Yok bence oyle dusunmeyin ya. Cidden yorgundur uyku sırasında biraz dinlenmis hissedip , istedigi icin yaklasmaya calisiyordur sonra o an yine uykuya yenik dusuyordur .Yorgun uykusuzken cani istesede devam edemiyor insan.an aklıma gelen ilk şey benim olduğumu görünce vazgeçiyor♀
MümkünBilemedim hiç. Akşam yorgunum deyip gece yakınlaştığı olur sıklıkla eşimin ama yarıda bırakmaz. Rüya falan mı görüyor acaba?
Normalde nasıl cinsel hayatınız?Mümkün
Şimdi yine yaptı kızdım çıktım yataktan
Haftada 2-3 yani çok nadir 1 e düşerNormalde nasıl cinsel hayatınız?
Mecalim yok benim deO durduğunda siz devam edin.
Kalite olarak sormuştum. Ne bileyim anlar insan bı terslik olsa hani?Haftada 2-3 yani çok nadir 1 e düşer
Eskisi gibi fark yokKalite olarak sormuştum. Ne bileyim anlar insan bı terslik olsa hani?
E o zaman takmayın yahu. Uykuda olur öyleEskisi gibi fark yok
E demek ki adam da gerçekten çok yorgun. Uyku arasında bir enerji geliyor, istiyor ama uykuya yenik düşüyor tekrar. Ama gerçekten çok ilginçmiş.Mecalim yok benim de
bunlari konusabilmeniz gerekiyor. o duruyorsa siz israr edin, adam yabanci degil nikahli kocaniz, atlayin ustune gitsin :)Merhaba uyanıklara :)
Ara ara bu olay bana dert oluyor eşime soruyorum yorgun oluyorum tekrar uykuya dalıyorum diyor ama çok inandırıcı gelmiyorcevap saçma geliyor daha doğrusu.
Neyse yatağa geçtiğimizde eşimin yakınlaşma ile ilgili bi girişimi olmadığı halde uykuya daldıktan 10 dk sonra yanaşıyor gözlerini açınca bırakıyor uykuya devam ediyor.
O an aklıma gelen ilk şey benim olduğumu görünce vazgeçiyor♀
Yani adamın bi olayını yakalamadım ama bana çok itici geliyor bu tavrı sizce mantıklı mı ? Yorgunum uykuma devam ediyorum demesi ki yorgunsa neden bi girişiyor sonra duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?