Sizce nasıl davranmalıyım?

kemanella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
550
439
103
31
Merhaba sevgili kk üyeleri.Kayınvalidemle ilgili bir soru sorucaktım.Aile apartmanında oturuyoruz.Ben herhangi bir yere giderken mutlaka haber vermemi vs bekliyor.Haber vermezsem de mutlaka camdan bakıp beni yakalayıp soruyor.Ben eltime vs giderken haber vermezsem çok sinir oluyor yüzü düşüyor.Kendisi bugn eltime gitmiş sessizce çıktı evden ben de aradım dedm nerdesn ben dışardayım dedi snra dedm ama nerdesn eltime geldiğini söyledi.Ben de sinir oldum onun yanında benmle soğuk soğuk konuştu bi de.Bana haber vermesi vs umrumda değil zaten öyle birşey söz konusu bile olamaz ama ben haber vermezsem suratın bini bin para kendisine gelince bişey yok.Sizce nasıl bir tavır takınmalıyım?
Not:Burda çoğumuz herkesle paylaşamadığımız konular açıp hakkında fikir istiyor.Bu da öyle bir konu,yapıcı yorum yazan,yol gösteren arkadaşlara teşekkür ederim.Ama içlerinizde bazıları var ki bütün kinini okuduğu konuya kusup,dalga geçer tarzda konuşuyor.Çok merak ediyorum sizden yardım isteyen birine,size göre saçma bile gelse dalga geçerek mi konuşuyorsunuz?Bazılarınız nasıl insanlarsınız anlam veremiyorum ruhunuz ve kalbiniz kötü sizin..

Son düzenleme:
Iyi yapmışsınız, şimdi anlamıştır size davranışının ne kadar gereksiz olduğunu. Veya sizi taklit etmiştir:) asla izin isteyip haber vermeyin, insan kapıda denk gelir laf arasında konusu açılırsa farklı. Şimdiden mesafeyi koyun zamanla sizi darlamamasi gerektiğini anlayacaktır, sizin üzerinizden hükmedip egosunu oksamasina izin vermeyin

Ay ne boş vakitler valla hayran kaldım 😬
Bir şey davranmayın bence. Kendiniz gidince surat asarsa takmayın o da aynı şekilde istediği yere istediği insanla gitsin. Birbirinizi salın bence rahatlayın.
Evet sizin de çok dolu vaktiniz var heralde millete burda sürekli dalga geçer tarzda yorum yazmaya vakit bulmanızdan belli🤣

Eminim sizin kayınvalidenizle ilişkiniz çok anlam yüklüdür benimkini saçma bulmuşsunuz ya 🙏🏻
İnanmayacaksınız ama evet anlam yüklü. Şimdi anlatsam hava atiyorsunuz, kiskandiriyorsunuz filan dersiniz. Övmek gibi olur. Ama inanın şu yaşadığınız şey saçma. Üstelik soruyu soran sizsiniz, size hesap sormasından rahatsiz olan da sizsiniz. Ama nereye gittin diye didikleyen de sizsiniz. Saçmalık burada yani bana laf sokmaya çalışmanız biseyi değiştirmeyecek. Kayinvalidem ile olan ilişkimi bilseniz üzülürsünüz inanın.

İnanmayacaksınız ama evet anlam yüklü. Şimdi anlatsam hava atiyorsunuz, kiskandiriyorsunuz filan dersiniz. Övmek gibi olur. Ama inanın şu yaşadığınız şey saçma. Üstelik soruyu soran sizsiniz, size hesap sormasından rahatsiz olan da sizsiniz. Ama nereye gittin diye didikleyen de sizsiniz. Saçmalık burada yani bana laf sokmaya çalışmanız biseyi değiştirmeyecek. Kayinvalidem ile olan ilişkimi bilseniz üzülürsünüz inanın.
Aman da maşşallah size o zaman 🤣

Evet sizin de çok dolu vaktiniz var heralde millete burda sürekli dalga geçer tarzda yorum yazmaya vakit bulmanızdan belli🤣
Kaynanayla eltiye kim gitti diye birbirini gözlemektense burada yorum yazmak daha dolu geldi valla kusura bakmayın. Hangisi daha boş bi aktivite diye kıyaslamaya bile gerek yok sanırım. 😏

Neyse size iyi forumlar. Uzatmayalım. 🙋‍♀️

Merhaba sevgili kk üyeleri.Kayınvalidemle ilgili bir soru sorucaktım.Aile apartmanında oturuyoruz.Ben herhangi bir yere giderken mutlaka haber vermemi vs bekliyor.Haber vermezsem de mutlaka camdan bakıp beni yakalayıp soruyor.Ben eltime vs giderken haber vermezsem çok sinir oluyor yüzü düşüyor.Kendisi bugn eltime gitmiş sessizce çıktı evden ben de aradım dedm nerdesn ben dışardayım dedi snra dedm ama nerdesn eltime geldiğini söyledi.Ben de sinir oldum onun yanında benmle soğuk soğuk konuştu bi de.Bana haber vermesi vs umrumda değil zaten öyle birşey söz konusu bile olamaz ama ben haber vermezsem suratın bini bin para kendisine gelince bişey yok.Sizce nasıl bir tavır takınmalıyım?
Ben de eşimin ailesiyle aynı binada oturuyorum. İlk taşıdığım zaman hep sorarlardı nereye diye, işim var biraz dışarıda derdim nereye gittiğimi söylemezdim. Diğer eltilerimden alışmışlardı hep rapor verme olayına, ama ben böyle davranınca da alıştılar. Her gittiğiniz yeri söylemeye veya gittiğinizi görmediklerinde haber vermeye gerek duymayın. Aynı evde yaşamıyorsunuz sonuçta. Her adımınızı rapor etmenize gerek olmadığı gibi siz de ona sormayın işiniz olmadığı sürece.

Kafana göre takıl bebeğim. İçinden ne geliyorsa öyle yap.

Not: alıntı yapmış olmak için yazdım.

sorsun

söylemeyin

nereye gezmeye

kime bir tanıdığa

yalan mı değil elti de tanıdık işte

lakin siz ona neden hesap sordun uz ki

yani kadın gitmiş işte, eltiye de gider görümceye de

hatta kv bana gelmemiş eştiye gitmiş diye sevinip kahve keyfi yapsaydınız

Bosuna dememisler gelin kv topragindandir diye..ne cabuk benzemissiniz kadina

Back
X