Sizce ne demek bu ?

cosmobird

tomorrow will be another day
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
788
41
118
Erkek arkadaşımlauzun süreli bir birlikteliğimiz var, bu ilişkide onun tersi çok kıskanç ve takıntılıyımdır.
Dün buluştuk telefonunu karıştırdım her zaman yaptığım şeydir, bu sefer bana çok kızdı ve bidaha karıştıramazsın dedi
Yaptığımsa sadece; ona bi kız arkadaşı resim atmış normal yüzden bir resim bende kızdım ona ne hakla atar sana ben gelemem böyle şeylere atamaz bundan sonra dedim ve sildim o resmi direk sonra aldı telefonu tartıştık eve gidince de bana mesaj attı bugün yaptığına çok kızdım dedi ben kıskandığımı söyledim böyle kıskanma olmaz, o benim arkadaşım bana o anlık attığı bir resimdi sen nasıl bu kadar büyütüp birde bana hiçbişey söylemeden ne diyceğimi düşünmeden silersin dedi, böyle bilinçsizce davranman çok çocukça falan dedi kıskanırsın ona bişey demem ama bu sınırı aşmak benim arkadaşlarım benim telefonum burda yanlış birşey yok sen bana söylemeden silemezsin hiçbişeyimi diye bi konuşma yaptı ve beni gıcık eden birşey daha söyledi;
sen farklı düşünüyosun ben farklı düşünüyorum en iyisi bundan sonra telefonlarımız bize özel olsun tamam mı? anlaşalım bu konuda yoksa sende rahatsız olucaksın bende olucam dedi.
Biraz düşündüm belki ileri gittim ama telefonlarımız bize özel olsun kısmı çok aklıma takıldı kötü hissettim sizce ne yapmalıyım kızlar haklı mı dersiniz ya ?

Son düzenleme:
Erkek arkadaşımla 2 senelik bi birlikteliğimiz var, bu ilişkide onun tersi çok kıskanç ve takıntılıyımdır.
Dün buluştuk telefonunu karıştırdım her zaman yaptığım şeydir, bu sefer bana çok kızdı ve bidaha karıştıramazsın dedi
Yaptığımsa sadece; ona bi kız arkadaşı resim atmış normal yüzden bir resim bende kızdım ona ne hakla atar sana ben gelemem böyle şeylere atamaz bundan sonra dedim ve sildim o resmi direk sonra aldı telefonu tartıştık eve gidince de bana mesaj attı bugün yaptığına çok kızdım dedi ben kıskandığımı söyledim böyle kıskanma olmaz, o benim arkadaşım bana o anlık attığı bir resimdi sen nasıl bu kadar büyütüp birde bana hiçbişey söylemeden ne diyceğimi düşünmeden silersin dedi, böyle bilinçsizce davranman çok çocukça falan dedi kıskanırsın ona bişey demem ama bu sınırı aşmak benim arkadaşlarım benim telefonum burda yanlış birşey yok sen bana söylemeden silemezsin hiçbişeyimi diye bi konuşma yaptı ve beni gıcık eden birşey daha söyledi;
sen farklı düşünüyosun ben farklı düşünüyorum en iyisi bundan sonra telefonlarımız bize özel olsun tamam mı? anlaşalım bu konuda yoksa sende rahatsız olucaksın bende olucam dedi.
Biraz düşündüm belki ileri gittim ama telefonlarımız bize özel olsun kısmı çok aklıma takıldı kötü hissettim sizce ne yapmalıyım kızlar haklı mı dersiniz ya ?

hayır canım bence kesinlikle haklı değil. sonuçta sen onun sevgilisisin tabiki telefonuna bakma hakkın var bence o kız niye resmini atmış ben olsam buraya çok takılırdım.. Telefonlarımız bize özel olsun demesi de saçma bence o kızın resmini silmenede niye bu kadar kızdı ki o olaydan sonra sana telefonlarımız bize özel olsun demiş buda ilginç bence

Acikcasi sevgilin baya bi abartmis. Tamam ondan izinsiz bi fotograf sildin ama bu bir kizin fotografi sonucta. Ben kabul edemezdim sanirim bir kizin sevgilime fotograf gondermesini sonra da sildigim icin sevgilimin bana kizip bagirmasini... bi de telefonlar ozel olacak. Oldu pasam...

