Sizce ne demek istedi?

Hiç böyle düşünmemiştim...
Ondan sanırım bana ilginç geldi yorumunuz.
Teşekkür ederim bu açıdan bakmamı sağladığınız için
Peki ne öneriyorsunuz?
Ciddimisin ben direk öyle anladım...rica ederim..
Bence görüşmeyin belliki sizi seviyor.
Ama bence adam düzgün birine benziyor zaten sizi rahatsızdı etmez yoluna bakar zamanla unutursunuz birbirinizi.
Şu durumda en doğrusu bu bence

Adam tehlikeli gelmedi bana. Kendi kendine yaşamış aşkını bunca yıl zaten. İlişkinize zarar verecek bir tip değil belli ama hislerini bile bile görüşmekte hem etik değil hem bencilce. Görüşmemek en doğrusu. Keşke şans verebilseydiniz. İçimden öyle geçti nedense
Ailem ilk defa benim bir erkek arkadaşıma laf etmedi.
Annem özellikle hep sorar ne yapıyor ne ediyor diye.
Ama benim tarafımdan onu hiç bir zaman bir sevgili olarak göremedim.
Bu yorumu ilk yapan siz değilsiniz. Pek çok kişi aynısını söylüyor.
Ama gönlüm sevgilimden yana..

Ne demek istedigini siz de gayet guzel anlamissiniz bence. Eski esiniz de gelecegi gormus ki gorusmenize karsi cikmis. Kusura bakmayin ama bir erkekle bir kadin normal arkadas olamaz olamiyor bir sure sonra sizin yasadiginiz durum oluyor istisnalar vardir elbet. Ayrica sizin simdiye kadar da bunu anladiginizi saniyorum cunku insan hissediyor ve anliyor bir sekilde uzak duruyor. Simdi yeniden evleneceksiniz ve muhtemelen esiniz yine gorusmenize musade etmeyecektir bu durumda hic empati yaptiniz mi? Esiniz izin verdi ve siz de gorusmeye devam ettiniz diyelim sirf yaptigi iyiliklerin hatrina bu sefer de esinize haksizlik olmaz mi?
Aynı sözü ben de çok severek ayrıldığım erkek arkadaşımdan duymuştum tek farkla, “ hangi vasıfla” istersen” kısmı yok, “sana kapım her zaman açık” sözü dönersen burdayım gibi bir anlam mı taşıyor? Ondan ayrıldığım için kendimi kötü hissettim şimdi

Merhaba güzel kadınlar.
Kafam bir hayli karışık. Şu yazıyı yazmam bile en aşağı yarım saatimi aldı.Gece hiç uyuyamadım..
Benim liseden beri çok samimi olduğum bir erkek arkadaşım var. Her zor zamanımda bir telefonla yanımda biten ve bana kendi kardeşi gibi sahip çıkan. Evlendiğim dönemde eski eşim istemediği için görüşememiştik..
Boşanır boşanmaz yeniden görüşmeye başladık. Sanki 3.5 yıl hiç ayrı kalmamışız gibi kaldığımız yerden devam ederek.
Bana o kadar çok destek oluyordu ki, ben ondan gördüğüm desteği abimden dahi görmedim. Buraya kadar her şey güzeldi. Ta ki ben sevgilimden evlenme teklifi alana kadar. Beni 1,5 ay kadar hiç arayıp sormadı. Sadece instagramda hikayelerimi izleyip, fotoğraflarımı beğeniyordu. Bende aynı şekilde onunkini. Onun ailesel olarak problemleri olduğu için ben de sürekli arayıp sık boğaz etmek istemedim.
Bu arada kendisi annesine ve kardeşlerine öyle bir sahip çıkıyor ki ben hayret ediyordum.
Şimdi kendi işini gücünü kurmuş. Maddi olarak çok iyi durumda. Dün ben bir hikaye atmıştım onun üzerine instagramdan bana yazdı. Nasılsın vs diye . Bende normal şekilde sohbet ettim.Bana yoklardasın dedi . Bende dedim ki zaten bu ara bi alıp başımı gidesim var tamamen yok olmam an meselesi.Sonra bana dedi ki senin her zaman için gidebileceğin en az bir kapı var. Hangi kapıymış o dedim (sevgilimi kast ediyor sandım)
Tabii ki benim kapım dedi. Ben şok oldum. Dedim ki teşekkür ederim ama olmaz yazdım. Bana sen hangi vasıfla gelmek istersen o kapı zaten sana hep açık yazmış.
Bende sonra bir cevap yazmadım tabi.
Ama kendimi de kötü hissettim. Ben sevgilimi çok seviyorum yakında da nişanlanıp sonra nasipse evleneceğiz. Ama bu arkadaşımın bana gösterdiği manevi desteği de asla yabana atamam..
Ne yapmam lazım bilmiyorum:KK43:
Çocuk bayaa sana aşık bence :kahve: Hiç anlamamazlıktan gelip cevap vermişsindir inşallah "ayy canım dostum kardeşim sağol eksik olma Allah razı olsun hep zor günümde yanımdasın zaten sen de olmasan naardım ben" falan gibisine bi cümle kursan o zaten şimdiye kadar durmuş olduğu yerden adım atmaz bence.. İnşallah o da mutlu olur ne diyim üzüldüm valla :(

