- 12 Temmuz 2006
- 60.450
- 230.607
- 1.223
- 53
DEĞERLİ ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE
Kadınlar Kulübü olarak, platformumuzda güvenli, saygılı, denetlenebilir ve huzurlu bir iletişim ortamı oluşturmak en temel önceliğimizdir. Bu doğrultuda; üyelerimizin WhatsApp ve benzeri tüm sosyal medya gruplarına özel mesaj yoluyla dahi davet edilmesi, bu grupların reklamının yapılması, kurulmasının önerilmesi veya desteklenmesi KESİNLİKLE YASAKTIR.
Bu kural istisnasız ve tartışmasız uygulanmaktadır.
Bu madde, Kadınlar Kulübü Kullanım Sözleşmesi’nde açık şekilde yer almakta olup;
“Okumadım”, “Bilmiyordum”, “Özelden yazdım” gibi hiçbir gerekçe kesinlikle geçerli ve kabul edilebilir değildir.
Kurallar herkes için bağlayıcıdır ve tavizsiz bir şekilde uygulanmaktadır.
Topluluğumuzun huzuru, güvenliği ve düzeni adına göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Kadınlar Kulübü Yönetimi
Kadınlar Kulübü olarak, platformumuzda güvenli, saygılı, denetlenebilir ve huzurlu bir iletişim ortamı oluşturmak en temel önceliğimizdir. Bu doğrultuda; üyelerimizin WhatsApp ve benzeri tüm sosyal medya gruplarına özel mesaj yoluyla dahi davet edilmesi, bu grupların reklamının yapılması, kurulmasının önerilmesi veya desteklenmesi KESİNLİKLE YASAKTIR.
Bu kural istisnasız ve tartışmasız uygulanmaktadır.
Bu yasağın temel gerekçeleri:
- Üyelerimizin kişisel verilerinin, özel hayatının ve mahremiyetinin korunması,
- Israrlı davetler, istenmeyen mesajlar ve rahatsız edici iletişimler nedeniyle oluşabilecek hak ihlallerinin önüne geçilmesi,
- Platform dışı gruplarda yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle Kadınlar Kulübü’nün hukuki ve idari sorumluluk altına girmesinin engellenmesi,
- Dolandırıcılık, taciz, istismar ve kötü niyetli girişimlere karşı üyelerimizin güvenliğinin sağlanması,
- Topluluk düzeninin korunması ve yetkisiz oluşumların kesin olarak önlenmesi.
Uygulanacak Yaptırımlar:
- WhatsApp ve benzeri grupları kuranlar: İlk ihlalde 15 gün uzaklaştırma,
- Bu gruplara katılan üyeler: İlk ihlalde 3 gün uzaklaştırma,
- Kurala rağmen ısrarcı davranışlar: Doğrudan kalıcı üyelik iptali ile sonuçlanacaktır.
Bu madde, Kadınlar Kulübü Kullanım Sözleşmesi’nde açık şekilde yer almakta olup;
“Okumadım”, “Bilmiyordum”, “Özelden yazdım” gibi hiçbir gerekçe kesinlikle geçerli ve kabul edilebilir değildir.
Kurallar herkes için bağlayıcıdır ve tavizsiz bir şekilde uygulanmaktadır.
Topluluğumuzun huzuru, güvenliği ve düzeni adına göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Kadınlar Kulübü Yönetimi
Son düzenleyen: Moderatör: