sizce napmalıyım ben ? :(

Teşekkür ederim.hala diretyo kararımdan vazgeçmem dye bende ben kapanmam dedim sanırım gerçekten bitcek.asıl üzüldüğüm 1,5 yıl emek verilmiş bi ilişkiyi bu kadar çabuk bitirebilmesi :(

çok saçma ya belliki çok cahil bi insan. ben Allah buyurduğu için değil de sen istedğin için mi kapanacam de. bence çocuk olayın dini boyutunda falan deği tam bi gerizekalı.

Teşekkür ederim.Umarım anlar beni yönlendirmesine izin vermiycem.Ben ondan hiçbişey istemiyorum ki onu değiştirmeye çalışmıyorum olduğu gibi seviyorum ama o beni değiştirmeye çalışyo şu anda buna izin vermiycem.

aynen canım sen kararlı durusunu bozma o elbet sacmaladıgının farkına varıcak

Merhabalar.paylaşmaya ihtiyacım vardı ve sizlerle paylaşmak istedim.14 şubatta herkes sevgilisiyle güzel vakit geçirirken biz tartıştık hemde ortada bişey yokken.bana kapanmanı istesem naparsın dedi bende istemem istemediğimi anlatırım sana içten gelerek olmalı sonuçta dedim hemen trip attı tamam ben kapalı kız bulurum dedi ne yani bu kadar basit mi dedim evet dedi ve akşama kadar tartıştık ayrıldık sonraki gün hiç mesaj atmadım akşama doğru o mesaj attı hiç mesaj atmıyosun diye ve tekrar konuşmaya başladık bu kez de güzel konuşmaya başladı şu anda askerde ve geldiğinde bunları yaparız diye hayaller kurdu güzel konuştu sonra uyuduk sabah tekrar konuştuk iyi ol dedi canımsın dedi seviyomusun dedim seviyorum dedi aradan 1-2 saat geçti tekrar tartışmaya başladık ben kararımda ciddiyim kapalı bi kızla yuva kurcam dedi dün hayaller kuruyoduk dedim hayal sonuçta dedi madem çok seviyosun yap dedi nasıl yapıyım ailem ne diycek sen sevmiyosun sen vazgeç bi kezde dedim kararımdan vazgeçmem dedi tartıştık konuştuk ve bitsin dedi elveda hoşçakal dedi :'( ben napmalıyım bilmiyorum hiç böyle düşünceleri yoktu acaba askerde birinden mi etkilendi neden böyle düşünceleri oldu bilmiyorum annesi ablası da kapalı değil ve ben daha 17 yaşındayım ailem ne der nasıl kapanabilrim ki bunu çok iyi biliyo napcağımı şaşırdım hep gitmek istediğinde durduruyorum onu askerde diye alttan alıyorum naparsa yapsın kızmamaya çalışıyorum ama iyice üstüme gelmeye başladı nisanda bitcek askerliği geldğinde değişir mi neler olur bilmiyorum onu seviyorum o da seviyo diyodum ama artık şüphe duyuyorum sevgisinden uzakta olduğu için mi böyle yoksa gerçekten mi sevmiyo beni napmalıyım akıl verin yardım edin lütfen :'(

canım daha çok ufaksın önce egitimini düşün inanç konusunda ailenin bile karsımaya hakkı yok özgürsün bu konuda elin çocugu sırf isteyor diye böyle birsey söz konusu olamaz öğrenci bir insansın evliliği düşünmek için çok erken kaliteli eğitimli gerçi eğitim bir ölçü olamaz egitimsiz olur başka birçok güzel seye sahip olur herseyden önce ahlaklı degerlere saygı gören bir gençlerle tanısırsın senin ablan olsam asla görüşmene izin vermezdim kimseye ezdirme kendını hayatta hep dik kal iyice düşün tasın erkek arkadasın olsun eşin değil fikir alabileceğin gezip dolaşabilceğin cinema gidebilceğin masumhane bir bağ buna flört erkek arkadas sevgili adını sen koy sevgiyle kal :54:

