Sizce nasıl karar vermem gerek

farigne

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
40
0
6
Balıkesir
Selamlar herkese,
ben 23 yasında, ve bu seneye mezun olacagim. Akrabalarımın, tanıdigımız iyi biri var, tanısmak istermisin diye sordular. Resimlerini gördüm, yakısıklı olmasada, gayet temiz yüzlü, iyi birisine benziyordu. Kendisi 25 yasında, güzel bir bölüm okuyor. icim ısındı acıkcası. Bir süre Tel ve Internet üzeri muhabettimiz oldu, ve kendisi eglenceli ve efendi biri. Bana güven verdi. Hic bu sürec icinde sululuk vs yapmadı. Görüsme teklifi yaptı bana ve kendisi ile görüstük (ilk yüz yüze bulusmamıs, öncesinde sadece resimlerden biliyordum).

Gayet güzel gecti. Kendisini kendime yakin buluyorum, fikir ve düsünce olarak. Evet dersem, heralde cok iyi anlasabiliriz. Yanliz icimi kemiren bir sorun var: Onu görünce ve sonrasında icim kıpır kıpır olmadı.

Kızlar, siz bu noktada nasil karar verirdiniz?

Bir ricam var: Lütfen yorum yapacaksanız eger, tam alıntılı cevap vermeyin, her ihtimale karsı bir kac detay sonrasında degistirmek istiyorum. Tesekkürler hepinize.

canım cevap vermeden önce onunla birkaç defa daha görüş derim ben. ve ondan etkilenmeye bak. çünkü etkilenmeden sadece karakterine evet dersen sonra içini kıpırtacak biri çıkar karşına ve kafan karman çorban olur. eğer bu beyefendiyi değerlendirmek istiyorsan önce ondan etkilenmeye çalış sonra bi karar ver. en azından birkaç ay...

ilk görüşmede heyecanlanmak çok güzel bir duygu ama zamanla sevebilirsin bu da güzel, en iyisi bikaç kez daha görüş bakalım.

Yorumlarınıiz icin tesekkürler arkadaslarım. Korkum: Birkac ay beklersem, mutlaka ümitlenicek ve, eger o noktada olmadı dersem, simdi olacagindan cok daha fazla kırılabilir. :?

Bu konularda tecrübem yok. Ciddi anlamda görüstügüm ve ilgilendigim ilk erkek o. Önceden bana tanısma teklifi yapan insanlar etrafımda oldu, fakat bir iliski istemedigimden, kabul etmedim. Kalbimde, baska biri yok yani. Ama gün icinde bazi durumlarda, onu anımsatan durumlar oluyor, aklıma geliyor.

"tek sorun içinin kıpırdamaması mı?" Evet. Tecrübem olmadıgı icin, bunun iliskinin devamında, nasil bir sorun olabilecegini kestiremiyorum. Sonrasında kendime durum böyle iken, bile bile, göre göre, niye devam ettin demek istemiyorum.

Aracı ile tanışılan kişilerde mantık ön planda olduğu için hemen etkilenme, hoşlanma falan olmuyor en azından benim gözlemlediğim bu

Biraz devam ettir onu tanı. Zaten sevdiğin, beğendiğin yönleri zamanla etkilemeye başlar seni.

Bence devam etmelisin.
Karsindaki daha ilk etapta itici gelseydi kes at derdim.
Fakat anlattigina bakilirsa az da olsa hosuna gitmis, mantigina yatmis bu cocuk.
Sonucta niyetler her iki tarafta da belli.
Bi süre daha görüsürsün, vakit gecirirsin, ondan sonra karar verirsin.

etkilenmek ilk başta olur zaten......ne bilim mesela gülüşünden,konusmasından vs. etkılenır ınsan içi kıpırdar......sonradan etkılenme nasıl olur ki!
zorakilik olur bu!

canım ümitlenmemesi için o zaman onunla konuş. deki bir süre birbirimizi tanımaya calışalım sen beni ben seni. belki sende istemezsin de birbirimize biraz zaman verelim o zaman sonucunda ikimizde kararlarımızı bildiririz birbirimize de. sen suan hemen bir karar vermek istiyorsun anladığım kadarıyla ama acele karar verme canım aylarca bekleyemiyorsanda en azından bir aycık tanıma olayına bakın.

İnsanların ilk görüşte aşk yaşadıkları çok nadirdir zaten. Zamanla seversen o gerçekten doğru insandır.
Ayrıca hiç bir kötü özelliğini saymadığına göre zaten sen etkilenmişsindir, yoksa emin ol beğenmediğin durumlar da ortaya çıkardı.
İşin ciddiyet kısmı olduğundan dolayı da zaten beraberliğiniz daha olumlu sonuçlanabilir.

Bu yüzden bence bir şans vermelisin, olmasa ne olur ki hem? Sadece anlaşamadılar olacak değil mi?

Öyle kafanıza göre değişiklik yapıp içerik vs silemezsiniz. Sırf bu yüzden alıntıladım.

Gerçekten arada aracı oldugu zaman böyle oluyor çok gördüm duydum.. Ama bu demek değil ki onu sevemezsiniz zaten itici de gelmemiş bence biraz daha tanımaya gayret edin hem ona hem kendinize şans verin. Sonuçta bunlar onun içinde geçerli sanmıyorum ki o da size aşık olsun kıpır kıpır olsun.. O yüzden bence birlikte biraz daha vakit geçirip tanımalısınız

Hepinize yardımcı yorumlarınız icin cok tesekkür ederim, cok sevindim :).

Fakat bir sorum daha var. "Itici" kelimesi bir kac kere kullanıldı.. sizlere göre bir insan tam olarak ne zaman itici olur? Hangi durumda, daha ilk bulusmada "olmaz" diyebilirsiniz?

Senin bahsettigin ilk goruste ask dedikleri seyden
Herkes gorur gormez o tarz seyler hissetmek zorunda degil ki :)
Simdilik icin isinsa kafanda olumluysa yeter bence
Zamana birak biraz eger hala olmuyorsa o zaman dusunursun
Ama tamamen de mantik evliligi yapma bence
Hoslanma falan olmadan yani
Gerci senin bilecegin is
Hayirlisi diyelim :)

Son düzenleme:
Bu tamamen sana bağlı aradıklarına beklentilerine bağlı bencee :)) Mesela ben aynı durumda olsaydım benim için pek fazla bana benzemeyen insanlar 'iticidir'suratsız kibirli samimiyetsiz yada laubali olursa bu kelimeyi yakıştırırdım. Sonuçta sizi itmemiş yani

zamanla olur bu tarz şeyler canım.biraz zaman gecırısınn alışırsn hoşuna gıden şeyler olur zamanla bu his olur.olmazsa da uzamaz.ama bu süre de o sana daha yoğun olur gıder ayrılırsan ona da haksızlık olur

Buluşmaya giderken heycanlanmadın mı?
Veya onunla konuşurken cümleleri seçemediğin oldu mu, buda heycanın belirtisidir.
Tamam aracılar sayesinde görüşmüş olabilirsiniz ama sonuçta bu iş yemeği değil ki.
Buluşma sonrası yüzünüzde saçma bi gülümseme oluşupta "noluyo bana yaa " demediysen bundan sonra da pek bişi olacağını zannetmiyorum doğrusu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…