Özel bir hastanede ikinci doz aşım için yaşadığım mağduriyeti hastanenin sayfasına ve şikayet hattına bildirdim. Bana "size bilgilendirme yapacağız" denilmesine rağmen aşı sürem dolduğu halde herhangi bir bildirim veya dönüş yapılmadı. Bunun üzerine hastaneye gittim ve resepsiyonda kaydımın açıldığı söylenerek beklemem istendi. Yaklaşık bir saat bekledikten sonra tekrar sorduğumda ise kaydımın hiç açılmadığı belirtildi. Özel bir hastaneye kendi imkanlarımla gidip, basit bir kayıt işlemi dahi yapılamadığı için aşımı olamadan hastaneden ayrılmak zorunda kaldım.
Şikayetimi ilettikten iki gün sonra hasta hakları birimi beni arayarak olayı benden dinledi. Yaşadığım mağduriyet konusunda haklı olduğumu ifade ettiler ve kamera kayıtları ile diğer kayıtları inceleyeceklerini söylediler. Ayrıca yaptığım yorumları kaldırmamı veya olumlu geri dönüş aldığımı belirtmemi istediler. Ancak sorunum henüz çözüme kavuşmadığı için yorumlarımı kaldırmayı uygun bulmadım.
Sizce bu inceleme sonucunda ne olur?
Şikayetimi ilettikten iki gün sonra hasta hakları birimi beni arayarak olayı benden dinledi. Yaşadığım mağduriyet konusunda haklı olduğumu ifade ettiler ve kamera kayıtları ile diğer kayıtları inceleyeceklerini söylediler. Ayrıca yaptığım yorumları kaldırmamı veya olumlu geri dönüş aldığımı belirtmemi istediler. Ancak sorunum henüz çözüme kavuşmadığı için yorumlarımı kaldırmayı uygun bulmadım.
Sizce bu inceleme sonucunda ne olur?