sizce napmalıyım

rock06

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
38
1
33
sevgılımle ayrılalı 7 ay oldu arada yazıyor mesela pazar konustuk bugun persembe kafasına gore yazıyor ıstemıyosa desem yazınca cevap verıyor bu belırsızlıge anlam veremıyorum benı ne olarak goruyor o bıle bellı degıl boyle yaptıgı ıcın yazmak ıcımden gelmıyor napıyım sızce

Sizi oyalamasina izin vermeyin. onun keyfi gelince iletisime geciyor ( cani sikilinca buyuk ihtimalle )
Unutma surecini uzatmaktan, bos umutlara kapilmaktan baska birsey getirmeyecek size. Izin vermeyin.
benı sevmıyorsa neden yazıyor sızzce

Hayatınıza yeni birileri girmediği sürece bu yazışmalar devam edeceğe benziyor.Seviyor olsaydı barışmak için adım atardınız sanki.Boşluk hissi olabilir yazışmalarınızın sebebi.Sor bence madem ayrıyız neden yazışıyoruz diye??

rahatsız olmuyorum 7 ay gectı hala unutamıyorum onu boyle belırsız olması kafamı bulandırıyor

engelleme
bir şey yazma
o birşey yazdığında da, bir seferinde hemen, bir seferinde ertesi gün, bir seferinde 2 gün sonra, bir seferinde 10 dk sonra vb. vb. vb.
cevap yaz
eğer whatsapp tan yazıyorsa, ona cevap vermeden, arada "online" olmayı unutma
konuları da asla "bu ne, ne yapmaya çalışıyorsun" gibi "ikinize" getirme
yani SEN ONUN KAFASINI BULANDIR! :KK39:

bn bıraz zamana bırakmaya calısıyom netlık yok
Değişen bişey olmaz istediğin kadar zamana bırak. Böyle yaparak seni ümitlendirip üzmesine izin veriyosun. Yarın öbür gün başkasını bulsa o zaman ne yapacaksın beyfendi başkasını bulana kadar can sıkıntısını gidermiş olacak sen yine acı çekiceksin yapma bunu kendine.

engelleme
bir şey yazma
o birşey yazdığında da, bir seferinde hemen, bir seferinde ertesi gün, bir seferinde 2 gün sonra, bir seferinde 10 dk sonra vb. vb. vb.
cevap yaz
eğer whatsapp tan yazıyorsa, ona cevap vermeden, arada "online" olmayı unutma
konuları da asla "bu ne, ne yapmaya çalışıyorsun" gibi "ikinize" getirme
yani SEN ONUN KAFASINI BULANDIR! :KK39:
zaten goruselım dedıgınde benı ne olarak goruyosun dedım amacım yok senı gormek ıstıyorum dedı sevıyorum dedı bıde

bıyandanda sevdıgımı hıssedıyorum bı yandanda kafam bulanık
Rest çek birazcık ..
Öyle her istediğince mesaj atacak, sende cevap vereceksin.Var mı böyle bir dünya..

Atsın mesajını yine o ..
Ama senden bi cevap alamasın..

Harekete geçer mi geçmez mi gerçekten seviyor mu sevmiyor mu o zaman anlarsın..

bence hic bir sekilde cevap verme zaten seni gercekten seviyorsa amacı tekrar biraraya gelmekse bir adım atar.böyle seni garanti görüyor buna izin verme canı istediğinde mesaj atıyor sen de hemen atlama bırak da o düsünsün bugün bana yazacak mı diye?

zaten goruselım dedıgınde benı ne olarak goruyosun dedım amacım yok senı gormek ıstıyorum dedı sevıyorum dedı bıde

yaw işte sormayın şu soruları
tamam görüşelim ama bu ara müsait değilim ben seni ararım de, arama

bırak bir daha bir daha sorsun istiyorsa

bitmiş gıtmıs hala numarasını saklaman bıle yanlış yanı

benı sevmıyorsa neden yazıyor sızzce
Can sikintisi, o an ki bosluk duygusu. Siz cok manalar yukleyebilirsiniz ama o bunu yapmiyor. Uzulen siz olacaksiniz. ben kendinizi korumanizi dilerim. Sevse 7 ay ayri kalir miydi? Sevse barismak istemez miydi? Size arada keyfi gelince yazmasi sevdigi anlamina gelmiyor malesef, elinin altinda baska biri olmadigi icin size yaziyor. Aci ama gercek.

X