- 8 Mart 2023
- 1.308
- 100
- 53
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Yeni evliyiz. Konular basit ama birbirimize saygisizlasiyoruzÇok basit mevzular. Yeni mi evlisiniz? Birbirinizi yontmaya mı çalışıyosunuz?
Yaşlarınız küçük herhaldeYeni evliyiz. Konular basit ama birbirimize saygisizlasiyoruz
Oh iyi demişsin. Oldu canım başka istegin var mı ayaklarini da yıkasınlar mi paşam deseydinAblamın eşi eniştemle biraz sıkıntı yaşıyoruz. Eniştem kıskançlık yapıyo davranislarindan rahatsiz oluyoruz onun da etkisi var.
Eşim kendisi ilk evlendigimiz zamanlarda ben ailesiyle ilgili cok kirilip uzuluyodum vr o zamanlar esim benimyanimda olmadi.hic hep ailesinin yaninda oldu. Şimdi bana gelmis diyoki annene de tavrını koy. Ben de ne için koycam o benim annem dedim sen zamaninda kendi annene tavrını koyabildin mi dedim o da ben yapamadiysam sen yap diyo. Ailemle düşman olmami istiyo sanki
Ben yapici olmaya calisiyorum. Evimizim huzurunu böyle şeylerle bozmayalim diyorum ama yok yok anlamiyoGeçinmeye gönlünüz varsa böyle küçük meseleler büyümezdi. Sorun arayan her yerde her cümlede sorun bulur. Sakinleşin.
Doğru bence de kendi bilir rahatsız oluyosa bu kadar gelmesin. Oysaki annem ne kadar uğraşıyo geldiğin de nasıl ilgileniyo ama yok iyi niyet yaramaz kimseye. Yok ya annemin hakkına giriyo bunlar için bağırıp çağrıyo beni umursamıyo. Nolursa olsun ayrı yatmicaz demiştik şimdi umursamiyo horul horul uyuyo içerde.Aile ziyaretlerinde eften püften şeylere takilip sorun çıkaran esleri hiç samimi bulmuyorum. Kadın, erkek farketmez.
Kalkan insana oturun diye niye ısrar edilsin?
Abimize erken kalkacaksın sen yat denmesinden ne var? Yabancı değilsiniz siz.
Esiniz annenize mesafe koymanız istemiş sırf bu sebepten. Saçmalıktan başka bir sey değil bu.
Bir daha götürmeyin ailenizin evine, siz gidin gelin. Yetişkin insan hareketleri değil bunlar.
Annemle konustum. Annem de dediki ben sabah 6da işe gittiği için onun iyiliği için ısrar etmiyodum bizde saniyoduk böyle anlayışlı davranıyoruz diye mutlu oluyodur buna. Annemin böyle düşündüğünü anlattim eşime . Eşimde bırak ya benim iyiliğimi düşünmesin gibi konuşup sinirlendiriyo beni. Bende dayanamiyorum bagriyorum kavga ediyoruz. Haksizliga gelemiyorum heleki söz konusu annemse.Eşinle ikiniz yeni bir aile kurdunuz önceliğiniz her zaman kendi kurduğunuz aile olmalı ikinizinde.
Eşiniz alınıyorsa annenize eşinizin ev sizin, yada erken yat mi muhabbetlerinden dolayı kırıldığını söyleyin. Ayriyetten haftada bir gidiyorsaniz iki haftada bir gidin daha uygun saatlerde ziyaret edin örneğin 21:30/22:00 civarı kalkın ki bu tarz muhabbetler açılmasın bile.
Yok ya öyle dünya deyin keyfi bilir konuşmazsa konuşmazsın amma nazlıAblamın eşi eniştemle biraz sıkıntı yaşıyoruz. Eniştem kıskançlık yapıyo davranislarindan rahatsiz oluyoruz onun da etkisi var.
Eşim kendisi ilk evlendigimiz zamanlarda ben ailesiyle ilgili cok kirilip uzuluyodum vr o zamanlar esim benimyanimda olmadi.hic hep ailesinin yaninda oldu. Şimdi bana gelmis diyoki annene de tavrını koy. Ben de ne için koycam o benim annem dedim sen zamaninda kendi annene tavrını koyabildin mi dedim o da ben yapamadiysam sen yap diyo. Ailemle düşman olmami istiyo sanki
Ee onun ailesi ile sizin aranız nasıl şimdi.Doğru bence de kendi bilir rahatsız oluyosa bu kadar gelmesin. Oysaki annem ne kadar uğraşıyo geldiğin de nasıl ilgileniyo ama yok iyi niyet yaramaz kimseye. Yok ya annemin hakkına giriyo bunlar için bağırıp çağrıyo beni umursamıyo. Nolursa olsun ayrı yatmicaz demiştik şimdi umursamiyo horul horul uyuyo içerde.
Önceden bende ailesine karşı böyle tepkiler veriyodum evde ağlıyodum niye böyle yapıyolar diye şimdi o da bana.aynisini yapiyo intikam aliyo aklinca hic düşünmüyo ki aramiza soğukluk giriyo
Esimin ailesiyle aram iyi çünkü onun ailesine hiçbişey yansitmadik. Kendi aramizda tartisip barıştık geri. Ama benim aileme yansıdı durum. Eşim böyle olsun istedi yapacak bisey yok.Ee onun ailesi ile sizin aranız nasıl şimdi.
Bide o dönemler soğukluk girmiyodu şimdi mi giriyor derse eşiniz o zaman nolcak
Tam tersi benim ailem benim üzerime düşmüyorlar. Esimin ailesi birbirine çok bağlı. Maddi olarak da eşimin ailesi daha iyi. Eltimin kendi ailesi de öyle eltimin üzerine düşerler değer verirler. Ve zaman zaman esim beni bununla vurur hep sen üveymisin sizinkiler seni takmıyo falan diye çok üzülüyorum bana öyle diyip aglatiyo agladigimi görünce de gülüyo ve dalga geciyoEşinizin kendi ailesinden yana kompleksi var mı ? Mesela sizin aile baglariniz daha mı kuvvetli veya aizin aileniz sosyoekonomik veya kulturel olarak daha mı üstte ? Bu hareketleri çok kompleks içeriyor sizin ailenizle olan düzgün iletişimden rahatsız olmuş bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?