- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 hafta önce bıraktımEğer doğum kontrol hapı kullanıyorsan olabilirmiş. Ben yazz kullanıyordum ve benzer şikayetten doktora gitmiştim sebebinin hap olduğunu söylemişti.
ama adet gibi değil bir tuhaf az az ve kesik şekilde geliyor bugün 3 gün oldu ama 3 gün içinde sadece 2 3 damla leke geldi ve biz 2 3 hafta önce korunmadık eşimle1 hafta önce bıraktıysan , âdet görüyor olabilirsin
nasıl adet görmekmiş bu anlamadım korktum bende bişey var diyeAma d kontrol hapı kullanıyormuşsun ve bir hafta önce bırakmışsın , muhtemelen âdet görüyorsundur
dün gidecektim ama acayip bir yorgunluk ve bas agrısı vardı gidemedim oglanı bırakacak kimsede yok olmazsa yarın gidecegim artıkSen ne olur ne olmaz bi kadın doğuma git bence , kesin emin olursun
mayısta kullandım 21 gün dü zaten 10 gün falan olmuş bırakalı hesapladım şimdide hamilelik degil de adetten kesiliyorum sandımAdetinin geçmesini bekle yani beş gün var diyorsun ya. Doğum kontrol hapını kullandığın ilk aylarsa hap düzenliyor. Leke de ondan olabilir. Bu ay kullandiysan hamile olman zor
İlaçtan diye düşünüyorum.1 hafta önce bıraktım
Yani işte mayısta kulandiysan başladıktan bir hafta sonra korumaya başlıyor zaten. Lekenin haptan olduğunu düşünüyorum.mayısta kullandım 21 gün dü zaten 10 gün falan olmuş bırakalı hesapladım şimdide hamilelik degil de adetten kesiliyorum sandım