Merhaba arkadaşlar. 4. 5 senelik bir ilişkim var sevgilim yüksek okul mezunu beni seven iyi arkadaşlarımla görüşmemi şunu bunu sorun etmeyen biri. Koyu renk ruj sürmeme kısa giymeme vb. Şeyleri sorun ediyor bunlara da dikkat ediyorum. ASIL OLAYA GEÇİYORUM. Bugün annanemlere geldik diğer teyzemlerde oradaydı. Erkek kardeşim (16 yaşında) teyzmein oğlu (13 yaşında) ve teyzemin küçük kızıyla annanemlerim kapının önünde paten sürecektik. O sırada sevgilim aradı işten çıkmış. Napıyosun falan diye tatlı tatlı konuştuk. Bende çocuklarla patene bineceğimi söyledim annanemlerin kapının önünde. Tersledi millet var, düşersin falan dedi böyle acayip acayip konuştu izin vermiyorum her yaptığına tamam mı diycem dedi tersledi konuştu uzak uzak kapattı (kendisi de arkadaşlarıyla halı saha maçına gitmişti) sonra bende watsaptan yazdım abartıyosun bunda kötü bir şey yok baskıcı erkekler gibi oluyosun falan yazdım o da bindin mi dedi hayır dedim (hava soğuktu ından binmedik geri eve çıktık sevgilim izin vermedi diye değil) sonra güzelce konuştum bak hoş olmuyo bu tavrın üzüyo korkutuyo diye, ters ters tamam o zaman ben baskıcıyım ayrıl dedi bende güzelce anlattım ablasının kocası çok baskı yapıyo örnek verdim sen öyle değilsin dedim uzak uzak davrandı, çocuk gibi şeyler isteyip kendinden soğutma seni öyle paten sürerken görsem çocuklarla noluyo derim dedi bende ev hanımı gibi oturıyım dedim öyle pturma ama böyle şeyler isteme dedi belki biri gizli gizli camdan seni izliycek bilmediğim etmediğim yer dedi. Moralim okçok bozuldu ben korkuyorum evlenince kısıtlanmaktan falan arkadaşlar napmalıyım?