sizce ne oluyor

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
kızlar adetime daha 5 gün varken cok az pıhtı şeklinde kahverengi leke geldi ertesi gün akşama kadar bişey gelmedi ama akşam yine çok ama çok az leke geldi ve şuanda yine çok az leke gelmiş bu ne demek oluyor sizce hamilemiyim adet mi görüyorum yoksa adetten mi kesiliyorum

Eğer doğum kontrol hapı kullanıyorsan olabilirmiş. Ben yazz kullanıyordum ve benzer şikayetten doktora gitmiştim sebebinin hap olduğunu söylemişti.

1 hafta önce bıraktıysan , âdet görüyor olabilirsin
ama adet gibi değil bir tuhaf az az ve kesik şekilde geliyor bugün 3 gün oldu ama 3 gün içinde sadece 2 3 damla leke geldi ve biz 2 3 hafta önce korunmadık eşimle

Ama d kontrol hapı kullanıyormuşsun ve bir hafta önce bırakmışsın , muhtemelen âdet görüyorsundur

Sen ne olur ne olmaz bi kadın doğuma git bence , kesin emin olursun

Sen ne olur ne olmaz bi kadın doğuma git bence , kesin emin olursun
dün gidecektim ama acayip bir yorgunluk ve bas agrısı vardı gidemedim oglanı bırakacak kimsede yok olmazsa yarın gidecegim artık

Adetinin geçmesini bekle yani beş gün var diyorsun ya. Doğum kontrol hapını kullandığın ilk aylarsa hap düzenliyor. Leke de ondan olabilir. Bu ay kullandiysan hamile olman zor

Adetinin geçmesini bekle yani beş gün var diyorsun ya. Doğum kontrol hapını kullandığın ilk aylarsa hap düzenliyor. Leke de ondan olabilir. Bu ay kullandiysan hamile olman zor
mayısta kullandım 21 gün dü zaten 10 gün falan olmuş bırakalı hesapladım şimdide hamilelik degil de adetten kesiliyorum sandım

mayısta kullandım 21 gün dü zaten 10 gün falan olmuş bırakalı hesapladım şimdide hamilelik degil de adetten kesiliyorum sandım
Yani işte mayısta kulandiysan başladıktan bir hafta sonra korumaya başlıyor zaten. Lekenin haptan olduğunu düşünüyorum.

adetim sanki normale dönüyor bugün 4 gün oldu ama bir daha hayatta dogum kontrol hapı kullanmam heralde aylık igne nasıl ki yan etkileri var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…