Sizce nasil olmali ?

Arielle

Lanet olsun dostum
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
252
351
123
Selam kizlar

Sizce bir erkek sevgisini nasil göstermeli ?
Durmadan seni seviyorum, senin icin ölürüm, sensiz yapamam, sen ne dersen o olur diyen yani üzerinize titreyen biri mi

Yoksa daha agir, gerektiginde söyleyen biri mi?

Benim sevgilim senin icin ölürüm, seni seviyorum falan demez.. Daha agir..
Ben ona beni seviyor musun dedigimde bile 'Seviyoruz iste' der.. bende kac kisi seviyorsunuz derim :)))
Yani pek belli etmez ama sevdigini biliyorum..

Sizce nasil olmali yada sizin iliskileriniz nasil ?

bende sürekli söylemesinden hoşlanmazdım sanırım yani erkek dediğin biraz ağır olacak onun için
benim eşimde sormadıkça söylemez
gün içinde defalarca hatta bazen uykudan uyandırıp beni seviyon mu diye sorarım oda seviyom tabi der ne kadar derim güneş kadar der

bir gün bu soruyu sormasam neye kızdın gene noldu naptım der :)

evet katiliyorum agir olmasi iyi ama bazen biraz daha gösterse sevgisini diyorum
ama 'erkek adam' durmadan söylemezmis sinir oluyorum bazen

senin yaptigini ben yapamazdim gece uyandirip bu soruyu sorsam demedigini birakmaz bana
Günes kadar cok tatli

onu tanımasam bende soramazdım uykudan uyandırıp ama tanıyorum ne zaman sorarsam sorayım mutlaka cevap verir
sevgiyi göstermenin yolu sadece seni seviyorum demek değil
hatta artık o kadar sıradanlaştırıldı ki bu cümle bana göre içi boşaltıldı anlamı kalmadı gibi bişey
onun hareketlerinden de seni ne kadar sevdiğini anlayabilirsin

mesela bi keresinde eşimle tartıştık çok üzüldüm ve kendimi banyoya kilitledim geldi ve kapıyı kırdı
sarıldı sarıldı noluuur küsme yalvarırım dedi
banyo kapısına mal oldu ama beni ne kadar sevdiğini bir kere daha anladım çünkü kendine bişey yaparsın diye çok korktum o yüzden kırdım kapıyı dedi

Ben başkalarını bilemem.
Ben vıcık vıcık ilişkilerden hoşlanırım.
Eli hep elimde,saçımda,bacağımda olmalı...
Seni seviyorum demekten de bıkmamalı.

Yerine göre değişir elbette öyle söylemeden sevgisini hissettirmeyen sevgili ne işe yarar
Adı üstünde Sev-gili..
Ama öyle herzman oluncada pek heyecanı kalmıyo aynı şeyleri duymak bence ikisi de dengede tutulmalı...

Yapiya bagli birsey .. Konusurken falan tabi sevgisini belli eder ama söylemez
birde biz farkli ülkelerdeyiz .. Ben her seferinde özledigimi söylerim ama o
farkli sekilde belli eder mesela resmimize baksana cok güzel bir gündü gibi seyler söyler..

Bende arada istiyorum belli etmesini ama diger türlüde cok hosuma gitmez diye düsünüyorum
Agir, sert erkekler daha cok ilgimi cekiyor

Aynen katiliyorum o iki kelimeyle degilde göstererek belli etmeli ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…