Sildirme kaydını. Ama hayallerinin peşinden git. İstemediğin bölümü okumanın sana bir faydası yok.
İnsan mutlu olacağı, seveceği işi yapmalı.
Ama kaydı sildirmenin geri dönüşü yok. O yüzden o topa sokamam seni, kendin çalış başarabilirsin bence..
meraba arkadaslar. öncelikle cevap veren herkese şimdiden tesekkür edip karsılıklı anlayısa davet ediyorum. su an samsunda 2. sınıf matematik ögrencisiyim. sırf babamınn matematik sevdası yüzünden bu bölüme geldim. bölümümü sevmediğim için isteyerek okula gitmiyorum ve derslerimde de basarılı oldugum söylenemez. aslında en basından beri bi sağlıkcı olmak istiyorum. su an ikinci senem ama artık dayanamıycam. istediğim bi bölüm var ve sınava tekrar hazırlancam kafaya koydum. ama evdekilerin bu durumdan haberi olursa baskı altında hissderim kendimi. onun için normal okuyomus gibi kimseye bişi söylemeden hazırlancam. bu esnada maddi destege de ihtiyacım olacagı iiçin işe girmem lazım. sizce napmalıyım.. okuldan kaydımı mı sildireyim yoksa işe girip okula kaydımı dondurup sınava mı hazırlannayım. cok sıkıstım gercekten. ve ailemden maddi destek almıyorum hç bi şekilde. napabilirim sizce?
nasıl olsa gitmiyceksın kaydını sıldırme bence
e zaten okula gıtmıyomuşsun geriye sınava hazırlanmak ve gerekırse iş bulup calısmak kalıyohepsini bi arada götürebilir miyim bilmiyorum
Mutsuz olacağın bir şeyi yapmaktansa sevdiğin bir işi yapman daha iyi. Bence kararının sonuna kadar arkasında durmalısın. İyi bir yer kazanırsan zaten ailen de laf etmez.[/Q
kkazanamazsam eger cok kötü olur benim için. o yüzden sınava odaklanmalıyım
Okuldan kaydinizi sildirmeyin, imkaniniz varsa 1 sene dondurun kaydinizi.
Okul disinda yari zamanli bir ise girip, haftasonlari ve aksamlari gucunuz yettigi kadar sinava calisin.
Eger istediginiz bolum tutarsa ailenize acilirsiniz, hakkinizda hayirlisi.
Şuan ailenden maddi destek almıyorsan, geçinemiyorsan özel ders falan verebilirsin. Daha rahat olabilir senin açından. Ya da böyle günlük işler oluyor organizasyon işleri falan, onlara gidersen haftasonları yeter bence geçimin için. Çalışmaya gelince üniversiteyi kazanmış biri olarak tecruben vardır, bir plan yapıp başlamalısın şimdiden..ama hepsi bi arada nasıl gidecek kaldırabilir miyim bilmiyorum. hem okul hem iş hem sınava hazırlanmak. hepsini birden elime yüzüme bbulastırmaktan korkuyorum
Matematik çok ağır bir bölüm...Fakat hayat sizin hayatınız,ne olursa olsun ailenizin kariyeriniz konusunda size karışmasını engelleyin.Sınava hazırlanın ve hedefinize odaklanın.meraba arkadaslar. öncelikle cevap veren herkese şimdiden tesekkür edip karsılıklı anlayısa davet ediyorum. su an samsunda 2. sınıf matematik ögrencisiyim. sırf babamınn matematik sevdası yüzünden bu bölüme geldim. bölümümü sevmediğim için isteyerek okula gitmiyorum ve derslerimde de basarılı oldugum söylenemez. aslında en basından beri bi sağlıkcı olmak istiyorum. su an ikinci senem ama artık dayanamıycam. istediğim bi bölüm var ve sınava tekrar hazırlancam kafaya koydum. ama evdekilerin bu durumdan haberi olursa baskı altında hissderim kendimi. onun için normal okuyomus gibi kimseye bişi söylemeden hazırlancam. bu esnada maddi destege de ihtiyacım olacagı iiçin işe girmem lazım. sizce napmalıyım.. okuldan kaydımı mı sildireyim yoksa işe girip okula kaydımı dondurup sınava mı hazırlannayım. cok sıkıstım gercekten. ve ailemden maddi destek almıyorum hç bi şekilde. napabilirim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?