• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce nasıl karar vermeliyim?

Merhaba Kadınlar Kulübunun güzel bayanları ;

Uzun zamandır Kadınlar Kulübunu takip ediyorum fakat yeni üye oldum.

Bir konu hakkında sizlerden akıl almak istiyorum.

Beni seven ve benimde hoşlandığım birisi var ama kendisi abimin üniversiteden arkadaşı oluyor.

Bu arada ben 23 yaşındayım ,arkadaşım ise 26 yaşındadır.

Ciddi anlamda ileriye yönelik benimle ilgili bir gelecek istiyor.Ama abimin arkadaşı olduğu için bir yandan hoş karşılanmayacağını düşünüyor ,diğer taraftan ise en iyisi söyleyip işi ciddileştirmek istiyor.

Bu ikilemde ben ise bir yandan abimle aram bozulacağını düşünüyorum yada hoş karşılayıp onay verebilir tepkisini bilmiyorum.

Ayrıca ikisinin dostluğunun zedelensin istemiyorum.

Sizce ne yapmalıyım? Fikirlerinize ihtiyacım var.

Teşekkürler

insan insanı beğenir de sever de. abinizin arkadaşı olduğunu bilmeden bir ortamda tanışmış olsaydınız ne olacaktı? öncelikle sevginizi saygınızı gözden geçirin burda ahlaksız bir durum yok ki abiniz tepki göstersin veya gösterdiği tepkide haklı olsun. siz ilişkinizin arkasında durabiliyorsanız kimsenin laf söylemeye hakkı olduğunu düşünmüyorum.

Ilk basta tepki verme ihtimali yuksek.Ama siz kararliysaniz sonradan herkes kabullenir.
Gizlemektense soyleyin bence,durumla bir an once yuzlesin

Haklısınız.Sanki yanlıs anlaşılır gibi geliyor abimin arkadaşı oluşu bize.Yada biraz daha bekleyip doğru zamanı bulup söylemek.

ciddiyseniz abin sorun etmez bence

Back
X