• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce nasil davranmaliyim ?

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
Merhaba arkadaşlar...eşimle bu aralar bazı sorunlarımız var..ve ben kendimce kararlar aldım..ben eşime ilgimi sevgini aşkımı fazlasıyla belli ederdim..dargın olduğumuzda baristigimozda falan hemen yine eski ben olurdum ama karar verdim...artık pek fazla sohbet etmeyi düşünmuyorum gerektiği kadar.pazar günlerinde biyere gitmek icn teklif bile etmicem o ederse gidicem...giyindigimde veya makyaj yaptığımda nasıl olmuşum demicem..cok fazla poh pohlamicam.... Ona ozel suslenmicem...romantik masalar güzel jestler yapmicam.. artık bunaldim hep fedakar olan taraf olmaktan yoruldum eşimde kaybetme korkusu yok. Biara gece uykusundan kalkıp sacimi okşayan her seferinde alnimdan open adam gitti yerine hep benim dediğim doğru ben haklıyım beni elestiremezsin falan tarzı bi adam geldi ben bıktım gerçekten sevdiğim adam gitti sanki..yada arkadaşlar sizin fikirleriniz var mi nasıl davranmaliyim ne doğru ne yanlış artık düşünemuyorum

Sizin taktikleriniz var mi arkadaşlar böyle inat ve sadece benim dediğim doğru diye düşünen kocalariniza nasıl davraniyorsuniz

Inanin sizde bir kac yıl öncesinde ki kendimi gördüm. .Sonra baktım adamın havasından afrasindan tafrasindan geçilmiyor hemen 360 derece döndüm:). . Bu sefer o beni kaybedecegini anlayıp o benim üstüme fazlasıyla düşmeye başladı. . Şimdi evliligimiz oturdu galiba ve biraz o , biraz ben eşit şekilde saygi sevgi huzur içinde hayatımızı idame ettiriyoruz..

Inanin sizde bir kac yıl öncesinde ki kendimi gördüm. .Sonra baktım adamın havasından afrasindan tafrasindan geçilmiyor hemen 360 derece döndüm:). . Bu sefer o beni kaybedecegini anlayıp o benim üstüme fazlasıyla düşmeye başladı. . Şimdi evliligimiz oturdu galiba ve biraz o , biraz ben eşit şekilde saygi sevgi huzur içinde hayatımızı idame ettiriyoruz..

Ben daha bir yıllık evliyim ınş bizim evlilikte zamanla oturur tek temennim:-) peki siz nasıl 360 derece döndünüz :-) benim esimde hep ben bilirim edalarinda inat ve eleştiriye kapalı..neler yaptınız nasıl verdiniz o kaybetme korkusunu

Insallah allah hep mutlu etsin:) şimdi şöyle örnekler verebilirim canım ailelerle problemimiz oldu mesela baktım o nasıl davraniyorsa aileme, bende onun ailesine o şekilde davrandım.. Özel gunlerde ya da bazı dönemlerde senjn gibi romantik ortamlar vs hazırlamama o kadar alışmış ki evlilik yildonumumuzde hiç bir sey yapmadım şok oldu. . Asla onun için suslenmedim evde beni hep bakımlı görmeye alışmıştı, hep eşofman pijama tarzı şeyler giydim evde fakat dışarı çıkarken öyle hazırladım süsledim puslendim ki o bilr şaşırıyordu evde ki halim nasıl dışarıda ki halim nasıl:) sonra hiç huyuna gitmedim o nasıl davraniyorsa bana bende aynı onun gibi davrandım. Sonra dayanamadi aylar sonra sordu bana "sende ki bu değişiklik ne sanki ev arkadaşı olduk iyice" diyince dedim bende "dur orda ben senin aynanım bundan sonra bana her baktığında kendini göreceksin nasıl görmek istiyosan oyle davran"..:)