Soyle bisey yapabilirsin aslinda. Tamam kabul de. Kimse kimsenin telefonunu karistirmicak artik haklisin de. Bulustugunuz zaman da arada bir telefonunu eline alip bi arkadasina mesaj at. Merak etsin yani. Muhakkak sorucak elinden almaya calisicak sen de vermiceksin. Bu birkac kez tekrarlandiginda da rahatiz olacak sonucta.
Bu sekilde inadini kirabilirsin belki...

Bu tavır bence ayrılık sebebidir.
Sevgilim telefonumda bir şeye bakar, amaçsız karıştırır o ayrı.
Ama kiminle görüşmüşüm, kiminle mesajlaşmışım diye her görüşmede telefonuma bakacak, bir de üstüne bendeki bir numarayı silecek.
Kusura bakma ama ne haddine derim.
Hiç abartmamış sevgiliniz, ılımlı bile davranmış.

Ayrıca telefon zaten özeldir, sevgilinizin bile olsa.
Öyle izinsiz alıp karıştırılmaz.

Bu tavır bence ayrılık sebebidir.
Sevgilim telefonumda bir şeye bakar, amaçsız karıştırır o ayrı.
Ama kiminle görüşmüşüm, kiminle mesajlaşmışım diye her görüşmede telefonuma bakacak, bir de üstüne bendeki bir numarayı silecek.
Kusura bakma ama ne haddine derim.
Hiç abartmamış sevgiliniz, ılımlı bile davranmış.

Ayrıca telefon zaten özeldir, sevgilinizin bile olsa.
Öyle izinsiz alıp karıştırılmaz.

bende düşündüm sonradan bu mantıklı geldi yani zaten ilk defa yaptığım birşey değil sürekli karıştırır birşeylerini silerim sanki kendi elefonummuş gibi davranırım oda dedi zaten benim kendime ait telefonumu alıp benden habersiz siliyosun numaralarımı resimlerimi dedi bende abarttım farkındayım ama telefon sevgililer arasında özel olmalı yani o kısım biraz fazla değil mi sizce sonuçta telefon bu yani :S

aslında ben fazla ileri gittim kızlar kahvetelvesi arkadaş haklı ama yinede içim el vermiyor telefonlar özel olmalıdır falan lafı :S

aslında ben fazla ileri gittim kızlar kahvetelvesi arkadaş haklı ama yinede içim el vermiyor telefonlar özel olmalıdır falan lafı :S

Açıkçası ben eski sevgilimin telefonun hiç alıp karıştırmamıştım. Ama sizde durum farklı çünkü işin içinde bir kızın fotoğrafı var. Nedense arkadaşı bile olsa bana normal gelmiyor böyle şeyler ben kaldıramam. Eğer o kızın fotoğrafını görmeseydin de gelişigüzel karıştırsaydın evet yanlış derdim ama durum farklı biraz dediğim gibi.

Açıkçası ben eski sevgilimin telefonun hiç alıp karıştırmamıştım. Ama sizde durum farklı çünkü işin içinde bir kızın fotoğrafı var. Nedense arkadaşı bile olsa bana normal gelmiyor böyle şeyler ben kaldıramam. Eğer o kızın fotoğrafını görmeseydin de gelişigüzel karıştırsaydın evet yanlış derdim ama durum farklı biraz dediğim gibi.

ya sadece kız değil erkek arkadaşlarıda foto atar can sıkıntısı bunların huyu gibi ama ben o anlık kıskançlıkla telefonu aldım çatır çatır kimin resmi varsa sildim sinirden bunu yapmamalıydım ama dediğim gibi telefonlarımız özelimiz olsun lafı nedense içime oturdu ama kabul ettim yani şu ana kadar çok bile dayandı bu yaptıklarıma o asla yapmaz bu tarz şeyler bi kere bile telefonumu alıp saate bile bakmamıştır okadar saygılı bana karşı bide bana güvenmiyosun bu yaptıkların bunu gösteriyor resmen dedi aslında evet öyle gözüküyor değil mi? :(

