Sizce ne düşünmeliyimm?

Angela_35

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
82
14
18
29
1 aydır falan biriyle konuşuyorum. Aramız o kadar iyi ki. Hiç sorun yaşamadık hiç olumsuz bir davranışı dahi olmadı. Birlikte vakit geçirmeyi çok seviyoruz birlikte çok eğleniyoruz devamlı birbirimizle şakalaşıyoruz. 2 günde bir görüşüyoruz arkadaşlarımızla vakit geçiriyoruz. Gün içinde devamlı mesajlaşıyoruz. Yani sevgiliden çok bir farkımız yok. Ama 2 gün önce konuşurken 'sevgili' adı altında yaşadıklarımıza isim koymak istemediğini sevgili muhabbeti dönünce ilişkilerin bozulduğunu çiftlerin değiştiğini söyledi. Daha önce böyle bir şey yaşadım sevgili olunca değiştik ve seninle vakit geçirmeyi yanında olmayı çok seviyorum sevgili olalım diyip bunu bozmak istemiyorum seni kaybetmek istemiyorum değişmemizden korkuyorum dedi. İlk başta kızdım ama sonra onu anlamaya çalıştım. Beni kimseden gizlemiyo. Arkadaş ortamlarımıza girdik. İnsan içine de çıkıyoruz. Zaten çok yeniyiz bende onu daha tanımak istiyorum hemen sevgili olalım demiyorum. Ama onun bu düşünceleri doğru mu bilemedim. Sizce gerçekten aramızın bozulmasından mı korkuyor yoksa başka bir şey mi var?

Adinin onemi yok yanyanayken mutluysaniz detaylara takilmadan tanimaya calismaya devam edin 1 ay zaten kisa bi sure zamanla adini siz koymasaniz bile cevreniz koyar otururur hersey olacagi varsa.

Adinin onemi yok yanyanayken mutluysaniz detaylara takilmadan tanimaya calismaya devam edin 1 ay zaten kisa bi sure zamanla adini siz koymasaniz bile cevreniz koyar otururur hersey olacagi varsa.
Bende öyle düşünüyorum açıkçası yaşamak yaşayıp görmek akışına bırakmak lazım. İkimizde mutluyuz şuan. Gerisi mutsuz olmaya başlandığında düşünülmeli bence.

Tecrübelerime ve gözlemlerime göre bir kadını gerçekten isteyen bir erkek kadının başka biriyle olabileceği tüm ihtimalleri kapatır ve o kızı da ilişki için ikna eder.Sizi ortamına sokması ve saklamaması ciddi olduğu anlamına gelmez,söylediği gibi sizle gerçekten iyi vakit geçiriyordur,birlikte eğleniyorsunuzdur o kadar.Bence istekli de davranmayın daha beter kendini ağırdan satar ki hiç gereği yok :)

Back
X