Sizce ne kanaması

haticealtanlii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
6
0
1
25
Bugün sevgilimle sürtünme yoluyla çok kısa ilişki yaşadım ve adet zamanlarım ve akşamına çok az sıvı acık kan geldi sebebi sizce nedir acil cevap verirseniz ona göre ilaç alıcam ACİLL

Son düzenleme:
Zevk suyunda sperm olduğunu unutmayın . Eğer prezervatif takmadıysa nası olsa içime bosalmadı die guvenıp sonra ortada kalmayın .

Siz muhtemelen bakirelik kanı mı değil mi onu anlamaya çalışıyorsunuz
öyle ucunda çük dönmeyle yırtılacak bi zar değil bişey olmamıştır yani .

Zevk suyunda sperm olduğunu unutmayın . Eğer prezervatif takmadıysa nası olsa içime bosalmadı die guvenıp sonra ortada kalmayın .

Siz muhtemelen bakirelik kanı mı değil mi onu anlamaya çalışıyorsunuz
öyle ucunda çük dönmeyle yırtılacak bi zar değil bişey olmamıştır yani .
Normalde bugün yarın adet olmam gerekti ben adet mi diye yoksa başka bir şeu mi diye korkuyorum internette hamilelilte olabileceği yazıyordu

Normalde bugün yarın adet olmam gerekti ben adet mi diye yoksa başka bir şeu mi diye korkuyorum internette hamilelilte olabileceği yazıyordu
Hamilelik değildir PALdır küldür anında olmuyor o işler öyle 🤣🤣🤣sabah sürtüneceksin sonra hamilelik yerleşme kanaması mı gelecek . Bilmiyor olabilirim ne var bunda diyeceksınız belki amaaaa,

Yaşınız kaç sizin yani bu cahilliğin ötesinde bi durum kusura bakmayın

Regl nişan atmış kasılmalardan dolayı hepsi bu .

Hamilelik değildir PALdır küldür anında olmuyor o işler öyle 🤣🤣🤣sabah sürtüneceksin sonra hamilelik yerleşme kanaması mı gelecek . Bilmiyor olabilirim ne var bunda diyeceksınız belki amaaaa,

Yaşınız kaç sizin yani bu cahilliğin ötesinde bi durum kusura bakmayın

Regl nişan atmış kasılmalardan dolayı hepsi bu .
Yaşım 18 daha ve 2. Sevgilim yani bilmediğimden ne için kan geldiğini merak ettim enfeksiyon filanda olabilir mi diye yazdım 😞

Yaşım 18 daha ve 2. Sevgilim yani bilmediğimden ne için kan geldiğini merak ettim enfeksiyon filanda olabilir mi diye yazdım 😞
Bisey yok . uyarımı dikkate al zevk suyunda sperm olur öyle sürtünüyorduk içime girmeye çalıştı derken bi bakmışsın hamilesin .

artı hıv -hpv bulaşma riski var sonra canı yanan sen olursun .

Yaşın çok küçükmüş pişman olacağın şeyler yapma

Back
X