Son düzenleme:
Bence ileri gitmemişsin. o kız arkadaşının fotoğrafı için seninle tartışarak ileri gitmiş.tamam. yapma etme diyebilir ama abartmış biraz.ilişkilerde karşılıklı açık ve net olunmalı diye düşünüyorum.telefonlarımız özeldir diye bi dünya yok:45:

Bir büyüğün olarak yanlış yolda olduğunu belirtmek isterim.Kimse sizin tekelinizde değil aynı şekil sizde kimsenin tekelinde değilsiniz olmamalısınız.Herkesin özeli vardır.İzinsiz karışma,karıştırma hakkınız,hakları yok.
Değil sevgiliniz eşiniz olsa bile.
Basit bir ör. sen çoğalt
Size bir arkadaşınız sırrını vermiş olsa,msj gönderip konu hakkında fikrinizi almış olsa ve bunu sevgiliniz,eşiniz vs. okusa.Tam tersi siz bir arkadaşınızla özel bir şeyi paylaşsanız ve onun sevgilisi vs bakıp öğrense size özel bir konuyu :50:
Aslında yazılacak çok şey var da :34:
Her şeyi kıskançlığa vurmayın.Güven duygusunu yitirmeyin,yitirtmeyin ki paylaşımlarınız daim olsun.
Dürbünün iki tarafından bakmayı öğrenin nacizane fikrim.

Bence ileri gitmemişsin. o kız arkadaşının fotoğrafı için seninle tartışarak ileri gitmiş.tamam. yapma etme diyebilir ama abartmış biraz.ilişkilerde karşılıklı açık ve net olunmalı diye düşünüyorum.telefonlarımız özeldir diye bi dünya yok:45:

işte bundan sonra doknmayacaksın çok rahatsız oldum son davranışından dedi bende bişe diyemedim aslında yanlış anladın kız yuzunden tartışmadı bende dedım ona ıkı kız arkadaşının fotosu gıttı dıyemı tüm bunlar dedim hayır dedi önemli olan senin benden izin almadan kafana göre hareket etmen ve telefonu sürekli karıştırman dedi ben seninkini neden karıştırmıyorum söyle bakalım bana dedi cevap veremedim ..

Bir büyüğün olarak yanlış yolda olduğunu belirtmek isterim.Kimse sizin tekelinizde değil aynı şekil sizde kimsenin tekelinde değilsiniz olmamalısınız.Herkesin özeli vardır.İzinsiz karışma,karıştırma hakkınız,hakları yok.
Değil sevgiliniz eşiniz olsa bile.
Basit bir ör. sen çoğalt
Size bir arkadaşınız sırrını vermiş olsa,msj gönderip konu hakkında fikrinizi almış olsa ve bunu sevgiliniz,eşiniz vs. okusa.Tam tersi siz bir arkadaşınızla özel bir şeyi paylaşsanız ve onun sevgilisi vs bakıp öğrense size özel bir konuyu :50:
Aslında yazılacak çok şey var da :34:
Her şeyi kıskançlığa vurmayın.Güven duygusunu yitirmeyin,yitirtmeyin ki paylaşımlarınız daim olsun.
Dürbünün iki tarafından bakmayı öğrenin nacizane fikrim.

haklısınız ben çocukça davrandım, yaptığım öylesine fotolarına bakmak falan da değil ki girip söylemeden siliyorum yani hatamı anladım sanırım

tel kurcalamak numaraları silmek kötü bir şey ama bir kız niye fotosunu atıyor ki çok gereksiz bir hareket kıskanmakta da kızmakta da sonuna kadar haklısın

Içinize oturmasın, emin olun normali bu.
Arkadaş telefon özeldir diye bir dünya yok demiş, ama benim dünyamda telefon özeldir.
Herkesin özel bir alanı var ve oraya eş bile müdahale etmemeli.
Dediğim gibi bu telefonuma dokunamaz demek değil, ama alıp da mesajlarımı okuyamaz.
Bilgisayar değil ki bu ortak kullanımı olsun, kişisel telefon.

Ben sevgilinizin arkadaşının fotoğraf göndermesi konusuna girmiyorum, onu hoş karşılama(ma) derecesi ilişkiden ilişkiye değişir.
Mesajları karıştırmanızdan, kendi telefonunuz gibi işlem yapmanızdan söz ediyorum.
Bence bu kabul edilebilir değil.
Siz de ileri gittiğinizi kabul etmişsiniz.
Sevgiliniz çok mantıklı konuşmuş, olması gerekeni söylemiş.

