arkadaşlar merhaba ben bi derdimi payşaşmak istiyorumm...3 senelik beraberlikten sora 20 haziranda sözlendim.Biz uzakta kalınca hep kavga eden birlikteyken süper anlaşan bi çiftiz.sözlüm 1 ağustosta tatile gitti ve hala orda askerliğini şırnakta yaptı ve psikolojisi geldiğinden beri düzelmedi.15 ocakta geldi tatilde yapmadı bende bukadar uzun kalmasına bişey demiorum açıkçası ama devamlı kavga edioruz her sölediğimi yanlış anlıo kaprislisin kıskançsın ayrılcam senden die devamlı tehtit edio her kavgada tamam bitti diyip ertesi gün hiçbişey olmamış gibi arıyo bende psikolojisi bozuk die hiç sesimi çıkarmıorum.Ama en son dün sabah yine kavga ettik ve bana soğudum senden dedi bende ii ozaman madem ayrılık diodun al sana ayrılık dedim ve kapadım teli.Dun sabahtan beri konuşmuyoruz...Hem dayanamıorum hemde aramak istemiorum neyapmalıyımmm aileme daha hiçbişey sölemedim çok bunaldım bu kavgalar bitsin istiyorum ama istanbula geldigindede hep beraber olamıyoruzki çalışmaktan...yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..