Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çoook sağoll gülsuu ben de kimse beğenmedi demek ki diye düşünmüştümm yorumunaa çook mutlandımm hihoyyyt kemeri bulamam heralde artık ama ayakkabıyı da ödünç aldım komşudan idarelik kaydirigubbakcemile3
kızlarrrr düğünümüzz sonundaa bitttiii vee çok şükür bi aksilik olmadııı kıyafetimee dee herkes bayıldıııı :kedi: benim gibi bilmeyen görümceler için bi tavsiyeeyi de dipnot olarak ekleyeyim ==>
kınada gelin kız masada oturuyor oynaması için arkadaşları piste davet ediyordu o da kalkmıyordu ben de herhalde biraz dinlenip oynayacak diye düşünürken gelin kızın babannesi gelipp ne oturuyon görümce kalk kızı kaldırsana seni bekliyor demesin mii nası yanii flan olarak kalkıp gelini kaldırdım o da hazırmış zaten beni bekliyormuş sonra karşılıklı döktürdükkk zemuszemus