Sizce nasıl bir isim?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlar sizce MİHRMAH nasıl bir isim? Allahın izniyle kız çocuğumuz olcak ve eşim tuttu o isim olsun diye yalvarıyor resmen😅 benimde pek hoşuma gitmiyor daha farklı isimler istiyorum BAŞAK/YAĞMUR/ASYA/ESLİN vs vs aşırı zıtız bu isim konusunda o ismi hiç beğenmiyorum şöyle beğenmiyorum güzel isim ama çocuğuma koyacak kadar beğenmiyorum eşimide nasıl ikna edicem bilmiyorum çocuk gibi yalvarıyor onada kıyamıyorum 🤦🏻‍♀️ Sizler nasıl yaptınız veya sizce nasıl bir isim?

Ben kızım olursa çok istiyordum o ismi.. Ay ve güneş anlamı

Bence de ağır bir isim.. Şöyle deyin kız olduğu için ben koyayım ilerde oğlumuz yada kızımız olursa sen koyarsın gibi belki pes eder :)

Gerçekten ağır bir isim
Küçücük bebeği o isimle çağıramam ben :110:

Anlamı güzel isimde güzel ama bana kaba geliyor söylendiği zaman telafuzu falan eşimide nasıl ikna edicem hiç bilmiyorum kendini baya kaptırdı😅 umarım bir gün nasip olur koymanıza
Umarım ama ben değiştirdim başka isim buldum 😂😂 Eğer kızım olursa eflin koymak istiyorum.. Rabbim nasip ederse .. Oğlanın ismini babası koydu o yüzden kıza karıştırmicam 🤭🤭

Mihrimah çok güzel bir isim bence asil durur. Ayrıca kısaca mihri de denilebilir mihribanlara mihri denir mesela . Çevremde var

Kızlar sizce MİHRMAH nasıl bir isim? Allahın izniyle kız çocuğumuz olcak ve eşim tuttu o isim olsun diye yalvarıyor resmen😅 benimde pek hoşuma gitmiyor daha farklı isimler istiyorum BAŞAK/YAĞMUR/ASYA/ESLİN vs vs aşırı zıtız bu isim konusunda o ismi hiç beğenmiyorum şöyle beğenmiyorum güzel isim ama çocuğuma koyacak kadar beğenmiyorum eşimide nasıl ikna edicem bilmiyorum çocuk gibi yalvarıyor onada kıyamıyorum 🤦🏻‍♀️ Sizler nasıl yaptınız veya sizce nasıl bir isim?
Sadece anlamı güzel olan bir isim. Telaffuzu zor ve kaba bence.

Adel ismini de çok beğeniyorum ben :)

Back
X