- Konu Sahibi arimayambenim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet işte bende bundan korkuyorumpat dıye de soylenmez kı o yanlıs anlasın anlamasın
ama uzulen konu sahıbı olur .cunku karsı taraf ıllakı tırıbe gırer
bu sefer de konu sahıbı bın pısman olur soyledıgıne .
karsı taraf dıyebılır de ; fotolara baktıgın da gozun esyalarda mı kaldı
ne kıymetlı malın varmıs gıbı laflar eder .konu sahıbının canı sıkılır .
en ıyısı ıma da bulunmak .canım bu odayı esyaları kullanmıyoruz .
cok yenıler ,onları esımle mısafırler de kullanmayı dusunuyorum .deyın .
yok eşinin geldiğini biliyordum da yani ne bileyim,aksam gec geldi eve erken gelseydi konusacaktım yarına kaldı...
uyuyor ama,ya haklısınız gercekten ama ben de her zamandan kendimden cok diğerlerini düşünürüm ve hep de kaybederim...çok yanlış yapıyorsun.
tepki böyle gösterilmez ki.
yarına kaldı ne demek. geç geldiyse geç geldi.
şimdi rahatsız etmiyim yarın tepkimi gösteririm gibi oldu.
o da bunu yemez canım.
pasif kalma.
şimdi hemen git kapısını çal ve konuş.
hadi cesaret. 5 dk. sonra çok iyi hissedeceksin kendini.
pat dıye de soylenmez kı o yanlıs anlasın anlamasın
ama uzulen konu sahıbı olur .cunku karsı taraf ıllakı tırıbe gırer
bu sefer de konu sahıbı bın pısman olur soyledıgıne .
karsı taraf dıyebılır de ; fotolara baktıgın da gozun esyalarda mı kaldı
ne kıymetlı malın varmıs gıbı laflar eder .konu sahıbının canı sıkılır .
en ıyısı ıma da bulunmak .canım bu odayı esyaları kullanmıyoruz .
cok yenıler ,onları esımle mısafırler de kullanmayı dusunuyorum .deyın .
uyuyor ama,ya haklısınız gercekten ama ben de her zamandan kendimden cok diğerlerini düşünürüm ve hep de kaybederim...
yok cnm direkt dayalı döseli eve geldi,millet ne kadar da sanslı diyor..bir gün ne güzel esyaların var,bayağı ceyiz vermiş annen dedi benim pek bişeyim yok eşimin bekar evine gelin gittim deyince içim acıdı ona,alırsın dedim,daha cok uzun yıllar var önünde dedim,..ama bunlar da benim esyalarım..ayy iyiki giderken esimin yanına yatak odamı da kapatıp gittim,ya orayıda kullansalardı töbe töbee..Her nekadar ortak yasasanızda sorması gerekırdı ama ortak satın aldıysanız gerektırmeyebılır ama yanlış yapmış zaten sızın yanınızda kalıyor bazı esyalarıda o alabılırdı kendıne
ve komik olanda ne biliyor musunuz kızlar,ben evime gelinildiğini facedei bir fotodan görüp öğrniyorum,töbe töbe yaaa
valla böyle dolaylı yoldan falan söyleme yada duyurmaya çalışma bence direk yanına git ve seninle biraz konuşalım mı canım geçenlerde ben gittiğimde misafir ağırlamışın resimlerde gördüm lütfen bana kırılma ama benim eşyalarımı kullanmışın bana sormanı tercih ederdim açıkçası hoşuma gitmedi daha ben bile kullanmadım lütfen bir daha olmasın de