• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce nasil davranmaliyim?

Nerissine

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
75
60
18
Merhaba, Eşim bikac gun once gunde iki kez baskalarinin yaninda(aile üyelei) bana sesini yükseltti.Cok bozuldum tabi konusmadim onunla tavrimi belli ettim.Ertesi gun is seyehatine cikti.Normalde sehur disindayken cok arasiriz mesajlasiriz.Bu sefer hic icimden gelmedi. Kendisi aradi aksama dogru hic arayip sormadin falan dedi sonra normal sekilde konustu ama ben soguk konustum :63: ve kisa surede kapattim.Gece mesaj attim Beni kirdigini bunlari haketmedigimi falan yazdim.Cevap vermedi.O mesajdan sonra da iletisime gecmedik hic.Yarin geliyo sizce nasil davranmaliyim tavirli mi olayim yoksa herzamanki gibi mi karsilayim?​

Sizden ozur dilemeli yada bir daha bu hatayi tekrarlamayacagindan emin olmalisiniz. O zamana kadar tavir yapmaya devam bence..

O konu için sizi tatmin edecek özür veya açıklama yapmasını mutlaka bekleyin.
Aksi takdirde tekrar edeceğinin garantisidir.

Bir de inattir ki sormayin gitsin.Konusmasam o da sonsuza kadar uzatabilir.Güzelce konusup beni kirdigini mi söylesem soguk soguk tavir mi yapsam bilemedim

Bir de inattir ki sormayin gitsin.Konusmasam o da sonsuza kadar uzatabilir.Güzelce konusup beni kirdigini mi söylesem soguk soguk tavir mi yapsam bilemedim
Tavır koymanız zıtlaşmasına sebep olur. Üzüldüğünüzü kırıldığınızı ifade edin. Hırçın değil üzgün keyifsiz görünün. İnanın yumuşar.

Back
X