Slm arkadaşlar geçende konu acmistim.yeni eve taşındık annemler güya perdeleri aldilar.onuda sırf kocama ezik kalmamak için kabul ettim.babam borcunu ödemeyen bir insandır.okadar pişman oluyorum ki.keske ailem birşey yapmadı deyip gecseydim.kvalidemler sürekli maddi manevi yardım ediyorlar.gecende konu açtığımda zarzor bir taksitini odettim.ama şimdi yine iki taksit ödenmedi sürekli söylüyorum ama malesef dikkate alan yok.adamlada ben muhattabim.adam benim numaramı ve evimi biliyor.okadar uzuluyorumki.nasil ödeyeceğini bende bilmiyorum.biran önce bu borctan kurtulmak istiyorum.ama konusturmuyirlar bile.yok pzt idenecek yok crs ödenecek.anneme dedim ya eşime güzelce anlaticam yada kunyem var kayboldu deyip satıp kapaticam.onada bagris cagris yok hastayim yok bilmem ne.beni okadar çaresiz birakiyolarki anlatamam.babamla konuşmak zaten mümkün değil deli gibi bağırıyor.param yokta bilmem ne.hediye fln olmadı bu zatende.hadi eşim bilmesin diyorum.ama eninde sonunda öğrenecek.insani sinir kupune donduruyolar.hep süs hep süs.perdeleri söküp atmak istiyorum o derece tiksinti geldi.sizce eşime söylesem mi güzel bir dille.yada kunyemi bozdurup kapatsammi borcu
Beni okadar çaresiz birakiyolarki anlatamam.annem pazartesi demisti.bugun aradım napiyorsun diye.hic oralı bile değil.esim onlara şimdiye kadar her konuda yardım etti.ama öyle cimrilerki anlatamam.kayinvalidemler hediye olarak beyaz esyalarimi aldılar.annemde ağzını doldura doldura perdeleri ve halıları ben alcam hediye olarak dedi.zaten halinin lafını bile yapmadı kendimiz aldık.keske keşke diyorum perdeleri de biz alsaymisik.oyle böyle alınırdı.sttesten heryerim kabardi.tutturdu çocuklara nevresim alalım diye.ona güvenerek almadım iyikide öyle yapmışım kendim oduyirum taksitlerini.hatta geçen bakalım napacak diye denklestiremedim yuzugumu sattım eşim bilmesib diye dedim hiç yorum bile yapmadı oralı olmadiKünyeni satıp borç kapatmak eşinin ardından iş çevirmektir, bence açıkça anlat durumu, birlikte bir çözüm bulursunuz, künye satılacaksa illa yine satılır ama aranızda perde parası gibi basit mevzudan yalan ya da gizlenmiş bir şeyler olmamalı bu daha kötü bir durum bence
Eşime soylucem soylemesinede çok ayıp bişey degilmi bu.kendim utaniyorum.ev hediyesi diye alındı.bilnesin diyorum ama okadar çaresizim ki .iki bin lira ama şuan calismiyorum.haliyle taşınma etme derken masrafa girdik.ne borcu olduğunu da yazsaydınız keşke. perde borcu mu? eğer öyle ise söyle eşine ödeyin gitsin. bi perde borcu ne kadar olabilir ki?
aynısı başıma gelse ben eşimden çekinmez söylerdim.Eşime soylucem soylemesinede çok ayıp bişey degilmi bu.kendim utaniyorum.ev hediyesi diye alındı.bilnesin diyorum ama okadar çaresizim ki .iki bin lira ama şuan calismiyorum.haliyle taşınma etme derken masrafa girdik.
Birde varya hep kendileri beklenti içinde.simdiye kadar hep benden gitti.onlar sadece iki oğluna yardım etti.vede onlarda hiç kıymet bilmedileraynısı başıma gelse ben eşimden çekinmez söylerdim.
olan olmuş biten bitmiş. şimdi eskiyi kurcalamanın sana manası yok ki. bence eşinle konuşmalısın. bu tip şeylerin gizlenmesini doğru bulmuyorum.Birde varya hep kendileri beklenti içinde.simdiye kadar hep benden gitti.onlar sadece iki oğluna yardım etti.vede onlarda hiç kıymet bilmediler
Eşime karşıda utanıyorum bu kaçıncı kazık ailemden.Eşinizin öğrenmesi, yalan söylemenizden daha mı kötü sizce? Yerinizde olsam eşime söylerim, birlikte öderiz, el mecbur, bir daha da ailemin ipiyle kuyuya inmem.