Size ağır gelen bence telefonun özel olması değil, o güne kadar sürekli yaptığınız bir şeyin yanlış olduğunu kabul etmeniz (:

Eğer sevgilin senin telefonunda bi' erkek arkadaşının fotoğrafını görseydi ne tepki verirdi acaba? Tamam belki yaptığın harekete sinirlenmiş olabilir ama bu kadar abartıp 'telefonlarımız bize özel olsun' demesi saçma. Bence ona empati kurmasını öner.

ya sadece kız değil erkek arkadaşlarıda foto atar can sıkıntısı bunların huyu gibi ama ben o anlık kıskançlıkla telefonu aldım çatır çatır kimin resmi varsa sildim sinirden bunu yapmamalıydım ama dediğim gibi telefonlarımız özelimiz olsun lafı nedense içime oturdu ama kabul ettim yani şu ana kadar çok bile dayandı bu yaptıklarıma o asla yapmaz bu tarz şeyler bi kere bile telefonumu alıp saate bile bakmamıştır okadar saygılı bana karşı bide bana güvenmiyosun bu yaptıkların bunu gösteriyor resmen dedi aslında evet öyle gözüküyor değil mi? :(

Hmm durum biraz farklıymış sanki. Kimin resmi varsa silmişsin ben tek bir kız için bunu yaptın sanmıştım. Bir de bu her zaman yapılan bir şey gibi yazmışsın yani sen de doğal karşılıyorsun aslında ama, evet sinirle aşırıya kaçmışın biraz :1: Sevgilinin tepkisi de aşırı olmuş yine de. En iyisi oturup güzelce konuşmak. Gönlünü almak istiyorsan da güvendiğini belli et. :)

sizin telefonunuza bir erkek arkadasiniz fotoğraf gönderdiğini görse de haklısın telefonun sana özel, karıştırmak haddim değil der miydi acaba... Hiç de masum bir olay değil bence kızın fotoğraf göndermesi, üstüne sevgilinizin tepkinize sert şekilde karşılık vermesi...

Bence siz haksızsınız.
Telefon kontrolü de ne demek?
Bu resmen sana güvenmiyorum demek.
Adam konuşacaksa sen baksan da bakmasan da konuşur.
Senin karıştıracağını bilmesine rağmen silmemiş.
O bilmiyor mu sanki silmeyi, istese gayet siler.
Bundan sonra sizden her yaptığını saklar, gizli gizli yapar.
Bu dediklerimi bir düşünün derim ben, rahat bırakın.
Gizliden kontrol edin, böyle açık açık olmaz. :ssz:

Telefonunu elinden alıp direkt sanki sizden bir şeyler sakladıgına eminmişsiniz gibi kurcalamak yanlış olabilir. Bence kıskançlığın yanında bir güven problemide var burda. Bir daha ki sefere daha sakin davranıcağınızı telefonunu alıpta imalı bir şekilde kurcalamayacağınızı anlatabilirsiniz. Burda abartmış olabilirisniz. Ama konunun diğer kısmında sevgilinizi haksız görüyorum ben. Sonuçta ne kadar kıskanç oldugunuzu o da biliyordur o halde öyle davranmalı ya da o resmi silmeliydi önceden. Sonuçta öylesine attıgını söylemiş o halde bakıp silmeliydi. Neden hala telefonda neden atmış zaten orasıda muamma ben de olsaydım sinirlenirdim.
Oturup sakince konuşun bence ..
:ssz:

telefonlar özel olmalı sonuçta siz evli çift değilsiniz aranızda bu kadar mesafe olabilmeli.ama bi kız bir erkeğin telefonuna resim atıyorsa o işte bir iş var demektir.arkadaşça resim paylaşmış olabilir diye düşşünme o kadar samimi bir kız arkadaşı olsa bilirdin az çok senin içine kurt düşmezdi zaten.ben ciddi ilişkisi olan beyfendi arkadaşlarımla arama mesafe koyarım ki kız arkadaşları rahat etsin.arkadaşı ise böyle arkadaş olsun

Back
X