Selamlar herkese,
ben 23 yasında, ve bu seneye mezun olacagim. Akrabalarımın, tanıdigımız iyi biri var, tanısmak istermisin diye sordular. Resimlerini gördüm, yakısıklı olmasada, gayet temiz yüzlü, iyi birisine benziyordu. Kendisi 25 yasında, güzel bir bölüm okuyor. icim ısındı acıkcası. Bir süre Tel ve Internet üzeri muhabettimiz oldu, ve kendisi eglenceli ve efendi biri. Bana güven verdi. Hic bu sürec icinde sululuk vs yapmadı. Görüsme teklifi yaptı bana ve kendisi ile görüstük (ilk yüz yüze bulusmamıs, öncesinde sadece resimlerden biliyordum).
Gayet güzel gecti. Kendisini kendime yakin buluyorum, fikir ve düsünce olarak. Evet dersem, heralde cok iyi anlasabiliriz. Yanliz icimi kemiren bir sorun var: Onu görünce ve sonrasında icim kıpır kıpır olmadı.
Kızlar, siz bu noktada nasil karar verirdiniz?
Bir ricam var: Lütfen yorum yapacaksanız eger, tam alıntılı cevap vermeyin, her ihtimale karsı bir kac detay sonrasında degistirmek istiyorum. Tesekkürler hepinize.
Selamlar herkese,
ben 23 yasında, ve bu seneye mezun olacagim. Akrabalarımın, tanıdigımız iyi biri var, tanısmak istermisin diye sordular. Resimlerini gördüm, yakısıklı olmasada, gayet temiz yüzlü, iyi birisine benziyordu. Kendisi 25 yasında, güzel bir bölüm okuyor. icim ısındı acıkcası. Bir süre Tel ve Internet üzeri muhabettimiz oldu, ve kendisi eglenceli ve efendi biri. Bana güven verdi. Hic bu sürec icinde sululuk vs yapmadı. Görüsme teklifi yaptı bana ve kendisi ile görüstük (ilk yüz yüze bulusmamıs, öncesinde sadece resimlerden biliyordum).
Gayet güzel gecti. Kendisini kendime yakin buluyorum, fikir ve düsünce olarak. Evet dersem, heralde cok iyi anlasabiliriz. Yanliz icimi kemiren bir sorun var: Onu görünce ve sonrasında icim kıpır kıpır olmadı.
Kızlar, siz bu noktada nasil karar verirdiniz?
Bir ricam var: Lütfen yorum yapacaksanız eger, tam alıntılı cevap vermeyin, her ihtimale karsı bir kac detay sonrasında degistirmek istiyorum. Tesekkürler hepinize.
Gerçekten arada aracı oldugu zaman böyle oluyor çok gördüm duydum.. Ama bu demek değil ki onu sevemezsiniz zaten itici de gelmemiş bence biraz daha tanımaya gayret edin hem ona hem kendinize şans verin. Sonuçta bunlar onun içinde geçerli sanmıyorum ki o da size aşık olsun kıpır kıpır olsun.. O yüzden bence birlikte biraz daha vakit geçirip tanımalısınız
Bu tamamen sana bağlı aradıklarına beklentilerine bağlı bencee :)) Mesela ben aynı durumda olsaydım benim için pek fazla bana benzemeyen insanlar 'iticidir'Hepinize yardımcı yorumlarınız icin cok tesekkür ederim, cok sevindim :).
Fakat bir sorum daha var. "Itici" kelimesi bir kac kere kullanıldı.. sizlere göre bir insan tam olarak ne zaman itici olur? Hangi durumda, daha ilk bulusmada "olmaz" diyebilirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?