İnan ki sen kaybetmiş olmazsın seviyosun anlıyorum ama o şimdiden dengesiz davranışlarıyla ömrünü törpülemeye başlamış.Bak 1,5 yıl emek diyosun daha fazla zamanını çalmasına izin verme bence biraz canın acır ağlarsın ama toparlarsın sonra pişman olur büyük ihtimal çünkü bu tür vakalar çok oluyo duyuyoruz.Bir bakmışsın geri dönmüş ve senin umrunda bile değil neler unutuluyo gururunu çiğnetme bence.

haklısınız.evet 1.5 yıl emek verdm ama en azından dha fazla zamanımı almasına lzln vermiycem knuşcam bu şeklde olursa bitceğni söylycem.

Ben bu tarz konularda kararımı söylemek ve uzatmamaktan yanayım .Aynısını bizde ilişkimizin başlarında konuşurduk kapanırmısın dedi hayır dedim düşünmüyorum tamam aşkım dedi konu kapandı.

Merhabalar.paylaşmaya ihtiyacım vardı ve sizlerle paylaşmak istedim.14 şubatta herkes sevgilisiyle güzel vakit geçirirken biz tartıştık hemde ortada bişey yokken.bana kapanmanı istesem naparsın dedi bende istemem istemediğimi anlatırım sana içten gelerek olmalı sonuçta dedim hemen trip attı tamam ben kapalı kız bulurum dedi ne yani bu kadar basit mi dedim evet dedi ve akşama kadar tartıştık ayrıldık sonraki gün hiç mesaj atmadım akşama doğru o mesaj attı hiç mesaj atmıyosun diye ve tekrar konuşmaya başladık bu kez de güzel konuşmaya başladı şu anda askerde ve geldiğinde bunları yaparız diye hayaller kurdu güzel konuştu sonra uyuduk sabah tekrar konuştuk iyi ol dedi canımsın dedi seviyomusun dedim seviyorum dedi aradan 1-2 saat geçti tekrar tartışmaya başladık ben kararımda ciddiyim kapalı bi kızla yuva kurcam dedi dün hayaller kuruyoduk dedim hayal sonuçta dedi madem çok seviyosun yap dedi nasıl yapıyım ailem ne diycek sen sevmiyosun sen vazgeç bi kezde dedim kararımdan vazgeçmem dedi tartıştık konuştuk ve bitsin dedi elveda hoşçakal dedi :'( ben napmalıyım bilmiyorum hiç böyle düşünceleri yoktu acaba askerde birinden mi etkilendi neden böyle düşünceleri oldu bilmiyorum annesi ablası da kapalı değil ve ben daha 17 yaşındayım ailem ne der nasıl kapanabilrim ki bunu çok iyi biliyo napcağımı şaşırdım hep gitmek istediğinde durduruyorum onu askerde diye alttan alıyorum naparsa yapsın kızmamaya çalışıyorum ama iyice üstüme gelmeye başladı nisanda bitcek askerliği geldğinde değişir mi neler olur bilmiyorum onu seviyorum o da seviyo diyodum ama artık şüphe duyuyorum sevgisinden uzakta olduğu için mi böyle yoksa gerçekten mi sevmiyo beni napmalıyım akıl verin yardım edin lütfen :'(

Bende kapalıyım yaklaşık İki senedir çok ısrar eden oldu ailemden ve arkadaş cevremden fakat dinlemedim kapanmadım sonra bir gün kapanmak istedim ve kapandım. Ve sakın erkek arkadaşının zoruyla kapanma sakın sıkıldığında açılırsın bu böyledir isteyerek kapanmayalar genelde bir kaç haftaya açılıyor ve milletin bakış açısı değişiyor o zaman da. Kendin ne zaman içten istersen o zaman kapanrsın. Ve askerde diye çok alttan alma tamam yeri geldiğinde alttan almalısın uzakta oluyorlar çünkü ama gereğnden fazla alttan alman gerekmiyo canım o zaman üste çıkıyorlar çünkü. Ve sevgisine gelince diğer arkadaşların dediği gibi geldiğinde belli olur.

