• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne düşünüyor???

ya zaten arkadaşlıktan sevgililiğe doru gidiyosunuz gibi, bence hiç konuyu açma.. sabırsızsın anlayabiliyorum ama bu tip durumlarda doğal akışa müdahale etmeme taraftarıyım.. yani bişey olucaksa da senin çabanla olmasın kendiliinden olsun diimii sen de bunu istersin eminim.. biraz daha vakit geçsin, bi ilerleme olmazsa ancak o zaman belirsizlik diyebiliriz bence.. sizinki tam bi geçiş dönemi, tadını çıkar derim a.s.

katılıyorum lucita ya
hem ilk adımı atması seni daha mutlu eder değil mi?şakkıdı
sabret bence ama birazcık yeşil ışık yakabilirsin:jeyyar:

bence ondan bekle ilk adımı.hem ilişkide ki en tatlı anlardr ha oldu ha olcak zamanları.insan daha bi heyecanlı oluyo.gerçi benm 3yıldır heyecanm geçmedi :))
ilk adımı erkekten bekle cnm bence.ama yine de sen daha ii bilirsin....

başlarda arkadaş gibiymişsiniz ama en son arkadaşlarıyla falan uzaktan tanışman biraz olayı aydınlatıyor sizin durumunuz aşka doğru gidiyor kaydirigubbakcemile4
bende bu tarz bir konu açtım senden tek farkım onu deli gibi sevmem :utangac: sen biraz nötr gibisin azcık sabret baktın olmuyor topla cesaretini sor biz neyiz diye... kaydirigubbakcemile

arkadaşlar tekrar yardıma ihtiyacım var Ben açılacak mı yok bu hareketi şu anlamamı geldi falan kıvranmaktan sıkıldım. Açıkça konuşmaya karar verdim. Ama konuyu nasıl açıcam. Ben çok beceriksizimdir bu konularda. Son söylenecek şeyi ilk söylerim yada elimde olmadan zıt giderim olacaksada olmaz ondan sonra. Ne demeliyim konuyu nasıl açmalıyım. Bir el atıverseniz şu derdime :(

canım işine karışmak gibi olmasın ama bence sen açılma onun açılmasını bekle.yoksa kadir kıymet bilmiyo bunlar.hem anladığım kadarıyla pek çekingen biri de değil.aklında bşiler var sanırım bi plan programı var gibiyerimseniben

Özel birşeyler düşünüyorsa artık tavlama çalışmalarına başlasa iyi olacak. Yoksa tanıştırılmak istenen başkaları var. Birileri daha hızlı çıkabilir. Bunu bir şekilde ona belirtmem gerekir. Mantık olarak tamam istiyorum ama uzun uzadıyada onu bekleyemem. Adaylarıda değerlendirmek gerekir. Arkadaş olarak değilde sevgili adayı olarak görüyorsa aynı zamanda başkalarıyla görüşmeyide kendime yediremem. Bir an önce fikrini öğrenmem gerek.

Özel birşeyler düşünüyorsa artık tavlama çalışmalarına başlasa iyi olacak. Yoksa tanıştırılmak istenen başkaları var. Birileri daha hızlı çıkabilir. Bunu bir şekilde ona belirtmem gerekir. Mantık olarak tamam istiyorum ama uzun uzadıyada onu bekleyemem. Adaylarıda değerlendirmek gerekir. Arkadaş olarak değilde sevgili adayı olarak görüyorsa aynı zamanda başkalarıyla görüşmeyide kendime yediremem. Bir an önce fikrini öğrenmem gerek.

dorusun valla, onun keyfini mi beklicem diosun..
istersen laf arasına bi sokuştur biri senle ilgileniomuş gibi, hafif kıskandırmaya yönelik, ayaküstü bişiler yaz mesela.. bakalım ne tepki vericek..:jeyyar:

yarın akşamüstü arıyor ve görüşüyoruz umarım yüzüme gözüme bulaştırmadan derdimi anlatabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Konuya nasıl gireyim bana birkaç başlangıç cümlesi nolur....

Amin canım bende sonucu merak ediyorum. Artık bir şekilde konuyu açıp konuşucam. Bakalım neler olacak

Sonunda konuştum. Sadece arkadaş olarak görüyormuş. Kendimi o kadar inandırmışım ki onunla bişeyler olacağına. Sanırım ben kendimi kandırmışım ona karşı nötrüm diye. Kendimi çok kötü hissettim. Offf umarım kısa zamanda atlatırım

pek de arkdş gibi duruyo denemezdi yani pardon da!
neyse boşver kendi bilir valla düdük makarnası..

yok ben karar verdim pes etmiyorum mantığıma yattı bu çocuk benim galiba birazda hoşlanmışım ben ondan bir şekile ilgisini çekip tavlıycam ama nasıl onu bilmiyorum

yok ben karar verdim pes etmiyorum mantığıma yattı bu çocuk benim galiba birazda hoşlanmışım ben ondan bir şekile ilgisini çekip tavlıycam ama nasıl onu bilmiyorum

kes bütün ilgini, arama filan bakalım üstüne düşcek mi..
düşmezse ztn unut gitsin karizmayı çizdirme boş yere tamam mı
kaydirigubbakcemile

hayır bir gelişme yok Ben aramadım o da aramadı biraz zaman tanıyorm şimdilik bakalım aramazsa unutulduk mu diye ararım nede olsa arkadaşız ya

Back
X