• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce napim?

bence aranmak daha güzel
kaçan kovalanır
bi süre sonra bunalıcak sizin bu davranışlarınızdan
zaten aşırı kıskançmışssınız
hayatı ona da kendinize de zehir etmeyin
hayatınızın odak noktasında o olmasın
o aradığında hep açıyorum demişssiniz ya görüyosunuzki o açmıyo o zaman ne kadar ekmek o kadar köfte olayına dönün
her şeyin fazlası zarar
ama ben sevgilinizi haklı buluyorum verdiği tepkiler normal böyle devam ederseniz ilişkinizin ömrü kısalır
Haklisiniz zaten pismanim.simdi ilgisi tamamen gitti ama.ya aramazsa.o arayana kadar beklim mi? Yarin kesinlikle aramak istemiyorum zaten.

BÖyle ilişkiler tarafları yıpratmaktan başka işe yaramaz. Her gün her saniye konuşmak sıkar insanı. Bizim de ilişkilerimiz sevgililerimiz eşlerimiz vs her ne is var. Ama sürekli girdi mi girmedi mi. Baktı mı bakmadı mı diye darlamıyoruz. Biri beni böyle darlasa derhal engellerim onu. Yapmayın. Bu hastalıklı davranıştan derhal vazgeçin.

BÖyle ilişkiler tarafları yıpratmaktan başka işe yaramaz. Her gün her saniye konuşmak sıkar insanı. Bizim de ilişkilerimiz sevgililerimiz eşlerimiz vs her ne is var. Ama sürekli girdi mi girmedi mi. Baktı mı bakmadı mı diye darlamıyoruz. Biri beni böyle darlasa derhal engellerim onu. Yapmayın. Bu hastalıklı davranıştan derhal vazgeçin.
Msj atti bana :-) Ben uzerine hic gitmiycem cok rahat birakcam hatta.Aramicam bugun de

Back
X