• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapılmalıdır ?

İnsanlar değişmezzz.... Bunu bilir bunu söylerimmm... Sen de farkındasın zaten,
Yazdıklarını baştan aşağı sürekli oku. Ya da şöyle bak olaya, sen kızının böyle bir adamla evlenmesini ister miydin?
Cevabın hayırsa, bu adamın kötü hareketlerinin farkındasın.
"Sevgiye açım" demişsin . Ne güzel...
Sevgiye doymak istiyorsan bu adamdan uzaklaşş...
Kendini geç ya, ailene küfür edebilen birini ailene damat olarak tanıştıracak mısın?
Sana küfreden birine ailen napardı? Sen de ailene küfredene aynısını yap.

sevgiliyken ayrılmak kolay. diyelim ki kabul ettin evlendin. evliyken aynılarını hatta daha fazlasını yapacaktır çünkü sen onun karısısın. malesef bir çok erkek öyle düşünüyor. aldım nasıl olsa artık benim..... malesef evliyken hele birde çocuk varsa ayrılmak çok zor.
size yapılanlara göz yummuşsunuz. ama ailenize bırakın küfürü asla laf söyletmeyin.

insan yaşarken her ayrıntıyı göremiyo..ama farkıdasın sen evlenilmez tabiki.sevgili kalman bile zarar verir bi şekilde ondan ve tehditlerinden kurtulmalısın.seni sevebilcek dogru düzgün biri mutlaka vardr karşına cıkacktır elbet kendini daha fazla ezdrme

Ayaklarım popoma vururdu sanırım böyle birinden kaçarken. Ne bir de evlenmek mi?
Allah sana sabır versin arkadaşım!

şaka mı bu konu?

bi de derler ki "körüyü geçene kadar ayıya dayı derler". şimdiden böyleyse evlenince nasıl olur bu adam kimbilir?

sakın sakın sakın evlenme.

kesinlikle evlenmelisin hatta evlenmeden önce ailenle bütün köprüleri at gitsin

haysiyet ,onur , gurur , aile bunlar önemli değiller zaten

Bi ruh hastasi gibiii ki en önmlisi aileme küfürr edicek birisi bende onla evlenicem Allah korusun büyük knşmuyorum ama daha önce böyle bi olay basima geldi hiç arkama bile bakmadiiim ki siz neler yaşamissinizz kaçinn kaçinnn ne evlenmesiiiii :20:

Birde düşünüyormusun hemen kaç hemen.
Hayata bir kere geliyorsun sürekli onun dengesizlikleri saygısızlıklarıylamı uğraşcaksın Allah aşkına bu kişinin hiç elle tutulur bir tarafı yok :50:

Back
X