Sizce ne yapayım ben bunu şikayet mi edeyim

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Arkadaşlar geçen hafta arkadaşımla buluşmuştum dışarıda işlerimiz falan da vardı onları hallettik derken geç oldu eşimin iş çıkış saati geldi arayıp eşime dedim ki direkt buraya gel avm ye gidelim yemek yiyelim oradan geçeriz eve her neyse arkadaşım eşim ben yemeğimizi yedik sonra ev eşyaları satan bir mağazaya girdik
Bir beyfendi(?????) geldi ilgilendi orada çalışan

Ben daha sonra arkadaşıma seslendim o farklı bir bölümde bakınıyordu x gelsene bu takım nasıl diye
Tesadüf bu ya arkadaşımın ortaokul arkadaşı çıktı o şahıs
Konuştular vs. çıktık sonra

Arkadaşım ertesi gün aradı beni y seni çok beğenmiş bana seni sordu çok güzel dedi bende tersledim onun yanındaki onun kocası dedim dedi o şahıs da yaa evli miydi ben onu sevgilisi sandım demiş sevgilisiyse ayrılır diye düşündüm demiş,duyunca epey saydırdım cevaba bakar mısınız ayrıca parmağımızda yüzük de var hayret bir şey

Her neyse arkadaşım az önce gene aradı y gene seni sordu bana buraya gelecek misiniz yine diye bir de demiş ki o (yani ben) buraya üç kez daha geldi demiş, gerçekten de 3 kez gitmiştim adam nasıl hatırladıysa , acayip sinir oldum kızlar, arkadaşım da tepki vermiş sert şekilde bu sefer de tamam şaka yaptım demiş, normal de arkadaşımla samimiyeti falan yok , numarası bile yokmuş faceden yazmış , hani samimi arkadaş olsalar beni öyle muhabbet olsun diye diline doladı dicem ki bu bile çok adice bir şey , resmen adam bana takmış kafayı

Çok sinir oldum sizce şikayet edeyim mi mağaza müdürüne sonuçta ben bir müşteriyim ve oldukça rahatsız oldum

Bu arada cevap yazamam kızlar yarın yazarım anca eşim eve gelecek evde yemek yiyip kayınvalidemlere gidicez
Ama okumaya çalışırım

Böyle densiz çok var,bosver bence. Daha ileri giderse cirkinlesirsin

Arkadaşlar geçen hafta arkadaşımla buluşmuştum dışarıda işlerimiz falan da vardı onları hallettik derken geç oldu eşimin iş çıkış saati geldi arayıp eşime dedim ki direkt buraya gel avm ye gidelim yemek yiyelim oradan geçeriz eve her neyse arkadaşım eşim ben yemeğimizi yedik sonra ev eşyaları satan bir mağazaya girdik

Ben daha sonra arkadaşıma seslendim o farklı bir bölümde bakınıyordu x gelsene bu takım nasıl diye

Arkadaşım ertesi gün aradı beni y seni çok beğenmiş bana seni sordu çok güzel dedi bende tersledim onun yanındaki onun kocası dedim dedi o şahıs da yaa evli miydi ben onu sevgilisi sandım demiş sevgilisiyse ayrılır diye düşündüm demiş,duyunca epey saydırdım cevaba bakar mısınız ayrıca parmağımızda yüzük de var hayret bir şey

Her neyse arkadaşım az önce gene aradı y gene seni sordu bana buraya gelecek misiniz yine diye bir de demiş ki o (yani ben) buraya üç kez daha geldi demiş, gerçekten de 3 kez gitmiştim adam nasıl hatırladıysa , acayip sinir oldum kızlar, arkadaşım da tepki vermiş sert şekilde bu sefer de tamam şaka yaptım demiş, normal de arkadaşımla samimiyeti falan yok , numarası bile yokmuş faceden yazmış , hani samimi arkadaş olsalar beni öyle muhabbet olsun diye diline doladı dicem ki bu bile çok adice bir şey , resmen adam bana takmış kafayı

Çok sinir oldum sizce şikayet edeyim mi mağaza müdürüne sonuçta ben bir müşteriyim ve oldukça rahatsız oldum

Bu arada cevap yazamam kızlar yarın yazarım anca eşim eve gelecek evde yemek yiyip kayınvalidemlere gidicez
Ama okumaya çalışırım
Bekle bakalım dahası olacak mı ona göre şikayet edersin. Eşinle paylaşmayı düşündün mü ?

Kusura bakmayın da bu dert mi gerçekten?
Mağaza müdürüne şikayet etmek filan ne alaka.
Siz önce arkadaşınıza tepki verin.
Size laf taşımasın.
O adamın ağzına etsin kapasın çenesini.
Ne o öyle çöpçatan gibi.

Evli barklı halinizle dert etmeye bile değecek bişey değil.

Direk size yapılan bir şey yok ki mağaza müdürüne şikayet ederken me diyeceksiniz?
Bence siz arkadaşınızı uyarın gereksiz muhabbetler yapmasın.

arkadaşının tavrı çok yanlış. hani karı kocanın arasını bozmak için fırsat kollayanlar olur ya biraz onlara benzemiş. sana ısrarla anlatıyor, seni sordu çok beğenmiş bilmem ne diye. mağazaya bir daha gitmezsin arkadaşına da bana laf taşıma dersin ve mesafeyi koyarsın olur biter.

Ama okumaya çalışırım
konu zor. şikayet etsen yarın işten atılmaz ise o magzaya bir daha gitmemen lazım. eşin ile konuşabilir.
eşine desen kendini alamaz o hızla adama kafa tutmaya gitse ki hakkıdır ama başı belaya girer.
muallakta kaldım...
tek diyecegim o magazaya bir daha girme....
hasta ruhlu herif.
eklemem lazım erkekler parmaga pek bakmıyorlar. yada bakıyorlar ama yüzüklerin anlamını bizim kadar bilmiyorlar.
o kız ark. ile de artık görüşme.

Şikayet edilecek bir şey yok. Ne diyeceksiniz, " çalışanınız arkadaşıma facebooktan beni beğendiğini ve 3 kez buraya geldiğimi söylemiş" mi? Saçma. Sizi rahatsız eden yokmuş zaten, adam en fazla ortak arkadaşınıza sizi beğendiğini söylemiş. Abartmayın. Arkadaşınız her konuşmayı size taşıyarak saçmalanış bence. Evli olduğunuzu söylemiş, sert çıkmış işte, kapatsaymış konuyu. Sanki adam evinizi basacakmış gibi koşup size yetiştirmesi anlamsız.

Arkadaşınız kafayı yemiş olabilir mi? Şahsen arkadaşınızın saçma sapan bir insan olduğuna kanaat getirdim. Evlisiniz ve gelip size seni beğenmiş diye ısrar etmesi hiç doğru değil.

Daha konuyu açmadan neyle ilgili olduğunu biliyordum. Konularınız hep bu tip. Şikayet edecek bir şey yok. Rahatsız ederse şikayette bulunursunuz.

Back
X