SİZCE NE ANLAMA GELİYOR LÜTFEN YARDIMCI OLUN?

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
Bir yıldır bir ilişkim vardı bir haftadır ayrıldık o aniden sessizleşti ama hatalı olan oydu bugün bu sözü paylaşmış ne anlama gelmekte çözemiyorum yardımcı olur musunuz lütfen söz şu “Ölüler yaşayanlardan daha çok çiçek alır; çünkü pişmanlık minnetten daha güçlüdür.” ne anlama geliyor

Son düzenleme:
Bir yıldır bir ilişkim vardı bir haftadır ayrıldık bugün bu sözü paylaşmış ne anlama gelmekte çözemiyorum yardımcı olur musunuz lütfen söz şu “Ölüler yaşayanlardan daha çok çiçek alır; çünkü pişmanlık minnetten daha güçlüdür.” ne anlama geliyor

Ayrilan taraf kim?

Bi insanı kaybettikten sonra kıymeti anlaşılır
Sağken yapmadıklarını ölünce pişman olup yapsaydım dersin gibi bişy sanırsam 🤔

Böyle sözler paylaşanlardan bana gına geldi. Anneler teyzeler facebooku ele geçirdiğinden beri senede bir iki defa açıp bakınca bunları görüyorum neden kullanmadığımı tekrar hatırlıyorum.
Boşver yani ne demekse ne demek aforizmadan kusucam artık ülkede. Seninle barışmak isteyen gelsin kapına konuşsun. Boş boş söz paylaşmasın.

Elindeyken birinin degerini bilmezsin,onu kaybedince anlarsin demek istiyor. Ya ayrildigina pisman olmus ya da senin pisman olacagini dusunuyor.

İnsanoğlu ancak biri ölünce ona yaptıklarına üzülür vs demek, yabancı bir yazarın sözü

1000 erkekten belki en fazla 10 tanesi ruh halini özlü sözle paylaşır 1000 kadından 950 si 🤭
Eğer bu ex kişi 10 tane içindeyse ki sanmam kaybettikleri için paylaşmış..
Her ruh halini anlatan bir şey paylaşır mı? Yoksa öylesine paylaşımı çok mu ona bakmak lazım..

Yaşarken kıymeti bilinmeyenlerin ölünce kıymeti anlaşılır. Yaşarken haksızlık ettiysen ölünce pişmanlık duyarsin,ama hayattaysa eyvallah etmessin gibi sanırım

Artık ben senin için öldüm diyor. Pişman olsa da ne fayda diyor bence. Siz haksızlık yapmışsınız sanki

Bir yıldır bir ilişkim vardı bir haftadır ayrıldık o aniden sessizleşti ama hatalı olan oydu bugün bu sözü paylaşmış ne anlama gelmekte çözemiyorum yardımcı olur musunuz lütfen söz şu “Ölüler yaşayanlardan daha çok çiçek alır; çünkü pişmanlık minnetten daha güçlüdür.” ne anlama geliyor
Yani insanlar ölünce veya kaybedince kıymeti bilinir çünkü kaybedince anlarız bazı şeylerin kıymetini pişmanlıklar insan için minnet etme duygusun dan daha güçlüdür size gönderme yapmış bur da farkettim ayrılıklar da sosyal medyadan takip etme demek tüm Kadınlar da mevcut sebebi sanırım mantıkta bitirsekte bazı şeyleri düşünceler ve duygular acabamı diyor ki takip edebiliyoruz

Back
X