• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce nasıl olur?

ander çok yakışmış tatlım bide beline gümüş kemer isterr harikaa olurr öleee topuklu üzeri taşlı da bi ayakkabı işte şuu...

ander çok yakışmış tatlım bide beline gümüş kemer isterr harikaa olurr öleee topuklu üzeri taşlı da bi ayakkabı işte şuu...

çoook sağoll gülsuu ben de kimse beğenmedi demek ki diye düşünmüştümm yorumunaa çook mutlandımm hihoyyyt kemeri bulamam heralde artık ama ayakkabıyı da ödünç aldım komşudan idarelik kaydirigubbakcemile3

giy gitsin ya gelın baska bısey gıyer belkı bı konussaydın once bence gıy ne olucak ya abının dugunu ıstedgnı yap bıdaha olmuo sonucta sımdı gıdıp bısıler bakamazsın bunu gıy

kızlarrrr düğünümüzz sonundaa bitttiii vee çok şükür bi aksilik olmadııı kıyafetimee dee herkes bayıldıııı :kedi: benim gibi bilmeyen görümceler için bi tavsiyeeyi de dipnot olarak ekleyeyim ==>
kınada gelin kız masada oturuyor oynaması için arkadaşları piste davet ediyordu o da kalkmıyordu ben de herhalde biraz dinlenip oynayacak diye düşünürken gelin kızın babannesi gelipp ne oturuyon görümce kalk kızı kaldırsana seni bekliyor demesin mii nası yanii flan olarak kalkıp gelini kaldırdım o da hazırmış zaten beni bekliyormuş sonra karşılıklı döktürdükkk zemuszemus

Back
X