• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne olacak?

bence ortada bir organizasyon eksikliği var, ne bilim ürün teslimtını yapan arkadşın biraz muhabbet etse, bigün hepbirlikte biyerlere gitsek dese, organizasyon yapılsa olur mu acaba, arkadaşını devreye koysan yani :))

Öyle birşey imkansız canım ya çünkü öyle büyük firma değil ikimizin de çalıştığı firma.Başka bi çare lazım, gidip itiraf falan da etmek istemiyorum..İlişkimi basitleştirmek istemiyorum :52: :52:

muhabbeti iletletmeniz lazımmmm ne bilim yolda karşılaşıyomuşunuz madem durakta falan konuşamıyomusunuz hani sohbet ortamını bulup sohbeti uzatmak lazımmmm inş. dilediğin gibi olur...

muhabbeti iletletmeniz lazımmmm ne bilim yolda karşılaşıyomuşunuz madem durakta falan konuşamıyomusunuz hani sohbet ortamını bulup sohbeti uzatmak lazımmmm inş. dilediğin gibi olur...

Çoktan konuşmaya başlamadan önce aynı yolu kullanıyorduk şu an başka yoldan gidip geliyor.Taşındı mı ne anlamadım ki :) Durak var şirketin hemen yanında, sırf onu görebilmek için o durakta 10 15 dk bekliyorum :30:

ah canım yaa face filan yokmu öyle ekleyip muhabbeti ilerletebilirsin. hiç olmadı sen başlat muhabbeti ya madem onunla olsun istiosun bişeler bunun için de ilk adımı sen at nolcak sanki. hem bi tanı bakalım önce belki de tanıdıktan sora beğenmiceksin bile. evlilik hayali için dedim bunu:) inşallah hayırlısı olur:49:

canım ortak arklar falan yok mu ürün teslim alırken falan sizin firmadan tanıdığı falan öyle yolda görmeyle falan olmaz bir ortam yaratmak lazım ki arkdaşlığınız ilerliyebilsin

ah canım yaa face filan yokmu öyle ekleyip muhabbeti ilerletebilirsin. hiç olmadı sen başlat muhabbeti ya madem onunla olsun istiosun bişeler bunun için de ilk adımı sen at nolcak sanki. hem bi tanı bakalım önce belki de tanıdıktan sora beğenmiceksin bile. evlilik hayali için dedim bunu:) inşallah hayırlısı olur:49:

Face aradım ama kullanmıyor sanırım.Tanıma kısmına gelince ben de seninle hemfikirim..Ama cidden dışarıdan çok beyefendi görünüyor.Hal hareketleri vs :)

canım ortak arklar falan yok mu ürün teslim alırken falan sizin firmadan tanıdığı falan öyle yolda görmeyle falan olmaz bir ortam yaratmak lazım ki arkdaşlığınız ilerliyebilsin

O firmanın çalışanları hep erkek, öyle muhabbetim olan bir tek kendisidir.Ortam yaratmak lazım da iştee..Ortak pek birşey yok, imkanlar çok kısıtlı

canım senin işin çok zor ozman

ya bu erkek milletini anlamıyorum az insan cesur olur pısırık şeyler:))

beğeniyosan ilgin varsa git fırsatını bulduğunda açıl dimi

ama yokk gurur yapacaklar yaa

sinir oluyorumm böyleleine

Bence muhabbeti sen başlat facesi falan varsa gizli sohbet et yanı kım oldugunu acıklama bence tamamen tanımıs olursun :1:

kankaaaa bence git dal muhabbete. bu aralar gündem çok dolu doları konuşun,altını konusun,futbolu konusun,2001-11 yılları arasındaki milli maçlarımızın fifa tarasından incelemeye alındığını konuşun...
git konuş sonra bi hatun gelir, iki laf eder aklını alır çocuğun... sen de prensesliğinle kalıkalırsın.. bence şeyi düşün, eğer o çocuktan hoşlanıyor olmasaydın muhabbet edermiydin... herhangi biri olsaydı yani o... cevap konuşurdum ise bence gayet sohbete dal.. en azından biraz onu tanımış olursun... arkadaş olarak diyorum yanı gidip hoşlandığını belli edicek şeyler değil... zaman içinde yönlenir durumunuz...

ama arkadaşların da dediği gibi çocuk uzak davranıyorsa vardır belki goncası...

Bu durumda Grup Yağmurdan-Yoruldum parçasını şiddetle dinlemeni tavsiye ederim :34:

İnşallah güzel şeyler olur gelişmeleri yazarsan seviniriz

ah canim benim ya sana yardim etmek isterimde ne desem bilemedim.bence sen dikkat cekmeye calis ama ilk acilan sen olma derim,sonra beraber oldugunuzda ilk sen geldiydin felan benim pesimden kostun muhabbetleri olmasin.:71:

Sema;işim çok zor gerçekten.Gidip açılmam banane ya :D o gelsin söylesin hıh..Tabi varsa öyle birşeyy..

Lubllay;valla ben de düşünmedim değil.Ama öyle birşey varsa neden yolumu kesip evli misin vs gibi sorular soruyor ki :/

Eryamanli;face kullanmıyor sanırım çünkü bulamadım

Lazrail;Çocuk benden önce işe gidiyor akşam da benden sonra çıkıyor.İş yerinin orda park var bi kez oraya gittim bekledim mesai bitiminde nerde gidiyor falan diye.Ama patron bırakıyor bunları evine.Bu şansım da gitti :)
Yani öyle muhabbet edecek bir ortam olmuyor ah keşkee olsaa belki de sorar bilmiyorum.Yok ya uzak davranmıyor aksine gördüğünde nasılsın falan diyor
Akışına bırakmam lazım galibaa..

Pink_angel;inşallah güzel şeyler yazacağım gelişmeler olur canım :)

Turkiyem;Hergün iş yerinin ordan geçiyorum bazen denk geliyoruz ama ordaki çalışanlar olduğu için fazla konuşamıyoruz.Günaydın vs o kadar yani.
Ben de senle hemfikirim bu konuda.Kızın açılması ilişkiyi basitleştirir bence de.İlerde erkek söyler;sen geldin faln diye..:78:

Allah'ım sabır, hakkımda hayırlı olanı nasip et..

İlginiz için teşekkürler kızlar, beni mutlu ettiniz.

Son düzenleme:
Back
X