Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adamın diyelim ki sevgilisi var ( zannetmiyorum böyle olduğunu)
neden özel numaradan arasın yahu.
arar normal numarasından.
yanında değilsin birşey değilsin ki adamın telefonunu kurcalayıp göresin.
adam neden kimden çekinsin.
kalbini temiz tut arkadaşım kötü düşüncelerden.
zaten ayrısınız adamın sevgilisi olsa neden gizli arasınki....
güven konusuna takılma bence bundan sonra güvenipte neyapıcan...
senin her halinden belliki boşanmaya niyetin yok...
eşinin yokuşa sürmesine güveniyosun...
fazla naz aşık usandırır canım...
bosanma kararı alan bir kadının kafasına bunlar neden takılırki hatta ayrılma kararı aldınız madem neden hala telde gorusuyorsunuz belliki sizin ayrılma gibi niyyetiniz yok
Yorumları okudum öncelikle eğer başka biri varsa neden gizliden arasın ki denmiş ben şöyle düşündüm eğer karşı taraf yani x kadın evliyse o an ki durumuda müsait değilse yani x kadının eşi evdeyse yanlış numara diyebilmesi için böyle bir senaryo uydurabilirler.
Daha çok yeni evlisiniz 6 ay kadar olmuş ama bu süre içersinde yaşananları bizlerden çok siz daha iyi bilirsiniz. Bu zaman içersinde başka biri olabileceğine gerçekden kanaat getirdiniz mi? Öncelikle bundan emin olmalısınız çünkü biz kadınlar hislerimiz kuvvetlidir sezeriz başka birini.
Boşanma gerekceniz nedir yani dava açtıkdan sonra kendinizi haklı çıkartmanız için belgeleri avukatınıza sunmanız gerekiyor o belgeleri toplamanız gerek ayrıca komşularınız da şahit oldular mı bunlar çok önemli çünkü
ama neden arkadası kendı telınden aramadı onu merak edıyorum ? suphelenmekte haklıyım cunku artık esıme karsı guvensızlıkte basladı.. bu yaralaım nasıl ıyılesecek
Arkadaşının kontörü yokmuş demekki cnm.
Buna bi sürü sebep sayılabilir.
Bak insanlar bu dünyada üzülmek istedikten sonra bi çok şeye bahane bulup üzülebilir.
Marifet şüphecilikde karamsarlıkta değil.
Marifet en kötü olaylardan bile iyi sonuçlar çıkartıp moralimizi bozmamakda..
Kolay olanı düşünme sen cnm.
Çünkü inan bana boş yere yersizce kuruntulara kapılıyorsun.
Eşinin elle tutulur gözle görülür bi ihaneti yok Allah korusun.
Bu düşüncelerini yenmek için psikologtan veya psikiyatristten yardım alabilirsin.
Bu duyguları yenmek için bu şart..
bence sen ayrılmayı hiçççç istemiyorsun.belki biraz gözdağı vereyimde beim kıymetimimi anlasın diyorsun?erkekler bizim gibi düşünmez düşünemezler.ben öyle düşünüyorum.sen kendini boşuna üzme eğer şüphelendiğin birşeyler varsa bekle gör derim.belki de senin nabzını ölçüyordur olamaz mı?bence hiç ona bu fırsatı verme canım.