kızlar merhaba,Allah tüm çocuklara sağlık versin,bizimkilere de.ben de haziran annesiyim.sizleri zaman zaman takip ediyorum.çalıştığım için fırsat buldukça.
sadece paylaşmak için yazıyorum.yarın kayınvalidemlere gidicez.içim daralıyo.6 yıllık evliyim.malesef evlendiğim günden bu yana ilişkilerimiz zayıf.gittiğimiz zaman normal bi misafire yapılması gerekenleri boş verin hiç değer vermiyor.rahat bir kadın;değer vermiyor cümlesiyle ne kastettiğimi uzun uzun anlatmak istemiyorum.sabun bile yok düşünün.sabunumu,çarşafımı,yastığımı vs. her şeyimi beraberimde götürüyorum.onların tepkisi ise şu:çok tedbirli bi gelinim.bu özelliğimden ötürü çok seviyolarmış beni.son iki yıldır gitmiyordum;eşim yalnız gidiyordu ailesine.kendileri yılda 3-4 kere geliyolar.en az bir hafta kalıyolar.akşama kadar çalışan bir kadınım.eve gittiğimde onların bana muamele ettiği gibi değil tabi misafire nasıl davranılması gerekiyorsa öyle davranıyorm.
son zamanlarda kayınvalidem torunun çok özlediğini ve onu görmek istediğini söylüyor telefon görüşmelerimizde.karar verdik.burada bir şey daha söylemek istiyorum.oğlumu sevdiği konusunda da şüphelerim var.oğlumun cilt rahatsızlığı var;bayağı korkuttu bizi kortizonlu krem kullanmak zorunda kaldık bir süre.bu rahatsızlını telefonda söylememize rağmen sonraki görüşmelerimizde hiç sormadı durumunu.normalde yakınları arasında biri rahatsızlansa eşimi uyarır "ara" diye.oğlum için endişeleniyorum.ben ya da eşim neyse de o daha bebek 8 aylık.çok kirli bir ortamları var.ayrıntıya girmiycem ama kişilek temizliklerine dahi dikkat etmiyolar ve oğlumu şapur şupur öpüyolar.fosur fosur da sigara içiyolar.sobalı bide evleri.doğumda gelmişleri ayağa kalkmakta zorlanan ben hem normal doğum dikişim hem kötü durumda olan basurumla onların yataklarını dahi gözlerinin önünde kaldırırken hiç tepki göstermiyorlardı. ya sabır ya Allah diyorum.ama malesef onları sevmiyorum ve rol de yapamıyorum.benim için zor geçicek bir haftasonu.600 km de yol gidicez. inşallah oğlum sağ sali atlatır bu süreci.
hepinizi öpüyorum,sevgiler arkadaşlar.