Doğuma Hazırlık Sizce ne olmalı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Furkan, Mert, Berke, En çok beğendiğim isim Ege veya Egemen :) ben çok istedim oğluma Ege ismini koymayı ama eşim Kemal olsun dedi dedesinin adıymış bende sonuna can ismini koydum :)

Benim oğlumun adı Umut sanada tavsiye ederim Umut gibi dogsun hayatına. Şimdi kızım olacak bende ona isim arıyorum. Hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah bu arada dün arkadaşım doğurdu adı Emir di o da güzel kayinvalidemde istiyormuş en son çare düşün:)

Kayınvalideniz çok dominant, eşiniz çok aileci bundan mütevellit bebeğinizin ismi onlar ne derse o olacaktır.

Birbirinden çok farklı kulvarlarda seçenekleriniz var bana göre. Miraç ve Aras oldukça farklı zevklere hitap eden isimlerdir genelde. Seçeneklerden en güzeli ve çocuğun sevme ihtimali yüksek olanı bence sizin istediğiniz Aras ve görümcenizin önerdiği Demir. Yok illa kayınvalide baskın çıkacaksa da(ben olsam asla izin vermezdim) Emir değil de Toprak olabilir onun istediklerinden.

Hepimize isim onerileriniz icin coooooookkkk tesekur ederim :)) isim koyuldu bebegin adi emir miraç.ha buarada dogum yaptim :) cok sukur kazasiz belasiz atlattik

Back
X