• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce napiyim?

Anladim sagolun o gun cok sinirliydim
Rica ederim sizde .
Konunuza gelirsek fazla muhabbette bulunmayın gerekirse tersleyin. Yaklaşımları çok ahlak dışı ve yemeğinizi pekala yanliz da yiyebilirsiniz, sinirlerinizin gerilmesinden iyidir bu durum.Hediyeleşmek içinden gelinirse olabilir ancak katılmayın reddedin.

Rica ederim sizde .
Konunuza gelirsek fazla muhabbette bulunmayın gerekirse tersleyin. Yaklaşımları çok ahlak dışı ve yemeğinizi pekala yanliz da yiyebilirsiniz, sinirlerinizin gerilmesinden iyidir bu durum.Hediyeleşmek içinden gelinirse olabilir ancak katılmayın reddedin.

Valla ne yalan soyleyim onlara kurusum nasip olsun istemiyorum ama iste kafamda bir suru soru. Bu kizlara uyar pazartesi kahvaltiya tekrar katilirsam hem tukurdugumu yalicam hem yine ayni seviyesizlige maruz kalicam. Katilmasam iyice meydan okumus olucam. Ne yapiyim gercekten bilmiyorum

Ve oyle bi sok icerisindeyim ki bu donen muhabbetler normal diyor hepsi bir agizdan. Anormal olan benmisim.

Tepkimi koymus olmaktan cok mutluyum. Iyiki onlari karsima aldim tarafimi belli ettim. Yalniz kalma pahasina tum bunlari yasama pahasina da olsa bu terbiyesizlige goz yummadim

Ben olsaydım öyle bel altı muhabbetleri çekeceğime 6 ay yalnız kalırdım. Sende öyle yap bence.

Ben olsaydım öyle bel altı muhabbetleri çekeceğime 6 ay yalnız kalırdım. Sende öyle yap bence.

Valla napicami gercekten bilmiyorum. Brn aslinda kendimi cekmistim ama kizlarin dedigi kafami karistirdi.

Bu bel alti muhabbetleri dondurenler erkek olarak dogmus adam olamamis mahluklar. Bunlari dinleyip ne var yani normal diyenlerde kizlar. Bu yanlis diyip ustune dislananda ben

Kizlar yarin pazartesi ve ben ne yapacagimi bilmiyorum. Kahvaltiya katiliyim mi? Ki katilirsam bunlar belli bir sure uzerime gelecekler neden dondun falan diye. Donmezsem de tam anlamiyla rest cekmis olucam.

Ne yapayim hic bilmiyorum Allah karsimiza iyi insanlar cikarsin valla

Back
X