• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce napim?

Ya ne kadar süre yan yana olurlarsa olsunlar aradığında meşgule alıp daha sonrasında hiç bi şey yazmamak ne ya.Yapmayın allah aşkına bide kızı suçluyosunuz.Çok sıkıyosasa madem bunu gelsin güzel bi dille anlatsın ne demek çalan telefonu meşgule atmak bu bildiğin kabalık ya.Şu erkekleride anlamıyorum böyle işler yapıp kavgaya zemin hazırlıyolar sonrada kadınlar sıkıyo kadınlar büyütüyo oluyo.
İlk defa biri hak verdi bana.İlkinde aricam dedi aramad.Sonra mesgule aldi.Zaten ustunede gitmiyorum bugun

Cok mu gitmisim ustune

O sizinle konuşmak istemiyor, yazmıyor, siz neden bu kadar konuşmak istediğinizi sinirlendiğinizi belli ediyorsunuz ki. Adam böyle olunca daha çok sallamıyor, belki bilerek yazmıyor, belki egosu okşanıyor, belki sizi daha değersiz görüyor çünkü kafayı onla bozduğunuzu düşünüyor. Ciddi anlamda adamı boşverin gitsin yazmayın o yazana kadar bundan sonra. Bu erkeklerin de totosunu bu kadar kaldırmayalım gerçekten

Yok yazmiycam.Evet suc bende bi de.Evlilik meraklisi oldugumu onu kaybetmek istemedigimi cok iyi biliyo

Okurken ben bile bunaldım. Birbirinizi özleyecek vakit yok ki tekrar tekrar yazıp konuşun. Adam belli ki bunalmış.
Sabah konustum.dedim giriyosun bana yazmiyosun nolmus girdiysem diyo.Ben ona herseyimi anlatiyorum.ama artik anlatmiycam.Az konusunca sklmazmi benden

Sabah konustum.dedim giriyosun bana yazmiyosun nolmus girdiysem diyo.Ben ona herseyimi anlatiyorum.ama artik anlatmiycam.Az konusunca sklmazmi benden

Mesele az konuşman veya çok konuşman değil. Biraz kendini değiştirmelisin. Az konuşursun ama net konuşursun veya çok konuşur boş konuşursun. Adam bariz belli etmiş bu durumdan sıkıldığını. Arkadaşıyla konuşuyordur anasıyla babasıyla konuşuyordur sana her defasında şimdi girdim buna yazdım şimdi de çıkıyorum mu yazması lazım. Biraz relax olmalısın. Adam sana senin zorunla yazınca susacak mısın veya hoşuna gidecek mi? Ne yapmak istiyorsa onu yapsın ama sanmıyorum bu gidişle fazla uzatacağını. Eminim başka işlerinde vardır ama sevgilinden başka uğraşacak şeyler bulmalısın kendine.

Mesele az konuşman veya çok konuşman değil. Biraz kendini değiştirmelisin. Az konuşursun ama net konuşursun veya çok konuşur boş konuşursun. Adam bariz belli etmiş bu durumdan sıkıldığını. Arkadaşıyla konuşuyordur anasıyla babasıyla konuşuyordur sana her defasında şimdi girdim buna yazdım şimdi de çıkıyorum mu yazması lazım. Biraz relax olmalısın. Adam sana senin zorunla yazınca susacak mısın veya hoşuna gidecek mi? Ne yapmak istiyorsa onu yapsın ama sanmıyorum bu gidişle fazla uzatacağını. Eminim başka işlerinde vardır ama sevgilinden başka uğraşacak şeyler bulmalısın kendine.
Aslinda aramiz cok iyiydi ama dun uzerine cok gittim.Bugunde kisa konustuk.Baska yazmadim.O girincede bisey demedim demiycem de.Skldi bende hissediyorum.Yarin da bi kez ararim anca.Başka da aramam.Birbirimizi özlememiz gerek dogru.Surekli sabahtan aksama konusunca insan sklyo.Akşam da yazmiycam.Hatta artik wpdan hic yazmayi dusunmuyorum.Sadece aramayi dusunuyorum bi sure.Kendimi derslere vericem

Ben cok konusup bos konusuyorum.Aradigimdada az konusucam

Ben mesela surekli mesajlasmayi ya da aranmayi sevmiyorum,boguluyor gibi oluyorum.Simdiye kadar tanistiklarimda hep daha cok arayan soran tarf oldular.Kim daha az dusuyorsa ustune o daha kiymetli ve merak edilen oluyor.Bence su teli elinizden bi birakin hayat sadece sevgili ya da koca degil

Back
X