Selam kızlar direk konuya gireceğim. Nasıl davranacağımı bilmediğimden sorayım dedim . Yanlış düşünmüşsemde söyleyin. Eşimin annesi kardeşi falan pek ilgili değillerdir yani sadece bana değil eşime de öyle genel olarak pek sevgilerini gösteren bi tip değildir kaynanam . Neyse dedim almıştım bu hallerine genel olarak atadığımızda konuşuruz 3 gün önce telefonda da konuştuk aradığımız için normal konuşma geçti . Kendisi torununu sormaz ne yaptın demez cinsiyetini bile merak etmedi düşünün neyse hadi dedm kırıldım üzüldüm biraz alışkın olmadığım için neyse dedim eşim üzülmesin . Bu akşam yine eşim görüntülü aradı kaynanamları benimde o an arkadaşım aradı görüntülü . Neyse arkadaşımla konuşmam bitti kaynanamgile döndüm ee anne nasılsınız fln iyiym der gibi soğuk bi tavırla sonra kayınpederi sordum bi kaç defa ay dedi götürde görsün şu dedi ben şok oldum

uzatmadım kayınpeder öbür odada maç izliyor sohbet ettik cinsiyetini söyledim hayırlısı fln kapattık . Eşime dayanamadım sordum farkındayım dedi annem bir garip

neden dedim sana demedi bende üst üste sorunca babamı bana dedi annem dedi hayır dedm bana dedi Hayatım ne diyim ki annem bu saatten sonra değişmez dedi dedim bir şey deme zaten ne diyeceksin .. ben diyorum ki yarın kayınvalidemi arasam yani anne anlayamadım hayırdır bir sorun mu var dün böyle böyle dedin anlamadım diye sorsam acaba ben mi hormonlardan abartıyorum

boşvermek mi en iyisi merak etmiyorlarsa bende ona göre mi davranmalıyım.. çünkü genel olarak konuşurdu böyle davranmazdı . Eşim de farkındayım hiç heyecan yok merak yok beni de aramıyorlar dedi ilk torun halbuki dedi neyse dedim boşver .. sizce nasıl davranmalıyım ?