Ne aşısı ki buÖzel bir hastanede ikinci doz aşım için yaşadığım mağduriyeti hastanenin sayfasına ve şikayet hattına bildirdim. Bana "size bilgilendirme yapacağız" denilmesine rağmen aşı sürem dolduğu halde herhangi bir bildirim veya dönüş yapılmadı. Bunun üzerine hastaneye gittim ve resepsiyonda kaydımın açıldığı söylenerek beklemem istendi. Yaklaşık bir saat bekledikten sonra tekrar sorduğumda ise kaydımın hiç açılmadığı belirtildi. Özel bir hastaneye kendi imkanlarımla gidip, basit bir kayıt işlemi dahi yapılamadığı için aşımı olamadan hastaneden ayrılmak zorunda kaldım.
Şikayetimi ilettikten iki gün sonra hasta hakları birimi beni arayarak olayı benden dinledi. Yaşadığım mağduriyet konusunda haklı olduğumu ifade ettiler ve kamera kayıtları ile diğer kayıtları inceleyeceklerini söylediler. Ayrıca yaptığım yorumları kaldırmamı veya olumlu geri dönüş aldığımı belirtmemi istediler. Ancak sorunum henüz çözüme kavuşmadığı için yorumlarımı kaldırmayı uygun bulmadım.
Sizce bu inceleme sonucunda ne olur?
HpvNe aşısı ki bu
Anlamadım eczanede de yapıyorlar bu aşıyı hastaneyi neden beklediniz
Ay bilmiyorum canımı sıktı olay öyle büyük yazmışımYorumlarınızı kaldırmayın olumlu geri dönüş nerde hani? Bir de neden bu kadar büyük harfle yazdınız ki okurken zorluyor insanı.
Doktorum da bu hastanede olduğu için burada yaptırmak istedimAnlamadım eczanede de yapıyorlar bu aşıyı hastaneyi neden beklediniz
Çok basit bir enjeksiyon normalde hastaneye gitmeye değmezdi zaten. Doktora da gerek yok onun için.Doktorum da bu hastanede olduğu için burada yaptırmak istedim
Olumlu çözüm odaklı bir geri dönüş yapılsada ben yorumumu kaldırmıyorum,şikayetvar yada kendi anasayfalarına yapılan yorumların sorunu çözdükten sonra silin denilmesi bana etik gelmiyor,sen beni mağdur ettinmi?Ettin,zamanımı harcadınmı?Harcadın,maddi manevi yıprattın sonrasındada yorumu kaldır e ama o zaman kimse olumsuz yorum yapmazsa biz neye güvenerek önümüzü görecez sürekli olumlu yorum yapılmazki,olumsuz yorum olmaması için insanların mağdur olmaması lazım bunun içinde ilgili olmak lazım,insanlar para veriyor,işinden gücünden zaman ayırıyor bu her durum için geçerli ben şikayetimi silmem.Özel bir hastanede ikinci doz aşım için yaşadığım mağduriyeti hastanenin sayfasına ve şikayet hattına bildirdim. Bana "size bilgilendirme yapacağız" denilmesine rağmen aşı sürem dolduğu halde herhangi bir bildirim veya dönüş yapılmadı. Bunun üzerine hastaneye gittim ve resepsiyonda kaydımın açıldığı söylenerek beklemem istendi. Yaklaşık bir saat bekledikten sonra tekrar sorduğumda ise kaydımın hiç açılmadığı belirtildi. Özel bir hastaneye kendi imkanlarımla gidip, basit bir kayıt işlemi dahi yapılamadığı için aşımı olamadan hastaneden ayrılmak zorunda kaldım.
Şikayetimi ilettikten iki gün sonra hasta hakları birimi beni arayarak olayı benden dinledi. Yaşadığım mağduriyet konusunda haklı olduğumu ifade ettiler ve kamera kayıtları ile diğer kayıtları inceleyeceklerini söylediler. Ayrıca yaptığım yorumları kaldırmamı veya olumlu geri dönüş aldığımı belirtmemi istediler. Ancak sorunum henüz çözüme kavuşmadığı için yorumlarımı kaldırmayı uygun bulmadım.
Sizce bu inceleme sonucunda ne olur?
Haklı bende silmezdim insanlar görsün neler olduğunu. Herkes küçük bir iğne sağlık ocağı yapar demiş daha kötü ya kocaman hastane bir ilgilenip yapamamış mı hemde özelOlumlu çözüm odaklı bir geri dönüş yapılsada ben yorumumu kaldırmıyorum,şikayetvar yada kendi anasayfalarına yapılan yorumların sorunu çözdükten sonra silin denilmesi bana etik gelmiyor,sen beni mağdur ettinmi?Ettin,zamanımı harcadınmı?Harcadın,maddi manevi yıprattın sonrasındada yorumu kaldır e ama o zaman kimse olumsuz yorum yapmazsa biz neye güvenerek önümüzü görecez sürekli olumlu yorum yapılmazki,olumsuz yorum olmaması için insanların mağdur olmaması lazım bunun içinde ilgili olmak lazım,insanlar para veriyor,işinden gücünden zaman ayırıyor bu her durum için geçerli ben şikayetimi silmem.