- 5 Mart 2015
- 38
- 1
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rahatsız olmuyorum 7 ay gectı hala unutamıyorum onu boyle belırsız olması kafamı bulandırıyorRahatsız oluyorsan engelle numarasını birdaha yazamasın
benı sevmıyorsa neden yazıyor sızzceSizi oyalamasina izin vermeyin. onun keyfi gelince iletisime geciyor ( cani sikilinca buyuk ihtimalle )
Unutma surecini uzatmaktan, bos umutlara kapilmaktan baska birsey getirmeyecek size. Izin vermeyin.
bana gecen ankaraya gelcem goruselım dedı ses cıkmadı bıdahaRahatsız oluyorsan engelle numarasını birdaha yazamasın
Engelle işte, canı sıkıldıkca sana yazıyo. Barışmaya niyeti olsa ilk yazdığında söylerdi bunu zaten. Kendini kullandırma arkadaşım, eskiyse eskide kalsın.rahatsız olmuyorum 7 ay gectı hala unutamıyorum onu boyle belırsız olması kafamı bulandırıyor
bn bıraz zamana bırakmaya calısıyom netlık yokEngelle işte, canı sıkıldıkca sana yazıyo. Barışmaya niyeti olsa ilk yazdığında söylerdi bunu zaten. Kendini kullandırma arkadaşım, eskiyse eskide kalsın.
rahatsız olmuyorum 7 ay gectı hala unutamıyorum onu boyle belırsız olması kafamı bulandırıyor
bıyandanda sevdıgımı hıssedıyorum bı yandanda kafam bulanıkYazmak içinizden gelmiyorsa yazmayınız o zaman.. :)
Değişen bişey olmaz istediğin kadar zamana bırak. Böyle yaparak seni ümitlendirip üzmesine izin veriyosun. Yarın öbür gün başkasını bulsa o zaman ne yapacaksın beyfendi başkasını bulana kadar can sıkıntısını gidermiş olacak sen yine acı çekiceksin yapma bunu kendine.bn bıraz zamana bırakmaya calısıyom netlık yok
zaten goruselım dedıgınde benı ne olarak goruyosun dedım amacım yok senı gormek ıstıyorum dedı sevıyorum dedı bıdeengelleme
bir şey yazma
o birşey yazdığında da, bir seferinde hemen, bir seferinde ertesi gün, bir seferinde 2 gün sonra, bir seferinde 10 dk sonra vb. vb. vb.
cevap yaz
eğer whatsapp tan yazıyorsa, ona cevap vermeden, arada "online" olmayı unutma
konuları da asla "bu ne, ne yapmaya çalışıyorsun" gibi "ikinize" getirme
yani SEN ONUN KAFASINI BULANDIR!
Rest çek birazcık ..bıyandanda sevdıgımı hıssedıyorum bı yandanda kafam bulanık
zaten goruselım dedıgınde benı ne olarak goruyosun dedım amacım yok senı gormek ıstıyorum dedı sevıyorum dedı bıde
gorusme olayından ses cıkmadı cıksada gıtmemyaw işte sormayın şu soruları
tamam görüşelim ama bu ara müsait değilim ben seni ararım de, arama
bırak bir daha bir daha sorsun istiyorsa
Can sikintisi, o an ki bosluk duygusu. Siz cok manalar yukleyebilirsiniz ama o bunu yapmiyor. Uzulen siz olacaksiniz. ben kendinizi korumanizi dilerim. Sevse 7 ay ayri kalir miydi? Sevse barismak istemez miydi? Size arada keyfi gelince yazmasi sevdigi anlamina gelmiyor malesef, elinin altinda baska biri olmadigi icin size yaziyor. Aci ama gercek.benı sevmıyorsa neden yazıyor sızzce