Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Sizce nasıllar

misra99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2007
216
0
96
40
Bursa

kızlar görümcemin düğünü için beyaz uzunu kına içinde kısalardan birini düşünüyorum ama beyazın kumaşı çok ince gibi geldi sizce çok mu basit olurlar

Son düzenleme:
her 3ü de pek benim terihim olmazdı(bu,elbiselerin kötü olduğu anlamına gelmiyor,aksine güzeller),ama aralarından seçmek zorunda kalsaydım ben tümden siyahı seçerdim.hem zarif,hem şık hem de siyahın verdiği ağırlık var.ve diğer ikisine göre sade.hani asıl kişiden daha fazla odak noktası olmamamı sağlar.ama anladığım kadarıyla siz beyaza yoğunlaşmışsınız.beyaz biraz cesaret isteyen renktir çünkü beyaz vücut hatlarını olduğu gibi ortaya koyar...hani biraz fazlalığınız varsa bu hoş model üstünüzde istediğiniz gibi durmayabilir.ve çok esmer tenliyseniz de çok yakışmayabilir.kısaca taşıması zor bir renktir.ayrıca resimde göründüğü kadarıyla bana o kadar da ince gelmedi kumaşı.

Yorumlarınız içim teşekkür ederim zaten beyazın yıtmacı çok derin onu biraz kapatmak gerekecek bu sefer elbisenin güzelliği kalmayacak

1. elbise güzel, fakat modeli ne kınaya ne de düğüne uygun değil, basit kalır bence
2. elbise bence güzel, düğün ve kına için uygun ama yırtmacı kapatırsan hoş durucağını sanmıyorum malesef
3. de model güzel, uygun ama, başkasının düğününde beyaz giymek ne kadar doğru bilemiyorum ben tercih etmezdim
bu modelleri taşımak zor ayrıca, bunlara baktığına göre vücudun güzel diye düşünüyorum, senin için pek dert olmaz elini sallasan ellisi daha neler neler bulursun takılıp kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…