Canım bilmiyorum kalbin ne düşünüyor ama en çok kim değer veriyorsa , en çok kim el üstünde tutup kirpiğine bile kıyamıyorsa ben onu seçerdim. Eşim ile kanka gibi anlaştığımız ve bana çok değer verdiği için evlendim. Eski nişanlım ise görümce gibiydi :KK53:

Canım bilmiyorum kalbin ne düşünüyor ama en çok kim değer veriyorsa , en çok kim el üstünde tutup kirpiğine bile kıyamıyorsa ben onu seçerdim. Eşim ile kanka gibi anlaştığımız ve bana çok değer verdiği için evlendim. Eski nişanlım ise görümce gibiydi :KK53:
Sevgilim dünyam oldu desem yalan olmaz canım...
Beni sadece seni seviyorum demek için bile arar..
inşallah bu arkadaşım çooook mutlu olur...
Ne diyim yorumları okurken epey üzüldüm.

Aynı sözü ben de çok severek ayrıldığım erkek arkadaşımdan duymuştum tek farkla, “ hangi vasıfla” istersen” kısmı yok, “sana kapım her zaman açık” sözü dönersen burdayım gibi bir anlam mı taşıyor? Ondan ayrıldığım için kendimi kötü hissettim şimdi
Siz neden görüşmüyorsunuz? Hala üzüldüğünüze göre bence kıpırtı bitmemiş..

Lise boyunca her şeyimi paylaştığım arkadaşımda nişanlandığımda aynı şeyi yapmıştı. Açıkçası ben anlıyordum ilgisini, kardeşim muamelesi göstermesine rağmen anlıyordum. Ama umrumda değildi, benim bakışım belliydi ona. Anlamamak imkansız bu tip şeyleri. Sizde illa ki anlamışsınızdır, görmezden gelmişsinizdir, ilginizi çekmemiştir, kaybetmek istememişsinizdir. İnsan bi tek bu yakınlığı kaybettiğine üzülüyor, şu aşamadan sonra devam etme ihtimali yok çünkü. Bunu da arkadaşınız tercih etmiş, yapacak bir şey yok.

Kesinlikle haklısınız.
Ama inanın ben ona bir kere bile o gözle bakmadım. Onun da bana hep kardeş gibi yaklaştığını düşündüm.
Ben bu konularda pek akıllı değilim maalesef.
Eski eşim bir tek onunla değil hiç bir arkadaşımla görüşmemi istemiyordu.
Ama sevgilime bu durumu anlatsam o da çok tepki verir doğal olarak. Peki sizce ne yapmam lazım? Onu arkadaşlıktan bir anda silip atmam sizce de ayıp olmaz mı?

Zaten aranıza mesafe girmiş anladığım kadarıyla . Siz anlamazdan gelin meraba merabayla kalsın arkadaşlığınız hatta düğüne çağırın zaten bozulup mesafesini koyar.

Lise boyunca her şeyimi paylaştığım arkadaşımda nişanlandığımda aynı şeyi yapmıştı. Açıkçası ben anlıyordum ilgisini, kardeşim muamelesi göstermesine rağmen anlıyordum. Ama umrumda değildi, benim bakışım belliydi ona. Anlamamak imkansız bu tip şeyleri. Sizde illa ki anlamışsınızdır, görmezden gelmişsinizdir, ilginizi çekmemiştir, kaybetmek istememişsinizdir. İnsan bi tek bu yakınlığı kaybettiğine üzülüyor, şu aşamadan sonra devam etme ihtimali yok çünkü. Bunu da arkadaşınız tercih etmiş, yapacak bir şey yok.
Aslında ben konduramadım hiç
Hani aklıma böyle bir ihtimal nedense gelmedi.
Halbuki o Avrupa yakasında oturuyor ben Anadolu yakasında .
Ve benim için onca yolu çekip geliyordu. Hep şey diye düşündüm onun da kendince sorunları var ve tek güvendiği kişi benim. Her halde ondan dolayı bana bu kadar yakın davranıyor..

Dönüp dolaşıp geri döneceksin demiş daha ne desin. Size açık açık aşık.

Onca yıl sinsi sinsi beklemesi falan garip geldi eğer aşıksa. Yerinizde olsam tamamen iletişimimi keserim geçmişte yaptığı iyilikler de karşılık alma umuduyla yapılan şeylermiş demek ki zaten bu devirde kimse kimseye çıkarı olmadan günahını bile vermiyo ha öyle bi durum yoksa da cümlelerini düzgün seçmeliydi neticede bi ilişkiniz var ve her kapıya çıkabilecek bi cümle kurmuş.

Back
X