Insallah allah hep mutlu etsin:) şimdi şöyle örnekler verebilirim canım ailelerle problemimiz oldu mesela baktım o nasıl davraniyorsa aileme, bende onun ailesine o şekilde davrandım.. Özel gunlerde ya da bazı dönemlerde senjn gibi romantik ortamlar vs hazırlamama o kadar alışmış ki evlilik yildonumumuzde hiç bir sey yapmadım şok oldu. . Asla onun için suslenmedim evde beni hep bakımlı görmeye alışmıştı, hep eşofman pijama tarzı şeyler giydim evde fakat dışarı çıkarken öyle hazırladım süsledim puslendim ki o bilr şaşırıyordu evde ki halim nasıl dışarıda ki halim nasıl:) sonra hiç huyuna gitmedim o nasıl davraniyorsa bana bende aynı onun gibi davrandım. Sonra dayanamadi aylar sonra sordu bana "sende ki bu değişiklik ne sanki ev arkadaşı olduk iyice" diyince dedim bende "dur orda ben senin aynanım bundan sonra bana her baktığında kendini göreceksin nasıl görmek istiyosan oyle davran"..:)

Rabbim mutlulugunuzu daim etsin:-) aslin iyi taktikler bende dediginiz gibi yapiyim bide böyle deneyeyim ben eşimi cok seviyorum ama böyle soguyorum gerçekten hi bıkkınlık geldi artık akşam işten gelsin diye heyecan tutmamaya başladım huzursuzluktan oturu

Eşinizle fikir ayrılıkları yaşayan biri misiniz ?
Toplum içinde size doğru gelen ona yanlış geldiğinde ufak tefek atıştığınız oldu mu hiç ? Veya ona doğru gelip de sizin yanlış bulduğunuz durumlar veya olaylar oldu mu ? Arkadaş ortamında veya aile ortamında onun fikirlerini doğru bulmadığınız ve açıkça bunu herkesin içinde dile getirdiğiniz zamanlar olduysa eğer , adam da her zaman kendini hangi ortamda olursa olsun haklı pozisyonuna sokma çabası oluşmuş olabilir..
Böyle insanlar dediğiniz gibi eleştirilere açık insanlar değildir. Ve bu yüzden bu çaba içerisine girerler..

Sizin yerinizde olsam onun bana davrandığı şekilde davranmazdım.
Mesela süslenip ''nasıl olmuşum'' diye sorduğunuz da olumsuz bir cevap ile karşılaştığınız da hiç bozuntuya vermeyip '' bu senin fikrin öyle diyorsan öyledir ama gerçeği aynalar dile getiriyor bence çok hoş oldum '' diyip bir de arkadan alaycı bir gülüş atın , sonra arkadaşınıza oturmaya mı gidersiniz yoksa buluşur gezer misiniz bilemiyorum '' ben çıkıyorum hayatım bugün atıyorum Ayşelerle birlikte şurada olacağım hadi görüşürüz '' diyip çık git..

Yani eskiden yaptıklarınızı yapmaya devam edin fakat bu sefer biraz alaycı ve umursamaz olun..
Bu onu bir süre sonra çıldırtır.:51:
Kıskançlık krizlerine girer.:51:
Nereye gidiyorsun bensiz bu hafta sonuda birlikte olalım demelere başlar..

Rabbim mutlulugunuzu daim etsin:-) aslin iyi taktikler bende dediginiz gibi yapiyim bide böyle deneyeyim ben eşimi cok seviyorum ama böyle soguyorum gerçekten hi bıkkınlık geldi artık akşam işten gelsin diye heyecan tutmamaya başladım huzursuzluktan oturu

Evet maalesef ki bir süre sonra başlıyor bu tür sıkıntılar, çünkü insanda sıkılıyor huzursuzluktan..Ama merak etmeyin evlilik belli bir zaman sonra oturmaya başlıyor. Her şey oturunca, sizde eşinizde ister istemez mutlu etmeye başlıyorsunuz birbirinizi çünkü zamanla daha iyi tanıyor , daha biz olabiliyorsunuz..

Back
X