ve cocuklarin saglikliysa sizi gecindirecek kadarda bir geliriniz varsa kimseyede muhtac degilseniz sizden mutlu kimse yoktur.ama bazen insanlar kendikendini mutsuz etmenin yolunu cok ararlar.herseye kafa yorarlar.hicyoktan kendi kendini mutsuz ederler.mutluluk insanin icinde saklidir yeterki onu bulmasini bil ve elinde tut yoksa o sizi birakip gitmeye coktan hazir bekliyodur.
şu an nefes alabiliyorum ikinci bi şahsa ihtiyaç duymadan yürüyebiliyor yemeğimi yapabiliyorum kısacası hayatımı kendi başıma idame ettirebiliyorum
annem babam kardeşlerim eşim ve kızım sağ ve sağlıklılar yanımdalar
kötü bir kalbim yok etrafımdaki insanlar tarafından seviliyorum
çok şükür Rabbime diyebileceğim herşey var hayatımda ki ona ne kadar şükretsem azdır
ve çok şükür ki ne mutlu ki Allah inancım var
UNUTMAYIN
Mutlu insanlar
Daha az hasta oluyor
Daha hızlı iyileşiyor
Daha çok yaşıyor
Daha çok üretiyor
Daha yaratıcı, hoşgörülü, affedici, yardım edici oluyor.
Sorunları daha az, problemlerini daha kolay çözüyor, daha az sorun üretiyor
Yetenekleri ve olanaklarıyla daha kolay yüzleşiyorlar.ben mutluyum herkesede mutluluklar dilerimŞeniz
mutluluk sevdiğin insanların sağlıklı oldugunu sağ oldugunu bilmektir mutluluk sevdiğinin kollarında uyanmaktır mutluluk bebeğinin kokusunu duymaktır henüz nasipolmadı inş olur birgün mutluluk sevdiğin birmesleğin olmasıdır buda daha gerçklşmedi mutluluk yatakta kocanla senn aranda yatan bebeğindir mutluluk istediğin bir eşyayı almaktır mutluluk maddi açıdan istediğin şeylere sahip olmaktır böylece uzar gider mutluluk kavramı çok geniş ve güzel bir kavramdırrrrrr allh herkesi mutluetsinnn