Slm arkadaşlar geçende konu acmistim.yeni eve taşındık annemler güya perdeleri aldilar.onuda sırf kocama ezik kalmamak için kabul ettim.babam borcunu ödemeyen bir insandır.okadar pişman oluyorum ki.keske ailem birşey yapmadı deyip gecseydim.kvalidemler sürekli maddi manevi yardım ediyorlar.gecende konu açtığımda zarzor bir taksitini odettim.ama şimdi yine iki taksit ödenmedi sürekli söylüyorum ama malesef dikkate alan yok.adamlada ben muhattabim.adam benim numaramı ve evimi biliyor.okadar uzuluyorumki.nasil ödeyeceğini bende bilmiyorum.biran önce bu borctan kurtulmak istiyorum.ama konusturmuyirlar bile.yok pzt idenecek yok crs ödenecek.anneme dedim ya eşime güzelce anlaticam yada kunyem var kayboldu deyip satıp kapaticam.onada bagris cagris yok hastayim yok bilmem ne.beni okadar çaresiz birakiyolarki anlatamam.babamla konuşmak zaten mümkün değil deli gibi bağırıyor.param yokta bilmem ne.hediye fln olmadı bu zatende.hadi eşim bilmesin diyorum.ama eninde sonunda öğrenecek.insani sinir kupune donduruyolar.hep süs hep süs.perdeleri söküp atmak istiyorum o derece tiksinti geldi.sizce eşime söylesem mi güzel bir dille.yada kunyemi bozdurup kapatsammi borcu