sizce nasıl?

masal1

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
199
1
316
Burdur
Eki Görüntüle 451680 Arkadaşlar biz de alyanslarımızı değiştireceğiz.Fakat oldukça kararsızım.Aslında doğru dürüst yüzük de takmam ama alyanslar yeniden hoşuma gitmeye başladı.Becerebilirsem bir çiftinin resmini yükleyeceğim.Yorumlarınızı bekliyorum.

Kızlar yorum yapmıyorsunuz.Beğenmediyseniz de yazın lütfen.Çoook kararsızım.Zevksiz filan da diyebilirsiniz:))

bence de çok hoşşş.
buna benzer incelikte veya birazcık daha kalın modelleri beğeniyordum bende. ama ne yazıkki erkek arkadaşım beğenmedi. ve sonunda ben çıldırma noktasına geldiğim içn kararı ona bıraktım

Teşekkür ederim.Ayrıca buradan birkaç kişi daha beğenmiş.Mesaj geldi.Onlara da çok teşekkür ediyorum.Benim de eşim ilkini beğendi.Zaten alyans takmayı istemiyor ama ince ve bombeli olunca bunu takarım dedi.Canım umarım senin de alyansın içine sinmiştir.Hem sinmediyse de bu bizim ikinci alyanslarımız olacak.Fikirler zamanla değişebilir.Sen de zamanla eşini istediğin yüzüğe ikna edebilirsin.Üzülme olur mu?

zarif bır modelmiş

benım alyansım beyaz altın ama senın modelın altın sarısıda guzelmiş..

bence beyaz daha gusel durmus. model olarak da beendım. parmaklarınız kısaysa bu guzel. genısse eger ınce kalabılır daha genısını tercıh edebılırsınız

zarif bır modelmiş

benım alyansım beyaz altın ama senın modelın altın sarısıda guzelmiş..

Canım teşekkürler yorumun için.Önümüzdeki günlerde deneyip göreceğiz,sonra karar vereceğiz.Beyazı da,sarıyı da beğenenler var.Bakalım hangisi olacak.Bakarsın fotoğraftaki gibi değildir kalınlığı.Daha ince de olabilir.Görmek lazım.

bence beyaz daha gusel durmus. model olarak da beendım. parmaklarınız kısaysa bu guzel. genısse eger ınce kalabılır daha genısını tercıh edebılırsınız

Teşekkürler:)Çoğunluk beğenince ben de netleşmeye başladım.Parmaklarım ince ama elime göre uzun.Fakat az önce de yazmıştım;belki fotoğraftakinden daha incedir yüzükler.Yani göründüğünden daha da inceyse güzel durmayabilir.En iyisi elinde görmek.Sonucu bildiririm.Hoşça kalın

Kızlar çook teşekkür ederim yaa!Bir sürü kişi beğenmiş.Sitede ayrıca nasıl teşekkür edilir bilmiyorum ama tekrar tekrar herkese teşekkürler.İşte bu kadınların birlikteliğindeki güç.Gurur duydum.Çoğuna basit ve bellki de saçma gelebilecek alyans seçme konusunda bile biz kadınlar birbirimizi anlıyoruz ve cevapsız bırakmıyoruz.Sevgiyle kalın:)

elde duruşu önemlı evet..

sonucu beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…