Kazık yemenize sebep olmayacak mesafede bir ilişki biçimine geçme zamanı gelmiş de geçiyor demek ki. Eşinize karşı utanmanızı anlıyorum ama durumu yalanla ört pas etmeye çalışmanız daha büyük hata olur. Ailenizin yaptığı hatalardan sorumlu değilsiniz ama böyle bir ört pasa girerseniz bu sizin ayıbınız olacak. Eşler böyle şeyleri birbiriyle paylaşacak samimiyette olmalı, ailesiniz siz.Eşime karşıda utanıyorum bu kaçıncı kazık ailemden.
Olan oldu bittide hiç dusunmuyorlar.calismiyor bu kız nasıl oduye ek.beni eşime çok mahcup ettiler.bide insanların yanında öyle bir anlatiyorlarki perdeleri ben aldım diye.dogum yaptım yine aynısını yaptılar alıp hediyeleri ellerine verdim.kizima küpe aldım birtane çeyrek aldım ellerine verdim taktilar.hatta kızıma alinacak bebek arabası giyecek fln anneannenin alması gerekenleri kendim aldım.onlar sadece övündü onu yaptık bunu yaptık.ozaman durumum müsaitti hadi ezilmesinler dedim.olan olmuş biten bitmiş. şimdi eskiyi kurcalamanın sana manası yok ki. bence eşinle konuşmalısın. bu tip şeylerin gizlenmesini doğru bulmuyorum.
Evet işte ilerde laf olursa diye korkuyorum.anneme dedim zaten tamam borcu bisekilde kapatayım ama sonuçlarına beraber katlaniriz kimsenin yanindada kazayla fln perdeleri ben aldım deme rica ediyorum dedim2 kere evlendım.
Aılesı bu kadar fedakar oldugu ıcınde soyluyorum kı, sız esınıze bunu anlatırsanız bu sızın karsısınıza sık sık cıkacak.Aılenızle aranız duzelsede esınız bunu unutmayacak
Ben o yuzden kunyeyı kaybedıp onun parasıyla borcu bıtırırdım. Aman satarken tanıdık vs denk gelmeyın tek dıyecegım bu
iyi de niye?Olan oldu bittide hiç dusunmuyorlar.calismiyor bu kız nasıl oduye ek.beni eşime çok mahcup ettiler.bide insanların yanında öyle bir anlatiyorlarki perdeleri ben aldım diye.dogum yaptım yine aynısını yaptılar alıp hediyeleri ellerine verdim.kizima küpe aldım birtane çeyrek aldım ellerine verdim taktilar.hatta kızıma alinacak bebek arabası giyecek fln anneannenin alması gerekenleri kendim aldım.onlar sadece övündü onu yaptık bunu yaptık.ozaman durumum müsaitti hadi ezilmesinler dedim.
Onun ailesi çocukları için çok fedakar.birde benim ailemin durumu onlara göre daha iyi ama zırnık koklatmazlar.hatta kendileri koparmaya çalışır.hep yok hep yok derler.okadar ziyan zebil yapiyolarki kendileriniEvet işte ilerde laf olursa diye korkuyorum.anneme dedim zaten tamam borcu bisekilde kapatayım ama sonuçlarına beraber katlaniriz kimsenin yanindada kazayla fln perdeleri ben aldım deme rica ediyorum dedim
Eşimin ailesi çok fedakar herşeyin iyisini almaya çalışırlar eşime karşı mahcup olmak istemedim.hatta babam hep ev alırsanız size yardım edicem diyordu yıllardır.aldik şakayla takıldım baba hani böle diyodun dedim banami güvenip aldınız naparsaniz yapin dedi.simdide hatta laf geçince ideyemezseniz satarsiniz deyip duruyiriyi de niye?
Beni okadar çaresiz birakiyolarki anlatamam.annem pazartesi demisti.bugun aradım napiyorsun diye.hic oralı bile değil.esim onlara şimdiye kadar her konuda yardım etti.ama öyle cimrilerki anlatamam.kayinvalidemler hediye olarak beyaz esyalarimi aldılar.annemde ağzını doldura doldura perdeleri ve halıları ben alcam hediye olarak dedi.zaten halinin lafını bile yapmadı kendimiz aldık.keske keşke diyorum perdeleri de biz alsaymisik.oyle böyle alınırdı.sttesten heryerim kabardi.tutturdu çocuklara nevresim alalım diye.ona güvenerek almadım iyikide öyle yapmışım kendim oduyirum taksitlerini.hatta geçen bakalım napacak diye denklestiremedim yuzugumu sattım eşim bilmesib diye dedim hiç yorum bile yapmadı oralı olmadi
Hic gitmek istemiyorum oraya.bu seferde duygu sömürüsü yapıyorlar yok gelmiyonuz etmiyonuz.Haklısın hoş bir durum değil ama sen yine de eşinden saklama, ufak tefek şeyler için aranızdaki güveni zedeleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?