- Konu Sahibi sevgideniz
5 senelik evliyiz kirada oturuyoruz eşime sürekli kredi çekip ev alalım dedim ocak ayında kredi çekip alcaktık hatta 15 gün boyunca ev baktım sonra vazgeçti ödeyemeyeceğini düşündü galiba hevesim kursağımda kaldı tabi.daha sonra hiç hesapta yokken benim dedemden kalan arsa satıldı ve bana 1ev alacak kadar paradüştü.Eşim biraz komplekslidir kadın parasıyla alınan bir evde kendini ezik hisseder ben de bi evi erkeğin alması gerektiği düşüncesindeyim.hayatta her şey olabilir neticede ya kredi çekip sen al madem yada yarıyarıya para koyup alalım diyorum onu da pek istemiyo gibi.ben alırsam evi sinirlndiğim zaman hiç katkıda bulunmadın ev alırken diye konuşurum o da komplekse girer ben aldğım için evi.siz olsanız ne yapardınız?kirada oturmaya devammı ederdiniz,eşinize kredi çektirip ev mi aldırırdınız yoksa tümünü siz verip evi sizmi alırdınız?işm yok buparayla iş de kurabilirim çocuğumun eğitimi için harcayabilirim nebileyim evim olmasını da istiyorum bi kadın yerine erkğin alması daha makbul değilmidir?yanlş mı düşünüyorum?