Sizce ne düşünmeliyim?

Almuma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
337
23
118
Merhaba kızlar,

Size bir şey danışmak istiyorum. Hoşlandığınız birinin yanına hafif meşrep diye tabir edebileceğimiz bir bayan binbir alavere dalavereyle oturur. Zorla kaba tabiriyle göğüslerini cam açmak bahanesiyle onun burnuna sokmaya çalışır, bacak bacak üstüne atma bahanesiyle kolunu bacağını buna değdirirse ve aradan bir süre geçtikten sonra hoşlandığınız kişi başka oturabileceği yer varken gidip o bayanın yanına oturursa ve her ikisi de size güya çaktırmadıkları pis gülüşleriyle gülerlerse siz bu konuda ne düşünürdünüz?

Tek açıklaması ise kıskandırmak için yaptım olursa bu kişi herhangi bir şekilde affedilmeyi hak ediyor mudur?

bence kıskandırmak için bile olsa bu şekilde davranmak çok çok yanlış ve çirkin..ben olsaydım affetmezdim..

Pek bir ağır konuşurum bu konularda.
Kıskandırmanın da bir adabı var; adam resmen hayatını yaşamış o ara, kadın değiyor ya orasına burası.. Kebap tabi..

İlk bu olay olduğunda bu adam da şaşırdı hatta eliyle bacaklarını tuttu artık yanlışlıkla değmesin diye. Ben de ne efendi bir adam dedim bak kız zorla ağzına giriyor adam gene terbiyesini bozmadı diyecektim ki ikinci sefer o kadar boş yer varken gitti onun yanına oturdu. Peki o çaktırmadan gülmeye ne demeli? Diyelim ki başka yer yoktu gene de geçen sefer bu kadını orası burası bana değdi ben alayım sandalyemi başka yere geçeyim diyemez miydi?

yazık kız da kaşınıyor napacak kaşındıracak kendini mecburrrr:1:

illet oluyorum öyle hatunlara ...nesse...

İlk bu olay olduğunda bu adam da şaşırdı hatta eliyle bacaklarını tuttu artık yanlışlıkla değmesin diye. Ben de ne efendi bir adam dedim bak kız zorla ağzına giriyor adam gene terbiyesini bozmadı diyecektim ki ikinci sefer o kadar boş yer varken gitti onun yanına oturdu. Peki o çaktırmadan gülmeye ne demeli? Diyelim ki başka yer yoktu gene de geçen sefer bu kadını orası burası bana değdi ben alayım sandalyemi başka yere geçeyim diyemez miydi?
Peki bunlar olurken sen ne yaptın canım oturup sessizce izledin mı? Bu ''efendi'' adam neyin oluyor ?

Peki bunlar olurken sen ne yaptın canım oturup sessizce izledin mı? Bu ''efendi'' adam neyin oluyor ?

O sözde çok efendi adam iş arkadaşım oluyor. Şöyle 30 kişilik bir toplantıda olduğumuz için sessiz kalmak zorunda kaldım.

Son düzenleme:
O sözde çok efendi adam iş arkadaşım oluyor. Şöyle 30 kişilik bir toplantı olduğumuz için sessiz kalmak zorunda kaldım.
İyi de yapmışsın. Bence o kızın ilgisi adamın hoşuna gitti şımardı. Ya karakteri zayıf ya da o senden hoşlanmıyor senin ondan hoşlandığın kadar yoksa senin bulunduğun ortamda uzak dururdu gidip yanına oturmazdı kadının ya da ikisi birden :ssz:

Son düzenleme:
Adamın gayet hoşuna gitmiş o zaman.

Back
X