• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne bu

tresbien

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
11
2
1
35
Merhaba 1 yıla yakın ilişkim var hiç büyük problemlerimiz olmadı ayrilmadik da yuz y

Son düzenleme:
Merhaba 1 yıla yakın ilişkim var hiç büyük problemlerimiz olmadı ayrilmadik da yuz yüze sevgisini de hissettiriyor şüphe etmedim okul gereği ayrı kaldik 1 ay civarı, sınavları çok yoğun soğukluk oluştu aramızda sorunca da eskiden daha yoğun hisler besliyodum dedi (eskiden dediği son gorusmemiz sonrası uzak mesafe dediğim gibi) ayrılalım o zaman dedim ayrıldım bu sefer çok sevdiğini ayrı yapamayacağını kendini iyi hissetmediğini söyledi yüz yüze şans ver dedi tamam dedim baktım 1 gün sonra yine aynı tavirlar dün tamamen bitirdik. başkası olsa söyler biliyorum hep dürüst oldu bu zamana kadar, ikimizin de daha önce ilişkisi olmadı. sizce buna ne sebep olmuş olabilir yüz yüze hiç bişey yasanmadigi halde veya gerçekten kötü bı dönemden mi geçiyor ( bu arada 20 yaşındayım profilde yanlış yazmışım )
Başkası olsa söyler diye nasıl emin oluyorsunuz ki mesela benim hayatımda başkası olsa söylemem bahane bulurum

Ben haşere resmi beklemiştim..
İçerik çok başka çıktı 🤔
Sıkılmış, o yaşlarda olur..
Hormon tavan yaptığında aşka geliyor sonrasında kaldığı yerden devam ediyor.
Yahut çevresinin gazına geliyordur.
"Bula bula bu kızı mi budun olmm" gibilerinden,o yaşlardaki çocuklar çokca muhabbetini eder böyle konuların.
Belki de aklında başka biri vardır,bilemezsin.

Kafası karışmış bence baska birisi kafasını karıştırıyor. Baska kız olsa söyler diye düşünmeyin söylemez. Daha tam emin olamıyor olabilir daha kızdan tam ışık alamamış olabilir. Ya da bambaşka bir sebep olabilir. Zamanla anlarsınız. Ama böyle git gellere düşmüş biriyle de ilişki pek devam edemez

Kesin başkası vardır bence hiç bir erkegede güvenmeyin ayrıca. Yedekte tutup diğer kişiden net bi cevap alınca tamamen bitirir. Sen hala başkası olmadığına emin olursun

Back
X