- 29 Mart 2012
- 1.784
- 1.839
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Bence gidin kız aynı anne-babası ayrı. Onunla muhattap olmazsınız olur biter.
Anne babayı arayıp baş sağlığı dilemeye gidersiniz .Arkadaşlar merhaba,
Kısa bir süre önce komşumuzın oğlu vefat etti. Daha çok gençti. Kahrolduk günlerdir.
Ailesiyle de yakınızdır. Annesini babasını çok severim.
Sorunum ise şu; bu ailenin kızları çok dengesiz. Konuşurken azarlayan, bağıran tamamen ayarsız bir insan. Ben bir süredir mesafe koymuştum zaten arama. Ama şimdi büyük bir acıdan geçtikleri için uzunca bir başsağlığı mesajı yazdım. Bana verdiği karşılık; sen beni engellememiş miydin?
Engellemedim hoş ama krdeşin vefat etmiş senin uğraştığın şeye bak diyesim geldi ve sinirlendim. Engellemedim diye de açıkladım bir de. Hatta aradım bir de yüzüme kapattı.
Şimdi annem tutturuyor illa geldiklerinde bunun evine gidicez, başsağlığı dilemen lazım, o öyle dengesiz alttan al falan. Niye alttan almalıyım anlamıyorum. Ve ben gitmek istemiyorum daha da evine.
Ama anne babasına ayıp olur mu ya da bunun evine de gitmeli miyim?
Gencecik çocuk öldü uğraşılan olaya bak.
O onun ayıbı olsun sen ailesine git.Arkadaşlar merhaba,
Kısa bir süre önce komşumuzın oğlu vefat etti. Daha çok gençti. Kahrolduk günlerdir.
Sorunum ise şu; bu ailenin kızları çok dengesiz. Konuşurken azarlayan, bağıran tamamen ayarsız bir insan. Ben bir süredir mesafe koymuştum zaten arama. Ama şimdi büyük bir acıdan geçtikleri için uzunca bir başsağlığı mesajı yazdım. Bana verdiği karşılık; sen beni engellememiş miydin?
Engellemedim hoş ama krdeşin vefat etmiş senin uğraştığın şeye bak diyesim geldi ve sinirlendim. Engellemedim diye de açıkladım bir de. Hatta aradım bir de yüzüme kapattı.
Şimdi annem tutturuyor illa geldiklerinde bunun evine gidicez, başsağlığı dilemen lazım, o öyle dengesiz alttan al falan. Niye alttan almalıyım anlamıyorum. Ve ben gitmek istemiyorum daha da evine.
Anne babasının evine gidin, hepsine ayrı ayrı gitmenize gerek yok kaldı ki kendisine de baş sağlığı dilemişsiniz.Çocuğuyla yaşıyor, anne babasıyla bir evde değil zaten de annem illa bu deliye gitmen gerekir diye darlıyor.
Anne babasını severim giderim de, buna gitmem artık.
Annesine gitmişsiniz o zaman gitmenize gerek yok.Çocuğuyla yaşıyor, anne babasıyla bir evde değil zaten de annem illa bu deliye gitmen gerekir diye darlıyor.
Baş sagligi dilemissiniz yeter ,illa evine gidip dilemenize gerek yok .oz kardes degilsiniz ,illa araniz iyi olacak diye bir kural yok .anneniz ne kadar merakli bu komsuya :| gereksiz
Böyle insanlara prim verip ayranını kabartmayın, yokmuş gibi davranın.Annemin genel tavrı bu maalesef. Aman kimse kırılmasın aman alttan alalım, biz kırılsak da olur.
Komşularımız gerçekten de iyi insanlar, beni de çok severler ama ben bu kıza dayanamıyorum. Hatta son bir mesaj da atmak istiyorum; ben insanlığımı yaptım ama sen insan değilmişsin. Kardeşin öleli 10 gün olmadan engelleme derdine düşmişsün. Senin değil ama sevenlerinin başı sağolsun demek istiyorum ama haklıyken haksız olmak istemiyorum.
Bence bir şey yazmayın .Bazı insanlar acısını etrafına öfkelenerek çıkarır ama bu onun acıdan kıvranmadığı anlamına gelmez. Annesine babasına başsağlığına giderseniz yeterlidir.Annemin genel tavrı bu maalesef. Aman kimse kırılmasın aman alttan alalım, biz kırılsak da olur.
Komşularımız gerçekten de iyi insanlar, beni de çok severler ama ben bu kıza dayanamıyorum. Hatta son bir mesaj da atmak istiyorum; ben insanlığımı yaptım ama sen insan değilmişsin. Kardeşin öleli 10 gün olmadan engelleme derdine düşmişsün. Senin değil ama sevenlerinin başı sağolsun demek istiyorum ama haklıyken haksız olmak istemiyorum.
Anne babaya tabii ki gideceksin. Kız da senle konuşursa konuşursun.Arkadaşlar merhaba,
Çocuğuyla yaşıyor, anne babasıyla bir evde değil zaten de annem illa bu deliye gitmen gerekir diye darlıyor.
Kız anne babası ile mi oturuyor? Kız ayrı yerde oturuyorsa anne babasına gidin, kıza gitmenize gerek yok. Anne ve babası ile oturuyorsa siz yine de anne babasının evine gidin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?