öyle saygidandir ,ama baska islerde pek saygisi kalmiyor,kaynanam ile yemek felan hazirlar iken,oturup tv seyretmesi hic olmasa is yapmasada mutfaga gelip,yardim ediyimmi demesi gerekirken misafir gibi davranisi tuhafimiza gidiyor,kaynanam cok hos görulu bi insandir öyle konularda ses cikarmaz,umurunda bile olmaz,beni bos versinde kaynanaya saygisizlik olmuyormu?ben cok sevinmisdim evlendiginde cunki esim 5 erkek kardes,eltim olsada arkadas gibi ne biliyim samimi olmak isderdim,sanki yabanci biri gibi kendini misafir gibi göruyor biraz yoksa alisamadimi anlamadik...
öyle saygidandir ,ama baska islerde pek saygisi kalmiyor,kaynanam ile yemek felan hazirlar iken,oturup tv seyretmesi hic olmasa is yapmasada mutfaga gelip,yardim ediyimmi demesi gerekirken misafir gibi davranisi tuhafimiza gidiyor,kaynanam cok hos görulu bi insandir öyle konularda ses cikarmaz,umurunda bile olmaz,beni bos versinde kaynanaya saygisizlik olmuyormu?ben cok sevinmisdim evlendiginde cunki esim 5 erkek kardes,eltim olsada arkadas gibi ne biliyim samimi olmak isderdim,sanki yabanci biri gibi kendini misafir gibi göruyor biraz yoksa alisamadimi anlamadik...
slm benim eltimle bi alip veremedigim yok ama bazi davranislari cok tuhaf,örnegiin bayramda kaynanamlarda rastladik,bayramlasirken elimi öpdu,bende yok öpme dedim,onun cevabi ise,sen esimin yasindasin ya ondan öpuyorum dedi,tuhaf oldum dogrusu cunki ben esinden 4 yas kucugum ama yalniz kendisi esinden 12 yas ufakyasim sa 31 cokda yasli sayilmam:) halbuki neyi ima etmek isdedi dersiniz.?
hangi bayram okafamçokkarıştı
en yakın bayramın üstünden bir hayli zaman geçtikaydirigubbakcemile3
her insanın dediklerinin altında bir anlam yoktur,yormayın kafanızı üstünden aylar geçmiş konu içinvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?