Sizce nasıl davranmalıyım?

Merhaba sevgili kk üyeleri.Kayınvalidemle ilgili bir soru sorucaktım.Aile apartmanında oturuyoruz.Ben herhangi bir yere giderken mutlaka haber vermemi vs bekliyor.Haber vermezsem de mutlaka camdan bakıp beni yakalayıp soruyor.Ben eltime vs giderken haber vermezsem çok sinir oluyor yüzü düşüyor.Kendisi bugn eltime gitmiş sessizce çıktı evden ben de aradım dedm nerdesn ben dışardayım dedi snra dedm ama nerdesn eltime geldiğini söyledi.Ben de sinir oldum onun yanında benmle soğuk soğuk konuştu bi de.Bana haber vermesi vs umrumda değil zaten öyle birşey söz konusu bile olamaz ama ben haber vermezsem suratın bini bin para kendisine gelince bişey yok.Sizce nasıl bir tavır takınmalıyım?
Not:Burda çoğumuz herkesle paylaşamadığımız konular açıp hakkında fikir istiyor.Bu da öyle bir konu,yapıcı yorum yazan,yol gösteren arkadaşlara teşekkür ederim.Ama içlerinizde bazıları var ki bütün kinini okuduğu konuya kusup,dalga geçer tarzda konuşuyor.Çok merak ediyorum sizden yardım isteyen birine,size göre saçma bile gelse dalga geçerek mi konuşuyorsunuz?Bazılarınız nasıl insanlarsınız anlam veremiyorum ruhunuz ve kalbiniz kötü sizin..

Sende arayıp söylememesine rağmen nerede olduğunu ısrarla sormuşsun. Alışmışsınız herhalde karşılıklı hesap vermeye. Sende sorma ,o da sormasın, açıkca söyle,ben hoşlanmıyorum gerekirse eşime haber veririm de. Ayrica yok soguk konustu,yok gözünü devirdi diye düşünürsek ömür geçmez...

Bu konuda net cizgiler cizin ve arkasinda durun. Rapor vermenize gerek yok. Suratinin düstügünü ve sinirlenmeyi (ne hakla) kendine saklasin. Karsida cocuk yok

Not:Burda çoğumuz herkesle paylaşamadığımız konular açıp hakkında fikir istiyor.Bu da öyle bir konu,yapıcı yorum yazan,yol gösteren arkadaşlara teşekkür ederim.Ama içlerinizde bazıları var ki bütün kinini okuduğu konuya kusup,dalga geçer tarzda konuşuyor.Çok merak ediyorum sizden yardım isteyen birine,size göre saçma bile gelse dalga geçerek mi konuşuyorsunuz?Bazılarınız nasıl insanlarsınız anlam veremiyorum ruhunuz ve kalbiniz kötü sizin..
Neler yazıldığını inanın henüz okumadım ama dalga geçilmeye o kadar müsait bir konu ki...
Rahatsız olduğunuz şeyi siz niye yapıyorsunuz? Başka işiniz yok mu Allah aşkına?

Anladığım kadarıyla kayınvalidesini onun da yaşadığı duygu durumunu anlamasını istemiştir belli ki kadın sürekli soruyor bazen empati yapması için böyle yollara mecbur kalıyor insan He kşke konuşarak dile getirseydi ama olan olmuş bundan sonra detaya gitme işim var de çık eşinin Bilgisi olduğu sürece mecbur değilsin

Back
X