askerde aklına girmişler belliki iş ve para vaadiyle türban baskısı yaptırıyorlar sakın arkadaşım sakın böyle şeylere prim verme bugün öyle giyin der yarın evden çıkartmaz. kendin olun sizin de bir yaşamını bir tarzınız var daha dünkü adam için kendi değerlerinizi satmayın.

askerde aklına girmişler belliki iş ve para vaadiyle türban baskısı yaptırıyorlar sakın arkadaşım sakın böyle şeylere prim verme bugün öyle giyin der yarın evden çıkartmaz. Kendin olun sizin de bir yaşamını bir tarzınız var daha dünkü adam için kendi değerlerinizi satmayın.

sacmalama arkadaşım hangı devırde yaşıyoruz iş veya para ıle turban baskısı yapıyorlar. Ne efendim şimdi turban takarsa paramı kazanacak yok boyle birşey... / / / içinde varsa kapan derim arkadaşım yoksa hiçç boşuna bulaşma ıkı gun sonra acılır daha kotu olursun erkek arkadaşınında zorlaması olası biş iş değil... Dını işler zorla olmaz kapanmak kotu bırşey değil ama bunu kendın istemelesın (((kapanmak o kadar kotu bırşey değil etrafta bı kaç turbanlı ınsanın kötuluklerı ustune boyle düşünuyoruz ama bu her şekıldekı ınsanda var bu devlette kılık kıyafet özgurlugu var))) zamana bırak herşeyi arkadaşım daha yaşın cok genc okulunu düşün...

seni olduğun gibi kabul etsin, etmiyorsa salla gitsin

Son düzenleme:
17 yaşındasın. 1.5 yıl emek varsa 15.5 yaşından beri berabersiniz.
Bu yaşta boyun eğersen 2 sene sonra evden çıkmana izin vermeyen bir kocan ve kucağında çocuğunla konu açabilirsin.
Yapma canım.Sana sadece yapma diyebiliyorum.
O 1.5 sene emek var deyip ayrılamadığın şey bütün ömrüne mal olur sonra.

Bu ne saçma bir mantık!! Birisi için kapanılır mı...Çocuk işte.. Büyümesine dahaaa çoookkkkkkkkk var... Sakın bu kişiyle evlilik falan düşünme.. karşındakini isteklerine göre değiştirmezsin!isteklerine uygun kişiyi bulursun :ssz:

17 yaşındasın evlilik planlarındasınız asıl sorun bu!! Önce bir üniversiteye git meslek edin,ayakların üzerinde dur sonra bakarsın evliliğe.. Ben 17 yaşındayken evliliğin e sini telaffuz ettirmezdim.. :ssz:

Teşekkür ederim..Kendi 4 4 lük yapmıyo ve durduk yere böyle bişey istiyo benden önce kapanmanı istesem napardın dedi gelecekten bahsetti sonra şimdi kapalı biri olcak hemen olcak felan dedi ailem böyle bir şeye izin vermez o da çok iyi biliyo gıcıklığına yapar gibi diretiyo bi de benm braz sorunlarım var çok sinirliyim geceleri çok geç uyuyorum geçenlerde bu yüzden psikiyatriye gittim sakinleştirici ve uyku ilacı yazdılar ama kullanmıyorum.bunları bile bile hala üstüme geliyo çok yoruldum artık bitmesni istiyorum ama seviyorum da hala ve çok özledim bi kez daha sarılmak istiyorum..

Kendim de asker beklediğim için dediğim gibi ne zor olduğunu biliyorum,bi kalemde silip atmak istemiyorsun.Ben bi ilişkiyi telefonla ya da mesajla bitirme taraftarı değilim,o yüzden yüzyüze konuşup bitirmek dha iyi olacaktır senin için,ki eğer aklında böyle bi konu varsa tabiki..Bitirirsem nolcak napcak o orda ben burda diye düşünüyorun dimi?Belki de kendine bi şey yapmasından bile çekiniyorsun.O zman bekle izne gelsin adam gibi oturun konuşun yok oralı olmuyor mu,o zman yoluna bakarsın canım sende..

Back
X